2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar iyi akşamlar bugün sol göğüs kafesi kısmında devam eden ağrı nedeniyle doktora gittim böbrekten şüphelendi şükür hiçbir şey çıkmadı kan tahlili istedi verdik WBC değeri beyaz kan hücresi çok yüksek çıktı seni yatırmam lazım dedi hastaneden yazıyorum hastalığım geçti sanıyordum oksurugumde bitmişti ama enfeksiyon çok fazla varmış vardır bir hayır ama korkuyorum. Bir sürü ilaç serum yazdı dualarinizi bekliyorum birde hastalık atlatanlar lütfen bi kan tahlili yaptırın benim gibi geçti diye sevinmeyin

Rabbim sifa versin. Tez vakitte evine dönersiniz insallah.

yorgun_86 artık 3. Ayın sonuna geliyoruz belirtiler azalacak sıkıntı yapma canım, güzel bir üç ay başlayacak, en rahat olduğumuz dönem olacak sanırım

Y yakamozeinstein Çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Kötü düşünme, zaten doktorlar bebeğe zarar verecek ilaç vs kullanmazlar canım. Biran evvel iyileş ki sonra da bebeğinle ilgilen.

Kızlar hamilelik kıyafetlerine göz atan var mi acaba. İntermetten sipariş edeyim diyorum bir aya göbek çıkar artık . Son dk kalsin istemiyorum bu kez.
Hatta ankara dan olan arkadaşların onerecegi yerler olur mu. Ozellikle tesettür hamile giyim

Pantolon giyiyorsan wakikinin urunleri guzel hem kisa bir donem giyilecegi icin uygun fiyatlari. Ama klasik giyiyorsan hic bilmiyorum.

Canım çok geçmiş olsun. En yakın zamanda igleşmen dileğiyle gönlünü ferah tut Rabbim şifa versin inşallah.

Cok gecmis olsun. Bol bol su iç enfeksiyonu vucuttan atmana cok yardimci olur. Dualarimiz seninle

Ben vakikiden almayı düşünüyorum fiyatlar daha makul malum çok az giyiliyor ama daha erken gibi geliyor bana

Kizimda ilk aylar yaza denk geldiği için eşofman rahat pantolonlar la idare etmiştim 5.ayda giydim sanırım hamile kıyafeti şimdide evdeyim nasıl olsa kış bide tabi idare ederim yine

Geçmiş olsun hamile olduğunu bildikten snra vermzler zarar verecek bisey cnm

Mrb bende inşallah ağustos annesi olacağım
12 haftalık Gebeğim doktorum OSCAR öğüten giden varmı?

Mrb bende inşallah ağustos annesi olacağım
12 haftalık Gebeğim doktorum OSCAR öğüten giden varmı?

mrb cnm bende tesettürlü olduğumiçin genelde bol tuniklerim var zaten pantolon bi lcw dan aldım ama keten bu mevsmde ince geldi gözüme birazda kilolu olduğum için istediğim modelde kot bulamadım. gör&sin sitesine baktım 85 tl yazıyordu n 11'den 60 tlye aldım aynı pantlonu 2 gündr giytiyroum.bir bak istersen he ama tabi bedenin uygunsa lcwda çeşit ve fiyat daha iyi :)) reklama giriyormu bilmyrm da açıok açık yadım markaları

A Asmii cnm dr a gidecektin. Muhakkak yaz
Canim şimdilik bir sıkıntı yok o baskı var diyodum ya oda geçti gibi... sen de ikili test yaptirmişsin sanırım iyi çıktı dediğin ense kalınlığı falan.. inşallah kan sonuçların iyi çıkar ve ameliyatın başarılı olurr.. dualarimiz seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…