2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım batikon hiç sürmedim ben. Sargıyı zaten suya dayanıklı bandaj yapmışlardı, bandaj varken de rahatça duş aldım, çıkarttıklarınd a da yaptım. Hiç bir ilaç vermediler sürmek için.

Canım benim de geri kalmış kilosu diyorlardı, hatırlarsın belki. Ultrasonda Doğumdan bir gün önce doktor 2400-2500gr ölçmüştü, bebek 2740gr doğdu.
Ölçümlerde yanılma payı olabiliyor. Den yine de yemene içmene dikkat et tabi ama çok da dert etme, doğunca da büyür. :)

Canım benim de geri kalmış kilosu diyorlardı, hatırlarsın belki. Ultrasonda Doğumdan bir gün önce doktor 2400-2500gr ölçmüştü, bebek 2740gr doğdu.
Ölçümlerde yanılma payı olabiliyor. Den yine de yemene içmene dikkat et tabi ama çok da dert etme, doğunca da büyür. :)

Sen neden yoruyorsun ki kendini canım, sen de git yat. Asıl senin dinlenmen gerek. Kalkınca yaptır işleri ona, sen de sana düşen kısmını yaparsın.
Erkeklere söylemeden öyle ne yapacaklarına kendileri düşünüp karar veremiyor

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

kilo alamama nedeni allah korusun bir hastalik falan olmasin da dedigin gibi dogunca da alir,ona takilmam hic.
yiyorum canim faydali gidalardan. carsambaya kadar farkeder insallah.

Keşke her anne baba sizin kadar bilinçli olsa süpersiniz

Odemlerden basim dertteydi simdide bir haftadir el ve ayaklarimda isilik benzeri biseyler cikiyor ve inanilmaz kasiniyor kendimi kesicem simdi. Koleztasdan suphelendi doktor testlerden bisey cikmadi ama hala inanilmaz kasiniyor olucem yaa

Ucu küçük ama yatırıp üstüne doğru emzirince alıyor bazen

Var pompa ne kadar sürüyor sağmak senin

CANIm yara olduğu için ev kan tadı geldiği için emmek istemiyor da olabilir.sütünü sağıp çevresine ucuna sür.çok acı verici ama.annelik zor.ağlaya ağlaya emzirdim ben.emzirmemezlik yapma.
Emziriyorum canım kan Yok ama başının bazı yerleri siyahladı canım yanıyor bez ısırarak emziriyorum inşallah düzelir ya

Kızlar merhaba, nasılsınız? Çok sık yazamıyorum ama geçmişi okudum maşallah günler çok bereketli geçiyor neredeyse hergün bebeğimiz olmuş. Doğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün güzel ömürleri olsun kuzucukların. Rabbim bahtlarını güzel eylesin inşallah darısı bizlerin başına gerçi ben doğurmayacak sanki sonsuza kadar hamile kalacağım gibi hissediyorum ama:) korkudan galiba kendimi bir garip hissediyorum, nasıl çok mu zor doğum yapmak off....

Canım kesinlikle büyük beden al.ben orta beden aldım.çünkü benim kiloma o uyuyor diye.ama pişman oldum.biraz rahat olması gerekirmiş.dikişler için ve hareketin için.beni sıktı yani.
Canım bu arada bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün kuzun darısı başımıza benimde 2. Oğlum olacak inşallah

Yeni doğum yapmış anneler çocuklarınıza ne giydiriyosunuz , kundak falan yapıyo musunuz ???
Gündüz sadece kısa kollu zıbın giyiyo akşam uzun kollu çıtçıtlı bady ve pijama. İlk günler çok üşüyodu kısa giydiremedim ama şimdi uzun kollularla sıcaklıyo. Bebeğinin durumuna göre karar ver sen canım. Kısa giydirdiğinde burnu soğuk oluyosa yeşil kaka yapıyosa üşüyordur. Kalın giydirdiğinde de vücut sıcaklığı fazla olur. İlk 10 gün üşüdü benim minnakım şimdi şimdi alıştı kısa giyebiliyo.

Mutella gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün daha önce tebrik ettim mi bilmiyorum tekrar olmuş olabilir tam yazıcam kız ağlıyo da genelde karıştırıyorum artık yazdım mı yazmadım mı :))

Öyle doğurdum deyip kaçmak Yok yazmak zor da olsa hikayeni istiyoruz en yakın zamanda

Kızlar soğuk sıkım çörek otu yağı da sütü arttiriyormus duyan bilen varmı hamileyken kullanmak yasak ama emzirirken kullanılabiliyor günde bir çay kaşığı yeterliymis ne diyorsunuz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…