2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
2 cm açılma varsa biraz bekleyebilirsin belki :) Bebeğin de keyfi yerindeymiş zaten.

2 cm açılma varsa biraz bekleyebilirsin belki :) Bebeğin de keyfi yerindeymiş zaten.

Mutella beklemezsen suni mi alacaksın bugün?

Canım beklemeye karar verdik pazartesi tekrar gidicez bu arada doğabilir tabi belli olmaz çünkü bi 3 4 cm olmadan suni vermiyoruz dedi, bi de rahim ağzına koyulan hap ve gibi sancı varmış açılsın diye o da %60 başarı oranı var dedi çok önermem dedi.

Tamam canım inşallah güzel gelişmeler olur:) Nst sonucu ne durumda?

Bence de beklemekle iyi bir karar vermişsiniz, 2 cm de olsa açıklık var sonuç olarak, artık bebek gelmeye karar vermiş :)
İnşallah gelir bugün yarın da kendi isteğiyle doğar nazlı kızın
Doktor her şeyin riski var diyor da daha 40'a yeni girdin, vücut da takvime bağlı çalışan bir makine değil ki 40 dedim mi doğurman gereksin, aynı risk 20'de de 30'da da 35'te de vardı, hamilelik baştan aşağı risk dolu bir şey zaten. Birkaç gün şans vermek iyi bir fikir bence :)

Şimdi İpek Hanım'ın keyfinin gelip doğmasını bekleyelim o zaman

HErkese tek tek teşekkürler kızlar..
Tek tek herkese yazamadım...
Gögüslerim yara olacak gibi ,ona canım sıkkın cok cnm yanıyor emzirirrken kendi sütümle siliyorum,hemsire sızma zeytinyağı da yumusatır dedi.onu denedik bu sabah ,bakalım...
Onun dısında hersey yolunda cok sükür.
Giremiyorum su ara pek kızımla ugrasmaktan:)
Herkese hayırlı saglıklı dogumlar diliyorum,öpüyorum sizleri

Canım sancin devam eder belki 2 cm açıklık da iyi bikac gün bekleyebilirsin takvimin bitti mi bu arada göremiyorum

Hayrlı olsun bebeğin canm çabucak yanına gelir inşallah. Neden küvözde kilosu filan nasıldı? Aslnda çok erken değil günü ama 40 ı tamamlayıp küveze alınan da oluyor.

Ben de başlarda hindstan cevizi kullanmştm nemlendiriyor ama kaşıntı almıyor. Yani çatlak önlemiyordu bence. Mustelaya geçtim kaşıntı kesildi. Olacağı varsa bunlada olur tabi de başka bişe dene istersen

Bebeğinin gelişimi kilosu vs iyiyse ki bu haftaya kadar ciğerlerde gelişmiştir beklemek kötü geliyor bana Allah korusun dışkı yaparsa enfeksiyon olursa vs riskler yani ben olsam ya suni sancı ya sezeryan isterdim günüm dolunca Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Lanolinli krem kullanmıyor musun yaralar için iyi geliyor diyorlar. Ömrü uzun bahtı güzel olsun

Ayneen . Ama gün vermedi sancı 40 lardaydı devam etse hemen alacaktı öğleden snra. Gün vermedi bana rahim ağzm geçn hafta 2 cm düşmüştü zaten. Yarın yne gidicem bakalım. İğne tesir eder hemen bişey olmaz merak etme dedi. Kilosun filan önemli sanrm merak ediyorum bende ultrasona girmedm

Doğum dediğin tam olarak sat'a göre 40+0'da gerçekleşmek zorunda değil ki, 42 haftada sağlıkla normal doğan bebekler de var, bekleme süreleri o zaman dolduğu için o zaman doğuyor bebekler de. Birkaç gün daha şans vermeden hemen bebeğe müdahale etmek bana yanlış geliyor. Doktor bir sorun olsaydı zaten kesinlikle beklemeyelim derdi ama bir sorunu yokken, açılması da 2 cm olmuşken birkaç gün beklemenin zarar vermesi ihtimali çok düşük. Zaten bu saatten sonra sürekli kontrol olacak kaldı ki 2 gün sonra tekrar doktora gidecekler. Yurtdışında doktorlar 40 değil 41-42 hafta olarak hesaplıyorlar hamileliği, hatta bazı doktorlar Türkiye'de neden 40'tan sonra hemen sezaryenle alındığını merak ediyorlarmış, bebeklere ve vücudunuza şans vermemizi öneriyor çoğu doktor. Ama Türkiye'de biraz daha kısıtlı bu süre, bir de bizde bir sezaryen modası var, bazı doktorlar da para için mi keyif için mi bilmiyorum ama sezaryene teşvik ettiriyorlar bu da uzun vadede doğumun normal sürecinin insanlar için korkutucu bir şey olmasına neden oluyor. Aslında korkmamak ve korkutmamak lazım, sonuçta sık sık kontrol ediliyoruz, sorun olması durumunda doktorlar müdahale edebilirler.

saliya randevu verdiler. bu zaman nasil gecer.
Bugün değil miydi randevun? Hocalarıyla mı salı günü görüşeceksin yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…