2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Uygulaniyor 22 de bile olanlar var ama kayip riski hafta arttikca artiyor maalesef. 18 den sonraya acil serklaj deniyor. En saglam olani 12. Hafta ile 15. Hafta arasinda atilan.

sağol cnm bilgilendirdiğin için. benim bi daha ki randevum 18 şubatta 1 ay var ozamana kadar 15. haftam dolmuş olacak geç kalmış olmayız umarım. Sende herhangi bir belirti var mıydı hissettiğin veya genelde olabilen durumlar. Ayrıca kısalma gebeliğin belli bir haftasında ortaya çıkıyor değil mi ilk başta normal gibi görünebiliyor.

kızlar nasılsınız? idrar yolları yaşan arkadaşlar var ise kzılcık suyu çok iyi gelirmiş ben içen veya duyan oldumu hiç sizlerde varsa ilaç kullanmak dışında ne yapıyosunuz?

Benim kusmalar çok fena ya inşaallah gecer bisey yiyemiyorum

Slm kızlar nasılsıniz. 1 e kadar uyumuşum hala daha uykum var. Herşey yolundadır umarım :))
ohhh maşallah canm
benim oğlum gece 1 de zor uyudu sonrada saat başı kalktı sabah alarm da 6 da çaldıı ve ben bu durumu oğlum diş çıkartacağı için yaklaşık bir haftadır yaşıyorum zombi gibi oldum uykusuzluktan
ilk hamileliği olan arkadaşlar gerçekten tadını çıkartın bol bol dinlenin uyuyun istediğiniz yapın
ahhhh ne zaman tam bir gece uykusuna yatabileceğim Allah bilir
deliksiz uyumayı çok özledimm, bu rahatlık geri gelmiyor kıymetini bilin (çocuklarımızın warlıkları tartışılmaz asla yanlış anlaşılmasın)
ama uyumayı da özlüyor be insann
insan ikinci hamileliğinde ilki gibi nazlanamıyor walla, senin sewgine, bakımına, ilgine ihtiyacı olan bir melek tepende bekliyor ayrıca bekleyenler de var tabi ew işleri, yemek, çamaşır, bulaşık,ütü,iş hayatı,eşler liste uzarr ayyy çok yazdım dertlendim de uykusuzluktan

Benim kusmalar çok fena ya inşaallah gecer bisey yiyemiyorum

yeni mi başladı? ilk 3 aydan sonra mide bulantısının kesildiği söyleniyor ama 5. aya kadar devam eden de var, 5. aydan sonra mide bulantısı başlayan da. her bünyeyi farklı etkiliyor bu hamilelik.

benim aşırı bulantım olmadı ama ekşi şeyler bana iyi gelmişti. limon özellikle. bir de naneli sakız ve çubuk kraker. deneye deneye bulacaksınız artık başka çare yok ne yazık ki yalnız özellikle kusmalardan sonra dişlerinizi fırçalamayı unutmayın

Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza sat 8 kasım beklenen doğum tarihimiz 15 ağustos. Şuan 10+2 deyim hayırlı hamilelikler geçirelim inşallah

hoşgeldiniz hayırlı olsun bebeğiniz

Ben de kisalma olmuyor rahim agzi yumusuyor. Ray in iki tipi var biri kisalarak biri de yumusakliktan. Bu sebeple olcumlerin uzun olmasi da bazen anlam ifade etmiyor. Ikinci bebegin suyu geldiginde rahim agzim.2.3cm idi... dr kumas gibi yumusamis dedi. Halbuki 1.5 cm altinda dogum baslar. Idrar kesenin oldugu bolgede bir agri agirlik cekilme hissediyorsan o en buyuk belirti. Bir de kalca agrisi iyi degil. Sumuksu akintinin gelmesi de iyi degil. Bende sari sumuk gibi gelmisti. O tikac oluyormus iste...Bir arkadasta 2 hafta boyunca gelmiş. Rengi sari yesilmis onunkinin... kisiden kisiye de degisir tikaçin rengi.

kızlar nasılsınız? idrar yolları yaşan arkadaşlar var ise kzılcık suyu çok iyi gelirmiş ben içen veya duyan oldumu hiç sizlerde varsa ilaç kullanmak dışında ne yapıyosunuz?
açıkçası booool su, başka da birşey yapmıyorum, sarmısak ve soğan yemeyi de ihmal etme, yemeklere bol bol kat :)

ah canım benim çok zor walla, ben bu halde, çocuk yok falan ama elimi kaldırıp iş yapacak takatim yok, bütün gün uyumak istiyorum vs. bir de çocuk olsa ve sana muhtaç zaten, inan çok zor, allah kolaylık versin, annelik böyle bir şey işte. herşeye yetmek gerekiyor.

canım benim iltihaplı akıntının rengi gibi aslında, anlamak çok zor yani allah kolaylık versin, sen zor yoldan öğrenmişsin, yaşamışsın, çekmişsin sıkıntıları, inşallah bu deneyimlerini paylaşman bizlere ve başkalarına faydalı olur. ama anladığım kadarıyla çok sinsi bir rahatsızlık. doktorun deneyimi de önemli tabi..

Kızlar ikili testler için gittiğiniz hastaneler nasıl fiyatlar verdi ben henüz sormadım Şubat'ın 6 si gibi gidicem doktora gitmeden arar sorarım özele gidiyorum inşallah abartılı değildir fiyat

Kızlar ikili testler için gittiğiniz hastaneler nasıl fiyatlar verdi ben henüz sormadım Şubat'ın 6 si gibi gidicem doktora gitmeden arar sorarım özele gidiyorum inşallah abartılı değildir fiyat
istanbuldaki arkadaşlar için iki yerden fiyat bilgisi aldım:
1) echomar ataköy hastanesi: ikili test 140TL, muayene:75TL
2) medicana: ikili test+muayene= 265TL, muayene 90TL dolayısıyla test 175TL oluyor sanırım.
başka bilen duyan var mı bildirsin :)

Aminn canım, annelerimiz bazen diyorlar ya benim hakkımı ödeyemezsin diye, hakikaten öyle dün akşam bende oğluma dedim benim hakkımı nasıl ödeyeceksin diye, anlamadı tabi ne demek istediğimi o ayrı, ama boşuna cennet anaların ayağının altına serilmemiş yaşayınca anlıyorsun canm fırsatın varsa uyu canm iş yapmayıwer bişey olmaz sen iyi hissedince yaparsın yawas yawas keyfıne bakk

ben avrasya hospital tamer sözen e gidiyorum
şubat ayına ikili test için randewu almıştım
test 115 tl + muayene 75 tl toplamda 190 tl kızlarr
5-10 tl sapma olabilir ama bu fiyatlarda hatırlıyorum balık hafızalı oluyor insan bu dönemlerde
ama randewu almak çok zor tamer bey e cok kalabalık düşünenler acele etsin derim fiyat uygun geldi bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…