2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
AMan nazar değmesin
maşallah :

Kızlar sezaryen olanlar kaç gün sönra emzirdi kolostru m var ama yetmiyor bi göğsüm yara olmak üzere birinin de ucu yok mama verdik dün bikaç gün böyle olabilir ama süt gelir mi ne zaman gelir ne yapim sizce
canım sezaryen durumunu bılmıyorum ama ucu olmayan meme ye silikon meme ucları satılıyor ondan alıp emzırebılırsın hatta yara olan memeydiler öle verebılırsın , süt muhakkak gelır ama memeyı uyarman Laz'ım makınayla sağım yapsan ıyı olur, sütümüz yetmiyor mu düşüncesini aklımızdan siliyoruz bugun bende acabalarda kaldım

Günaydııın, beni uykular tutmuyor erkenden hastaneye gideceğiz diye. Ama daha 3 saat var
Ben de geçmişi okuyayım dedim;

Öncelikle İstanbul'daki arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, dün kardeşim bi video gönderdi şok olduk. Resmen şelale akıyordu. Sonra haberler, sosyal medya derken dehşete düştüm. Hiç normal gelmiyor bana Allah beterinden saklasın...

Hamileyi olmayı ben de çok seviyorum ya, özlerim diye düşünüyorum Ama kuzumu koklamayı da çok istiyorum. Bu yüzden hala kafamızda bi tarih belirleyemedik istediğimiz doğum için. Eşim artık izinde sayılır eğer doktor 41. haftayı beklerse haftaya kalacak bizim doğum. Beklemezse belki yarın bile doğum isteyebilirim. Bana belli olmaz

Benim doktorla aynı kafada senin doktor da. Ben 40+1 oldum bugün her şey açıklığa kavuşuyor inşallah, 40'ı çok geçirmem demişti artık bu günlerde alır herhalde ben suni sancı denemeyi düşünüyorum ilk olarak. Suni de olsa normal olsun diye. Senin o zamana kendiliğinden doğmamış olursa, aynı kaderi paylaşanlar olarak dertleşiriz

Kızlar 2 günlük emeklerimin sonucu nihayet oğlumun dolabı hazır. odasında ufak eksikler var hala. Onları da tamamlıcam bir kaç güne inşallah

Aaa bu şey değil mi ya, baby cotton O kadar çok mobilya baktım ki, ezberlemişim
Çok güzel olmuş maşallah Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Arkadaşım da beyaz renkte epey koyu kıvamlı büyük bir parça gelmişti cnn sanırım rengi kişiden kişiye değişiyor. Bende sadece sanciyka gittigimdrn bilmiyorum merak ediyorum açıkçası. Ama sanırım en güzeli sancinin gelmesi. Nisandan zaten hemen sonra olmayabiliyor. Şu geldiğinde 24 saatimjz oluyor. O da bir yandan hem iyi hem kötü. Hayirlisini yasayalim insallah

Hangi gün oldu doğum? Bebeğin hayırlı olsun, inşallah tez vakitte kucağınıza da alırsınız evinize de götürürsünüz bebeğinizi. Kordon dolanmasından dolayı mı kuvöze aldılar yoksa başka bir sebepten mi? Doktorlar tahmini bir çıkış zamanı söylediler mi? Çok soru sordum ama merak ettiğimden hep.
Neyse hayırlısıyla geldi ya yavrun dünyaya, hastaneden de çıkar sağlıkla inşallah, için rahat olsun :)

Haberlerini bekliyorum bugün bir elim bir gözüm hep forumda olur senden haber gelene kadar. İnşallah yarın demez de doktorun birkaç gün daha şans verir İpek Hanım'a, artık o zaman da gelmezse demek ki İpek içeriyi çok sevdi der ikna etmeye çalışırsınız gelmeye; rüşvet falan teklif edersiniz çocuğa, yine olmazsa zor kullanırsınız madem doktor zoruyla :)

Yarin 5 saatlik bi yola qidip qelmem qerekiyo kizlar acaba sknti cikarmi korkuyorum kendimi iyi hissediyorum ama yinede

Canm benim bildiğim karın çevresini ölçüp kg bakıyor.yinede gidince bir sorarsin. Boşa endişe ediyorsun gibi
Tamam canim tamam sen kilosu iyiyse karin cevresi qeri olamaz diyosun simdi anladim kusura bakma walla kafa qitti benim acikcasi ben bu ultrason olcumlerinde hata payi olduqu icin cokta inanip takilmak istemiyorum ama yinede Allah korusun insanin aklinda soru isareti kaliyo diqer qittiaimde soracam.bunu canim tesekkur ederim

plesentadan olabilir diye doppler cektirmemi istemisti ve onda sorun cikmadi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…