2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah canım. Ömrü uzun güzel olsun inşallah

İnşallah canım teşekkür ederim. Allah kmseyi evlatlarıyla sınamasın

Günaydın kızlar Mutella ve B bursa_83 güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Evininhatunu canım ben en son bayramda 33 haftalıkken gitmiştim 4 saatlik yola halim falan iyiydi ama göbekten dolayı bir türlü rahat edememiştim sürekli pozisyon değiştirerek gidebilmiştm ondan sonra da hiç gözüm yemedi uzun yola çıkmaya eğer mecburiyse yapacak bişe yok ama değilse gitme boşver

Baya işin varmış canım:) neyse bebek biraz daha beklese iyi olur gibi sanki:)))
Emzirme sütyeni de pek mantıklı bir şey değil gibi ben aldım kullanıyorum şu an. Memeyi çıkaracağım yer biraz dar geldi bana, rahat değil gibi. Ben de straplez alacağım. Sen nasıl bir şey aldın?
Aynen canim bizede hep kremden cok emzirmeyi oqrenin yeter bu doqum.oncesi surduqunuz kremin cokta bi onemi yok zaten doqru emzirirseniz yara olmaz olursa bile tek tedavisi kendi sutunuzu surun kurutun dediler :)
Evet aynen canım:)
Güzel haberlerini bekliyorum canım ya sanki doktorun biraz fazla pimpirikli gibi :/
Söz hoşuma gitti. Sağ ol canim inşallah veririm :) Önemsemiyorum yorumları.

Canını sıkma canım. Inşallah bebeğin için en hayırlısı olur. Sağlıkla kucağına alırsın bu bebeklere ne oluyor böyle yaaa hepsi bi geriden geliyor.
Kıyafete veya iç çamaşırına leke bırakıyor mu Can'ım sürdükten sonra ped koyuyor musun
Bırakmıyor canım ama ben lierac diye bi krem kullanıyorum. Farklı benimki
Nisan olabilir canım kahverengi de kırmızı da olabiliyormuş. Hayırlısıyla gelsin bebisin.
Gözün aydın canim bebeğin dünyaya gelmiş. Allah anali babali buyutsun. Inşallah sezaryen ağrıların, sıkıntıların da geçer kısa zamanda. Bebeğin problemi ne? Neden kuvozde. Kaç kilo doğdu?

insallah canim,sagol.

Ben de direniyorum hanımlar,,, gece biraz ağladı ama her sıktığımda süt geliyo,, verdirmedim mama o yüzden. Sabah da tartım yaptılar 180 gr kaybetmiş normal dediler. Yalnız sürekli emmek istiyor tabi :) durum özeti fotoda :)))))

Eklentiler

• image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 115

insallah sadece onun pimpirikligiyle kalir her sey ve saglikli bir sekilde alirim yavrumu kucagima.

Maşallah canım çok iyi gidiyorsunuz:) darısı bizim başımıza. Böyle güzel haberlerini duydukça mutlu oluyorum:)

Canım mide bulantısı neden oluyor. Anesteziylemi ilgili yoksa stres heyecan mı. Bende bu sefer spinal düşünüyorumda onun için sordum.

Günaydınnn:) nasıl huzurlu ve mutlu uyandım. Çümkü wc kalkmaları hariç uyudum. Nasılda özlemişim uyumayı. İstanbulda hava çok serindi gece şimdide öyle. Hiç yataktan çıkasım yok. Oğlumla yatak keygisi yapalım biraz bu arada yağmur fırtına bizim buraları teğet geçti galiba. 5dk yağdı durdu.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bu gece de ben deli gibi uyumak isterken kizim uyumadi ağladı mizirdandi durdu sinirlerim bosaldi artik inanin uykusuzluk.ne zor allahim bebek olunca daha zor olacak hayat sanirim

Canım mide bulantısı neden oluyor. Anesteziylemi ilgili yoksa stres heyecan mı. Bende bu sefer spinal düşünüyorumda onun için sordum.
Cnm.anesteziyle ılgili sanirim.herkeste muyor aslinda ben masaya yattim ameliyat basladi bulanmaya basladi.en son cikardim ama.zehir gibi bisey kusuyorsun.ama belkide onun sayesinda daha sonra bas agrisi falan yaşamadım ama o masada kusmakta berbat bi duygu malesef

Selam kızlar, hala hastanedeyiz.
Bebek iyi her şey yolunda, doktor beni görünce doğuramadın mı dedi doğmuyor Napıcaz dedim bakalım dedi ölçümler yapıldı işte, alttan bakalım dedi 2 cm açıklık var nst çektirdim onu göstermek için bekliyorum. Yalnız sancım var, açıklığa bakarken girdi. Bakalım nst ne diyor. İstersen bekleriz 40 a kadar ama senin kararın diyor biz karar veremiyoruz. Her şeyin riski var yok diyemem diyor, kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…