• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm ben çok kiloluydum,,, o yüzden az aldım. Zaten altı buçuk almıştım, çocuk çıkınca çoğu gitti haliyle :) Bi de mesela dün çok yedim diye dertleniyodum ama sabah yarım kilo kadar daha az çıktım. Yalnız sürekli çok su ve süt çayı içtim, ve çok fazla emzirdim. Muhtemelen onun etkisi. Sapıtmazsam ilkinin kilolarını da bunda veririm belki :)))
Ne güzel yaa
Ben de ilk günler ne güzel birer birer gidiyor kilolar diye seviniyordum. Sonra takıldı kaldı ibre.
:(
Emzirmediğim saniye yol zaten. Bir de sarılık diye sürekli memede bebek.
Neyse ben yediklerime dikkat edeyim biraz.
Şu tatlıya nerden düştüysem, kendime sahip olamıyorum tatlı görünce :)

Merhaba ben temmuz annesiyim hala doğum yapmamış olanlara bi tavsiyede bulunup gideceğim ben çektim siz çekmeyin :)) her şey normalse sakın sezeryan olmayın saygılar :)
Bende şimdi aynı şeyi düşünüyorum çok zor ya yatakta dönemiyorum kalk otur işkence yürümek zor kamburum çıktı :) ne zaman düzelir ki bunlar ya bide hareket edince daha çabuk mı düzelir önerisi olan var mı

Bu süt sağma işini napıyosunuz?
Ben artık sağmam gerektiğini hissediyorum memelerin boşalması işin, sızlamaya başladı çünkü. Emzirmeden ne kadar önce veya sonra? Tek sefer yeterli mi?

Kullandım biraz ama fayda etmedi cnm... şimdi de krem sür karbonatla sil vs yapıyorum ama önemli olan bişeye değmeden kuruması, o da kalkansız olmayacak :KK43: bebiş iyi çok şükür,, sürekli emmek istiyo,, bi de tabi gaz sorunu var,, rezeneye de başladım o yüzden... ama ilkine göre baya uslu bi bebek diyebilirim :) en azından biraz uyuyor :))) çarşamba ilk kontrolümüz, heyecanla bekliyoruz :)
Rezeneli günde kaç bardak içiyorsun canım?

Ben artık sağmam gerektiğini hissediyorum memelerin boşalması işin, sızlamaya başladı çünkü. Emzirmeden ne kadar önce veya sonra? Tek sefer yeterli mi?
Emzirdikten sonra kalanı sağ ki yeni sür gelsin derler canım.
Ben sürekli emziriyorum henüz öyle dolduğunu ve rahatsız ettiğini hissetmedim. Yalnız bir kez süt sıtması oldum o feciydi :KK57:

Genelde emzirmeden sonra sagiliyor canm. Ama kimisi de bebek emmeden az önce sagıyor ön sut su olduğu için onu alıyor. Yağlı kısım sonradan geldiğinden onu emziriyor. Ama sonradan sagmak daha mantıklı.
Annelik nasılmış ama degil mi hemen hayatının gündemi degisiyormus. Sahane birşey. Ama cokta evham yapma. Allah emanet fırsat buldukça uyu dinlen. Annelikle delilik arasındaki ince çizgiye dikkat et. Ah o olmayanı oluyor görmek kısmı çok komik. Kizim ilk dogdugu günlerde yanında uyuyup kalmışım. Bas bas ağlıyor diye görüyorum. Eşim geliyor. Fırça atıyorum sen bu çocuğu duymuyor musun beni neden kaldirmiyorsun diye, iyi misin sen çocuk dhaa yeni mizirdandi ağlamadi bile dedii. Ana meğer hayalmiisss çok kötü olmuştum.dediğin gibi hep aglama sesi geliyor insanın kulagina

@ayshemina canm yara olmasına çok üzüldüm. İkinci diye belki olmaz diye umutlaniyorduk. Neyse kısmet diyelim. İnsalllah kısa sürer canm. Sutunu surersin, garmastan lansinoh falan. sen daha iyi bilirsin. Hakiki zeytinyağının ve tahinyaginin faydasını gorende çokmus aklında olsun cnm

Bende şimdi aynı şeyi düşünüyorum çok zor ya yatakta dönemiyorum kalk otur işkence yürümek zor kamburum çıktı :) ne zaman düzelir ki bunlar ya bide hareket edince daha çabuk mı düzelir önerisi olan var mı

Evet canım hareket etmezsen patates çuvalı gibi kalırsın olduğun yerde iyileşmen gecikir :) bol yürü sağa sola dönmeyi de 20 gün unut :/

Günaydın. Dün gece hiç uyuyamadım ama bu sefer karnıma giren regl ağrısı gibi ağrılardan uyuyamadım. Bir iki tanesi şiddetliydi uykudan uyandırdı ama diğerleri daha hafifti. Düzenli değil diye aramadım dru. Aslında perşembe gidecektim ama bugüne alıcam randevumu. Bi gidelim bakalım ne durumdayız.

Gunaydin kizlar :anneadayı: saqlik ocaqina qittim benim idrarda acayip enfeksiyon cikti :KK57: hemen ilac kullaniyosun dedi aksam icecem tek kullanimlikmis zaten insaAllah duzelir :işsiz: mantar icinde kadin doqumcu bakip versin kremi ben yazmayim dedi...Surekli kan ilaci icmeme ragmense kanim dusuk :KK12:

Selam kızlaar :)
Her ne kadar çok istesem de aranıza eskisi kadar dahil olamıyorum. Haliyle :)
Anlatmak istediğim çok şey birikti ama hiç vakit olmuyor.
Sonra da unutuyorum zaten :KK70:
Herkes iyidir umarım.
drucilla drucilla 2 günle olsa Temmuz annesi oldum yine ya neredeyse Ağustos oluyordu ve ben doğru yerde olacaktım @Gretchen Grundler :KK70:

selam seker, kendi adima ben iyiyim hala bi dogum belirtisi yok beklemedeyim :))
naptiniz eve ciktiniz mi? merak ediyorum aslinda ama iyice alis bebisine sonra yazarsin, zaten kafa dagitmak icin donup dolasip gelecegimiz yer burasi :D

Back
X