2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Keşke her anne baba sizin kadar bilinçli olsa süpersiniz
Çooook teşekkür ederim :) kusursuz olmak mümkün değil tabi,, çok hatalı davrandığımız noktalar da oluyo bizim de ama telafi etmeye çalışıyoruz farkettikçe her şekilde çok zor anne baba olmak... Allah herkese yardım etsin :)

yaa gozun aydin. hosgeldi ipek kiz, annesini daha da uzmeden geldi
cok sevindim senin adina nispeten kolay bi dogum olmus. cok uzun saatler surmemis. allah anali babali buyutsun insallah bol sutun olsun :)
kordonu kesmeden emzirmene izin vermeleri de super olmus.

yine iki farkli yorum iste, benim doktorum senin yediklerinle duzelecek bir durum degil dedi ama ben yiyorum

MaşaAllah size :)) bir an mekonyum deyince çok fena oldum yaşadıklarım geldi aklıma bu kelimeden nefret ediyorum sanırım artık... ama şükür ki sen de sağlıkla kavuşmuşsun yavruna.. bol sütlü güzelll uyumalı sağlıklı günleriniz olsun İnşaAllah:))

Giriyolar cnm. Fazla yorum yapmıcam ama kesinlikle giriyolar. Nokta. :)))))))

yine iki farkli yorum iste, benim doktorum senin yediklerinle duzelecek bir durum degil dedi ama ben yiyorum
Her doktoru yaklaşımı farklı canım inşallah kontrole gittiğimde herşey yolunda olur . Sen elinden geleni yapıyorsun en azından için dahat olsun . Benimkide şundan dolayı proteini artır dedi bacak boyu ve baş çevresi haftası ile uyumlu gerilik sadece karın çevresinde olduğu için beslenme ile alakalı olabilir dedi ki bende son dönemlerde et tüketmiyordum canım istemediği için bakalım eğer beslenme ile ilgili ise zaten düzelmiş olur Hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıklo doğsunlar çnemli olan o. Benim ilk bebeğimde 2.880 gr doğmuştu sonra çok iyi toparladık biz. Küçük doğan bebekler çok daha hızlı toparlıyorlar.

Bana orta beden çok iyi oldu, çok rahat ettim. Kişinin bedenine göre değişir heralde canım. Ben 64 kg ile Doğuma gittim. Ama emzirme yastığı büyük rahatlık. Yoksa bel sırt ağrısından ölür insan

Girmişken şunu da yazayım bu arada,, henüz doğum yapmayanlar için ,, ikincide göğüs yarası olmaz sanmayınız,, resmen olabiliyormuş... bugün fena durumdaydım ben,, göğüs kalkanı sipariş verdim, umarım hemen gelir bebek kolay tuttu, sütüm de var,, doğru da emziriyorum ama demek ki yapısalmış bir de tekrar söyleyeyim, still tea'yi hastane çantanıza bile koyun,,, gerçekten çok hızlı etkisi... doyan çocuk=uyuyan huzurlu çocuk ya bir sürü şey geliyo aklıma,, bunu ilk fırsatta yazayım kızlara diyorum,, girince unutuyorum. Not alıcam bundan sonra :))

Naptin canim nasilsin yaziyim diyorum yazamadim bi turlu ne zmaan kontrolun sali qunumu ?

sagol canim,napayim,moralimi yuksek tutmaya calisiyorum iste. bu sabah baya hareket etti,biraz rahatladim.
randevu sali degil carsambaymis. randevu veren kiz sali diye telaffuz etti ama tarih olarak 02.08 yazmis. ben de aradim,carsambaya vermisler dediler,fazladan 1 gun daha bekleyecegim yani. hayirli haberler alayim da beklerim napayim. saglikla kucagima aldigim gunu gormek ici beklerim.
senin bebis nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…