Dogum yapacak arkadaslar simdiden hayirli olsun rabbim kolaylik versin
Benimde yalanci kasilmalarim cok fazla 3 gundur surekli geliyo duzensiz araliklarla altimda acima olmaya basladi dunden beri sanki benimkide yakin gibi ya hayirlisi bakalim ve yanilmiyosam hala makat gelisli
iyi aksamlar arkadaslar dogum yapan arkadaslara bi sorum.olacak. hafif hafif.belimde ve kasiklarimda agri.war. esime.belli etmemeye calisiyrm ama.soguk sogukta terlemeye basladim sizce.normalmi korkuyrm bi yandan da. bugun temizlikci kadin geldi ayakta cok kaldim acaba ondanmi die dusunuyrm.
Ben normal hayatta belirsizlikten, sürprizlerden nefret ederim ama aksine hamilelik tamamen belirsiz bir durum :)) Özellikle doğumu beklemek benim gibi bir insan için çok zor olacak sanırım. Ne olacağını, nasıl olacağını, ne zaman olacağını bilmemek çok garip geliyor şu an bana.
iyi aksamlar arkadaslar dogum yapan arkadaslara bi sorum.olacak. hafif hafif.belimde ve kasiklarimda agri.war. esime.belli etmemeye calisiyrm ama.soguk sogukta terlemeye basladim sizce.normalmi korkuyrm bi yandan da. bugun temizlikci kadin geldi ayakta cok kaldim acaba ondanmi die dusunuyrm.
Ya bence çıktı hani gördüm 70 leri falan da doktorum panik bi insan olduğumu bildiğinden söylemedi tanıyorum adamı.düzenli değildi ondan demiş de olabilir
Ay ben de hiç bilmiyorum canım ama doktora gittiğimde sancı belden kasığa doğru girer demişti bana. Sancin eğer hareket edince geçiyorsa yalancı sancidir. Eğer hareket etsen de gecmiyorsa ve periyodikse doğum sancisidir diye biliyorum. Girip çıkıyor mu sürekli mi Nasıl? Kaç dk da bir girip çıkıyor. Eşine de şöyle canım gizleme bence. Destek olur sana.
Ya bence çıktı hani gördüm 70 leri falan da doktorum panik bi insan olduğumu bildiğinden söylemedi tanıyorum adamı.düzenli değildi ondan demiş de olabilir
Aynen bendeki de haşimato. Doğum takvimine bakılırsa sen benden önce doğum yapacak gözüküyorsun, kısmet tabi bu işler. Doğumdan sonra bu tedirginliklerimize güleriz , rahat bir nefes alırız inşallah.