2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaa ewet sabah kontrole girdigimde hic kg almamisim tartildigimda korktum acaba bebekte mi almadi diye ama cok sukur kizim almis. Saglikla dogsunda zor haftalari gecirdik bundan sonrasida ii gecer insallah. Allah hepimize saglikla vaktinde hayirli dogumlar nasip etsin insallah...

Korktuğun için mi genel anestezi istiyorsun? Bende öyle spinalde biraz korkuyorum ya paniklersem vs diye sonra doktorum bi öneri getirdi çok kötü hissedersen zaten anında uyutuyoruz diye. Yinede çok heyecanlı

Bende psikoloğum çok doğru demiş bu sen abla oldun sözü küçücük kızınıza gereksiz bir sorumluluk hissi verecek kendini kötü hissedecektir o rolü kendi hissetmesi daha iyi olur. Birde bu dönemde fazla uyumak istemez herşeyden haberdar olmak ister sonunda bir köşede sızarlar ya çok tatlılar Allah ikisinide sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Amin cnm ,, darısı herkesin başına inşallah :)) çok saol genel anestezide diğeri gibi başağrısı vs riski var mı bilmiyorum,, ama içmenin bi zararı olmayacağına göre garantileyebilirsin bence :)) bu arada korktuğun içinse önce bi dene istersen, kendimi kötü hissediyorum demenle tamamen uyutmaları bir iki dk sürer sadece zaten,, hatta muhtemelen o kadar bile sürmez :) bebeğinin ağladığını duymak ve ameliyathaneden son derece uyanık dinç vs çıkmak çok güzel bi duygu cnm :)

Selam kontrolden geldim bende 2990 Gr :)) bıdık nst normal kan verdim doğum için mis artık son haftalar doktor ikinci doğumlar çabuk ilerler düzenli sancı olursa hemen gel dedi
Canım seninle günümüz aynı bizim. Benim bi kaç gündür bebeğin hareketlerinde ciddi bi azalma oldu. Yani çok fazla hareketliydi şimdi o hareket aralığı uzadı ve daha sakin hareketleri. Sende de oldu mu

Korktuğun için mi genel anestezi istiyorsun? Bende öyle spinalde biraz korkuyorum ya paniklersem vs diye sonra doktorum bi öneri getirdi çok kötü hissedersen zaten anında uyutuyoruz diye. Yinede çok heyecanlı
Bende korkudan genel anestezi istememe rağmen doktorum spinal diyo illa. Genel anestezi de çocuk yorgun doğuyo diyo . Birde o ilk doğduğu anı görebilmek için kendimi telkin etmeye çalışıyorum Korkmak yokkk

Garmastan denedim faydası olmadı tahinyağı bide ayva çekirdeği jölesi deneyecem inşallah düzelir emmediği memeyi elimle fln sağdım ama ucu az geldi sanırım ucunu çıkarmaya çalışıyorum

Bende korkudan genel anestezi istememe rağmen doktorum spinal diyo illa. Genel anestezi de çocuk yorgun doğuyo diyo . Birde o ilk doğduğu anı görebilmek için kendimi telkin etmeye çalışıyorum Korkmak yokkk
Gerekmedikçe genel anestezi yapmayın bence. Eltim yaptı beline güvenemedi. Bebek günlerce sersemdi hele ilk gün topuğuna vurduklarında tepki vermiyodu bile. Hem anneden alıyor hem daha sonra sütünden geçiyor sanırım bebişe de

Selam kontrolden geldim bende 2990 Gr :)) bıdık nst normal kan verdim doğum için mis artık son haftalar doktor ikinci doğumlar çabuk ilerler düzenli sancı olursa hemen gel dedi
Kaç h
kaç haftalksin canm

Canim selam, 2 gündür yine yoğun bir çalışmayla sana bu yazdıklarımı tamamladım. Kaynatma işlemleri tamam, göğüs pompası hazır, kendi dolabım hazır :) çok şükür işler yetişecek inşallah :) sağlık olsun da tek dileğim o gerçi.

Sütyen olarak normal straplez Beyaz, ten rengi ve siyah aldım ben. Evdekiler küçük gelmeye başlamıştı. Bir beden büyük aldım hepsini daha da ihtiyacım var alıcam :)

Canım son yazdıklarını okudum sen doğuruyorsun galiba kız :)) hadi sağlıklı rahat doğumlar, takipteyiz. İpek böcüğünün güzel haberlerini bekliyoruz:))

Amin :) tamamen aynı cümleyi kurdu hanımefendi de, bırakın sorumluluğu kendi alsın diye... şu an daha çok yardım etme derdinde zaten,, ki onun için de ayrı seviniyorum. Umarım okula alışma evresini de böyle atlatırız,, o zaman herşey daha rahat olucak inşallah :)

Garmastan denedim faydası olmadı tahinyağı bide ayva çekirdeği jölesi deneyecem inşallah düzelir emmediği memeyi elimle fln sağdım ama ucu az geldi sanırım ucunu çıkarmaya çalışıyorum
İnşallah iyileşir canım nasıl bir acı çok iyi bilirim

kizlar cok gecmis olsun

ben kullanmiyorum canim. cunku sursen de surmesen de bebek memeyi duzgun tutmazsa yaralarin kacinilmaz oldugunu dusunuyorum.

Ben dün ilk kez başladım ama görseniz nasıl dikkatli sürüyorum :) değdirip uzaktan hemen çekiyorum :) göğüs uçlarımı biraz yumuşattı cidden. ama dediğinde haklısın önemli olan doğru emzirmek :)

Ay

Ayyy canm tecrübelelrini o kadar güzel ifade ediyorsunki inanki çok faydası oluyor inşş kızlarınla sizi daha güzel günler beklyor ve bütün herkesin böyle güzel haberlerini alırız
İnşallah :)) çok saol cnm :) valla her sayfayı okumaya çalışıyorım fırsat buldukça dönüp dönüp, herkesten iyi haber almak istiyor insan. İnşallah hepimiz için umduğumuzdan da güzel olur herşey :)

A AysheDuru canım senin de güzel haberlerini okudum mutlu oldum :) her şeyin yolunda olması çok iyi. Ayşe de çok olgun karşılamış maşallah. Hep böyle gider inşallah. :)

Cnm üstüste herşeyi kullanma. Önce sakin ol,, bol bol ılık ılık yıka,, masaj yap (internette videoları var) , ve mümkün olduğunca kendi sütünle ovalamaya çalış. Düzelicek, ben de çok yaşadım onu ilkinde,,, panikledikçe daha çok arttı. Sonradan sakinleştikçe ve bebek de ben de tutmayı öğrendikçe iki meme de aynı duruma geldi ve aynı derecede emdi.

Cnm yemin ederim zerre korkucak bişey yok. Zaten korkmaya fırsat kalmadan bebeği duyuyosun ve ondan sonra kolumu bacağımı kessinler hiç önemli değil diyosun. Çünkü o an tek düşündüğün o oluyo, ağlamasını duymak istiyosun, sonra ağladığı için üzülüyosun,, sonra doktorun muayene edip iyi demesini bekliyosun,, sonra yanına getiriyolar kokluyosun öpüyosun vs... yani olayın bebekten sonraki dikiş vs kısmı zaten yok gibi bişey :))) öncesi de dediğim gibi çok kolay, ve kendini kötü hissettiğin an uyutabilirler. Ki zaten öncesinde verdikleri ilaç sakin hissetmeni sağlıyo :) hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…