2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok iyiymiş gerçekten ama ben ilcedeyim ve burda hm yok maalesef
Afiyet olsun, ben hergün bir bardak içiyorum türk kahvesi
bende hergun içenler dendim hamile kalmadan önce çok severim ama kafeinin zararlı olduğunu okudum şimdi haftada bir yada iki fincan içiyorum

Kizlarrrr ya akintiniz var mı... normal mi acaba...

Selam herkese Şuan 11+3 günlük hamileyim, inşallah ben de bebeğimi ağustos ayında kucağıma alacağım. Haftaya kontrolüm var. Var mı aranızda cinsiyeti erken öğrenen?

selam nasıl bir akıntı? Ben de hamileliğin başından beri şeffaf günlük akıntı devam ediyor.
Benimde öyle çok Afedersiniz ama iç çamaşırımi bariz islatiyor... benim hamilelik belirtilerimden biri akintimin bi anda tamamen kesilmesiydi ama enfeksiyondan sonra düzelme di

Çok iyiymiş gerçekten ama ben ilcedeyim ve burda hm yok maalesef
bende hergun içenler dendim hamile kalmadan önce çok severim ama kafeinin zararlı olduğunu okudum şimdi haftada bir yada iki fincan içiyorum
kafein ewet zararlı ama aşırıya kaçılırsa, ben ilk hamileliğimde de günde bir tane içiyordum şimdi de içiyorum bir zararını görmedim,bir fincanın zararı olucağını düşünmüyorum
Hamilelik
Kafeinin anne karnındaki bebeğe zararlı olduğu biliniyor. Uzmanlar, hamile kadınların günlük kafein tüketme sınırlarının 300 mg olduğunu belirtiyorlar.

akıntısı olan çok kişi vardı canm, benmde var ama çok değil, kişiden kişiye değişiyor bu durumda, çok akıntısı olup dr a soranlar da wardı hatta dr lar normal demiş, ama sen yinede kendi dr na da bir danışırsın gittiğinde

12 haftaya ulaşmış kızlar
Bulantısı çok olup şimdi geçen var mi ya.
Bulantilardan mahvoldum
Inşaallah fazla sürmez

Selam herkese Şuan 11+3 günlük hamileyim, inşallah ben de bebeğimi ağustos ayında kucağıma alacağım. Haftaya kontrolüm var. Var mı aranızda cinsiyeti erken öğrenen?
hoşgeldin canm,bebeğin hayırlı olsun
henüz öğrenen olmadı, ama yawas yawas baslar sanırım

Gözün aydın canım. İnşallah kan sonuçların da iyi gelecek. Rahim boyu uzunluğuna dr karından usg ile mi bakıyor yoksa vajinal mı ?
Gecen hafta vajinal bakilmisti. Bu hafta karindan bakildi. Ama ben de sikinti rahmin agzinin boyundan cok rahim agzi dokumun dogustan yapisinin acilmaya musait olmasindan kaynaklaniyor. Rahim boynun daki doku yumusak kaslar biraz gücsüz. Bu nedenle olcumler de benim icin cok onem arz etmiyor. Iyi dileklerin icin sagol

Benim iki kaybim var cnm ray den ancak teshis konabildi. Iki kere 3.5 aylikken kesem sarktigi icin suyu geldi bebeklerimin yasadiklari halde ilacla dogurmak zorunda kaldim. Bazi Drlar 18. Haftadan sonra serklaja yanasmiyor. Bazilari pesser uygulamasi yapiyor. Siz sanslisiniz farkedilmis. Cogu arkadasa 2 kayip yasadiktan sonra teshis konuyor. Dr unuz bisey dedi mi 16. Haftada sorun varsa ne yapacakmis

Anladım. Bebiş iyi olsun da anneler çeker. Sayılı gün geçip kucağımıza aldığımızda tüm çekilen sıkıntılar uçup gidecek..

12 haftaya ulaşmış kızlar
Bulantısı çok olup şimdi geçen var mi ya.
Bulantilardan mahvoldum
Inşaallah fazla sürmez

benim aşırı bulantım olmadı. hatta hamile kaldığım dönemde evde yoğurt mayalamaya başlamıştım. vücut ev yoğurduna alışkın olmadığından bağırsaklar fazla çalışmaya başladı, bu da mideme vurdu sanırım. bulantılarım o yüzden diye tahmin ediyorum. ya da tamamen ters etki yaptı hamilelik bende o da yoğurda denk geldi
şuan tek sıkıntım gaz, şişkinlik ve mide yanmaları

hoşgeldin canm,bebeğin hayırlı olsun
henüz öğrenen olmadı, ama yawas yawas baslar sanırım

hoşbuldum, teşekkür ederim. hepimizin hayırlı olsun

Çok üzüldüm biten gebeliklerin için inşallah bu kez sağlıkla kucağına al dikkat et ben sürekli yattım gerekirse sende bol bol yat dinlen. Onunla ilgili hiç bilgi vermedi 16 haftadan sonra serklaj uygulanabilir mi ki hiç bilmiyorum kafam çok karışık inşallah sorun olmaz.

Uyudum biraz ama daha çok ağrıdı birde rüyalardan rahat bir uyku uyuyamiyoruzki ter içinde uyandım kahve yaptım kendime 3-4 günde bir içiyorum ben Türk kahvesi hem baş agrimada iyi geliyor
evet ya ilk zamanlar donardım, ama öyle böyle üşümedim ilk 2 ay, son 2 haftadır da ter içinde uyanıyorum ben de. türk kahvesi 1 tane içmek gerekiyor yaa, iyi geliyor bana da.

Benimde öyle çok Afedersiniz ama iç çamaşırımi bariz islatiyor... benim hamilelik belirtilerimden biri akintimin bi anda tamamen kesilmesiydi ama enfeksiyondan sonra düzelme di
Akıntı normal diye biliyorum ama enfeksiyon da olabilir tabi. Bir dahaki doktor kontrolünde sorabilirsin canım.

var ben de de, aslında hamilelerde hep olan birşey, önemli olan sarı, yeşil veya kokulu, kaşıntılı bir akıntı olmaması canım. bol bol su içmeye çalış.

Uygulaniyor 22 de bile olanlar var ama kayip riski hafta arttikca artiyor maalesef. 18 den sonraya acil serklaj deniyor. En saglam olani 12. Hafta ile 15. Hafta arasinda atilan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…