2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gozun aydın cnm Allah analı babalı buyutsun

Bence artık bizim alınganlığımızın da ötesinde bişey yani öncelikle kendi çocuğunu sana vermeyi düşünmüş olması bile çok kabaca ve hamilenin yüzünün eli ayağının şişmesi kadar doğal ne var ki hem şişmiş bile olsa pozitif konuşup hamilelik sana çok yakışmış dese sen ne kadar mutlu olursun.. En iyisi ben bunlara karik2bi cephe aldım direk cevap veriyorum artık sende ya duymamaya çalış yada rahatlatacaksa hemen cevabını ver. Ben duymamayı beceremiyorum keşke yapabilsem yapanlara hayranım :)

Maaşallah herşeyi çok iyi Allah analı babalı büyütsünn

A atopikk
@durusel24
@Hndxxx
Ay qozunuz aydin kizlar
ya bebisler erken erken qelmeye basladi korkuyorum bende
azcik daha beklesin bizimkiiii
Bende dün sanki doğum gelecekmiş gibi korkuya kapıldım. İçime bi korku düştü hep yaparım yaparım diye kendimi rahatlatıyordum aniden bebişime dedim sakın erken doğma daha hazır değilim diye :)

Aynen canm o an biraz taktım ama sonra boşver dedim. Gerçekten insanlar nasıl konusacagini bilmiyor. Bende pat diye cevap veremem malesef.

Ben de dün akşam doğum yaptm. Çok şükür iyiyiz

Gözünüz aydın kızlar, bol bol sütünün olsun, bebekleriniz güzel emsin, sağlıkla dönün evinize ilk fırsatta :)

Evin alışverişini de sana yaptırsaymış hazır bulmuşken, parka gidince aradan onu da çıkarırdın ne olacak ayol
Böyle düşüncesiz olabilen bir insanın söylediği yüzün şişmiş lafına takılma 8 buçuk aylık hamilesin artık elin ayağın da şişer, yürüyüşün de bozulur, karnın da büyür bunlara laf eden insanlara ağzının payını vermek gerekiyor aslında kapansın çeneleri diye.

Bekler bekler merak etme içini ferah tut sen ağustosta dogacak bebe kalmadı yoksa
Yarını da atlatalım artık buralar hep ağustos annesi doğumlarıyla dolacak

Demi ya keşke deseydim öyle. Bundan sonra bende canm biraz onlar gibi olayım istiyorum. ama ne kadar basaririm bilmiyorum. Yani ciddi anlamda odemim yok hatta dr bile geçen hafta söyledi. Ödem yok gördüğüm kadarıyla diye sadece ellerim şişti oda 3-4 gün olacak. Napalim sağlık olsun herşey evlatlar için. Sağlıklı olsunlarda kimin ne dediğini duymuyorum artık. Millette laf vok

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebeğin.

Ben de dün akşam doğum yaptm. Çok şükür iyiyiz

Hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin bol sütlü günlerin olsun.

Ne güzel duygular bunlar :)
Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
Sezeryanda gerçekten su içmemek bile çok önemli. Çünkü özellikle genel anestezide midede bulunan bir yudum su bile kapakçıklar çalışmadığından ciğere kaçabiliyor. Boş mide olsun, kafalar rahat etsin.
Senin de iyi ve işin ehli insanlarla birlikte rahat atlatmış olmana sevindim.
Duru bebek hoş gelmiş ailesine. Huzur getirsin.
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…