Kızlar iyi akşamlar bugün sol göğüs kafesi kısmında devam eden ağrı nedeniyle doktora gittim böbrekten şüphelendi şükür hiçbir şey çıkmadı kan tahlili istedi verdik WBC değeri beyaz kan hücresi çok yüksek çıktı seni yatırmam lazım dedi hastaneden yazıyorum hastalığım geçti sanıyordum oksurugumde bitmişti ama enfeksiyon çok fazla varmış vardır bir hayır ama korkuyorum. Bir sürü ilaç serum yazdı dualarinizi bekliyorum birde hastalık atlatanlar lütfen bi kan tahlili yaptırın benim gibi geçti diye sevinmeyin
mrb cnm bende tesettürlü olduğumiçin genelde bol tuniklerim var zaten pantolon bi lcw dan aldım ama keten bu mevsmde ince geldi gözüme birazda kilolu olduğum için istediğim modelde kot bulamadım. gör&sin sitesine baktım 85 tl yazıyordu n 11'den 60 tlye aldım aynı pantlonu 2 gündr giytiyroum.bir bak istersen he ama tabi bedenin uygunsa lcwda çeşit ve fiyat daha iyi :)) reklama giriyormu bilmyrm da açıok açık yadım markaları
Çok tesekkur ederim canm. Ben geçen hamilelikte defactodan almıştım epey uygun çok rahat kullandm. Kalin olarak var. Şimdi genelde yaza gelecek. O yüzden daha ince almak lazm. Gör sine bende baktım canm evet. Biraz pahalı geldi. Yani kısa süre kullnilcak çok da para vermek istemiyorum. Tesettür elbise yada tunik olarak pileli modeller var onlar her dönem giyeriz. İlla hamilelik için diye düşünmüyorum. Sonrası kg ne olur o bilinmediğinden ben normal sitelerede bakmaya başladım. 50 tl ye elbise var bahsettiğim gibi. 40-50 civarida tunikler var bakalım bugün yarın alırım gibi. Niye bilmiyorum bunda hemen karnım çıkacak gibi hissettim. İkinciler öyle olur diyor herkes. İlkinde bende 5 ten sonra aldım. Ama bu öyle olmayacak galiba. Zaten öncekine göre +10 ile basladim
günaydın kızlar çok sık yazamasamda arada girip takip ediyorum sizi.gündüz iş akşam evde 3.5 yaşında kızım derken vakit bulamıyorum umarım herkes iyidir mutlu günler diliyorum
Günaydın kızlar hastalara geçmiş olsun biran önce toparlarlar inşallah.hamilelikte hiç bitmiyor sürekli bişey çıkıyor fazla takılmadan saglıkla atlatmak gerekiyor
Evt cnm ikili taramamiz yapildi ölcumler gayet guzel kan sonucu cumartesi cikacak. 24 ocak sali günü dogumgünümde serklaj olacak... sagol cnm simdilik iyiyiz. Rahim agzida normal duruyor 35 mm ama simdilik... cunku cok sinsi hemen aciliveriyor...
Merhaba anneler
Hepinizin sağlıkla bebeklerini kucağına almasını dilerim.
Ben okudum artık yeni anneler okusun diye hamilelik ve annelik kitaplarım satılıktır. Alıcı olanlar özelden ulaşabilir. Toplu alımda indirim yaparım
farklı bi yazını alıntı yaptım ama aslında sormak istediğim konu Rahim ağzı uzunluğu... İlk hamileliğimde 19. haftada 2.7 ölçüldüğü için doğuma kadar yatmak zorunda kaldım. serklaj uygulanmadı yatarak 37+0 da hiç bir sebep yokken doktor tavsiyesiyle doğum yaptım. Henüz ölçüm yapılmadı 16. haftada bakacak doktor. Senin durumunu merak ettim ilk gebelikte mi bi sıkıntı oldu önlem amaçlı mı bana bi akıl verir misin?
Kızlar cevap yazamadm serum falan takılınca eve geldim şükür ama 3 serum ve antibiyotik aldım 3 gün daha devam edecek çabuk düşmüş değerler doktor şaşırdı hepinize teşekkür ediyorum sağlıklı hamilelikler diliyorum
Kızlar cevap yazamadm serum falan takılınca eve geldim şükür ama 3 serum ve antibiyotik aldım 3 gün daha devam edecek çabuk düşmüş değerler doktor şaşırdı hepinize teşekkür ediyorum sağlıklı hamilelikler diliyorum
Uyudum biraz ama daha çok ağrıdı birde rüyalardan rahat bir uyku uyuyamiyoruzki ter içinde uyandım kahve yaptım kendime 3-4 günde bir içiyorum ben Türk kahvesi hem baş agrimada iyi geliyor
Selam kızlar. Hamile kıyafetlerine H&M ye de bakın. Ben arada göz atıyodum pantolonlar 60 70 civarıydı. Geçtiğimiz haftasonu yine bir bakayım dedim ki 20 30 a düşmüşler. Hala devam ediyo mu bilmiyorum ama bi bakın bence. Siyah pantolon aldım 30 tl ve kot gibi bir tane aldım 20, eşofman aldım o da 30 idi.
Uyudum biraz ama daha çok ağrıdı birde rüyalardan rahat bir uyku uyuyamiyoruzki ter içinde uyandım kahve yaptım kendime 3-4 günde bir içiyorum ben Türk kahvesi hem baş agrimada iyi geliyor