2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya kızlar benim çok ağrım var ya napsam gitsem mi doktora oturamıyorum kalkamıyorum bişey batıyor sanki kasiklarima hareket ettikçe çoğalıyor ağrım
canim pelvis kemigin agriyordur...kizimda o agri 9 ay surdu bende...otursam oturamiyorum kalksam kalkamıyorum...hatta ayagima pantolonumu bile zor giyiyordum...
annem kiz bebeklerde olur bu agri demisti...
yani dayanilmayacak bir agriysa git canim dr.
catini kontrol ederler sanirim...
pelvis kemiği agrisiysa bu normalmis hamilelikte ama tabi dr. gormeden kim teshis koyabilirki...

Aaaa bak bunu hiç bilmiyodum . Ay içim rahatladı şimdi gerçekten sagol canım ya:)

Balbocegim canim ben daha evvel 14 haftalik bebegimi karnımda kalbi durduğu icin kaybettim. ve dogurmak zorunda kalmistim. o yüzden erken söylemeye cekiniyorum. cinsiyet ogrenmeye merak ve sevincle gittim keder icinde geri dönmüştüm. rabbim kimseye yaşatmasin. şükür kizlarim çok saglikli ama bunda biraz endisem var. sancim çok oluyo

Allah göstermesin çok zor bir durum, içini ferah tut bu sefer herşey güzel olacak annesi

anladım canım başın sağolsun, böyle çok üzücü bir olay yaşadığın için tabi ki çok haklısın söylememekte,ama kızların sayesinde toparlaman daha kolay olmuştur,rabbim kimseyi ewlat acısı ile sınamasın, doğmamış bebeklerimiz bile olsa rahme düştüğü anda bağlanıyoruz, görmeden bile deli gibi sewiyoruz meleklerimizi,Allah bütün yawrularımızı korusun inşallah
sancı olayı da sanırım yorgunluktan olabilir çünkü çocuklar olunca dinlenemiyoruz, ama yinede doktoruna mutlaka belirt ona göre tavsiyelerde bulunacaktır

gitsen doktora iyi olur sanırım canm,bu durumun normal olup olmadığını anlarsın

Canım doktoruna bir ara sor istersen, eğer dediğin gibi çok ağrın varsa için rahat etmesi için gidebilirsin bence.

Dr a git cnn için rahat etsin

Kızlar özür dilerim yazdım çıktım gibi oldu misafirim geldi aradım doktoru ulaşamadım sonra bana döndü akıntımıda sordum korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum dedi muhtemelen soğuk ağrısı olabilir akıntı da çoğaldığı için ama dikkat etmemi söyledi kendimi sıcak tutmamı söyledi yinede devam ederse haberlesecegiz dedi bende iki çorap giydim eşofmanın altına da tayt falan giydim bakalım uzanıyorum şimdilik Allahın izni ile buda geçecek inşallah

geçmiş olsun canm, dr sorman iyi olmuş için rahatlamıştır,havalardan üşütebiliyoruz, ewde olman ne güzel biz çalışanların yerine de dinlen

Reactions: SUU
geçmiş olsun canm, dr sorman iyi olmuş için rahatlamıştır,havalardan üşütebiliyoruz, ewde olman ne güzel biz çalışanların yerine de dinlen
Saol canım benim evet aslında burda hava soğuk değil o kadar 17 19 derece civari ama demekki farkettmiyor insan dinlenirim cnm inan benimde tesadüf oldu işten ayrılmam tam iş aramaya başladım hamile olduğumu öğrendim:))

her işte bir hayır var diye boşuna demiyorlar canm, ayarlasan bu kadar denk gelmez süper olmuşş

Geçmiş olsn cnm

arch2401 bugün 2 li taramaya mi gidecektin ben mi yanlış hatırlıyorum. Haftaya da dikiş atılacaktı sanırım. Nasılsın 2 li tarama yapıldı mı
Evt cnm ikili taramamiz yapildi ölcumler gayet guzel kan sonucu cumartesi cikacak. 24 ocak sali günü dogumgünümde serklaj olacak... sagol cnm simdilik iyiyiz. Rahim agzida normal duruyor 35 mm ama simdilik... cunku cok sinsi hemen aciliveriyor...

Ah Ne güzel taramanın iyi geçmese sevindim. Ben de bugün devlet hastanesine gidip kan testi yaptırdım, ikili test için geç kaldınız en erken randevuyu şubat sonuna veriyoruz dediler. Gitmişken rahim ağzı ölçümü yaptırdım, bel ağrısını seninle irdeleyince özellikle sordum doktora 38mm, normal dedi. Ama diyorsun ki sinsice hızla mı ilerliyor? Bu durumda dikkatli olmak, belki de 2 hafta da bir ölçüm yaptırmak lazım.
Operasyonun da hızla ve ağrısız geçsin gitsin inşallah canım. Zor bir süreç, ama sonu güzel olacak ya herşeye değer annesi

Evt cnm maalesef bir anda olan birsey... bazi ufak tefek belirtileri oluyor tabi 1 2 gun oncesinden mesela idrar kesesinin denk geldigi yerde bir cekilme... bir agri baski ... sonra sumüksu akinti gibi... gebelikte rahim buyumesine bagli agrilar olabiliyor ama her agri masum degil maalesef... on tarafta orta hatta idrar torbasi yakinin daki agrilara dikkat etmek gerekiyor. Bir de bel agrisindan cok kalça agrisi biraz süphe uyandiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…