İnsallah cnm insallah.Anladım. Bebiş iyi olsun da anneler çeker. Sayılı gün geçip kucağımıza aldığımızda tüm çekilen sıkıntılar uçup gidecek..
Uygulaniyor 22 de bile olanlar var ama kayip riski hafta arttikca artiyor maalesef. 18 den sonraya acil serklaj deniyor. En saglam olani 12. Hafta ile 15. Hafta arasinda atilan.
Benim kusmalar çok fena ya inşaallah gecer bisey yiyemiyorumbenim aşırı bulantım olmadı. hatta hamile kaldığım dönemde evde yoğurt mayalamaya başlamıştım. vücut ev yoğurduna alışkın olmadığından bağırsaklar fazla çalışmaya başladı, bu da mideme vurdu sanırım. bulantılarım o yüzden diye tahmin ediyorum. ya da tamamen ters etki yaptı hamilelik bende o da yoğurda denk geldi
şuan tek sıkıntım gaz, şişkinlik ve mide yanmaları
hoşbuldum, teşekkür ederim. hepimizin hayırlı olsun
Slm kızlar nasılsıniz. 1 e kadar uyumuşum hala daha uykum var. Herşey yolundadır umarım :))
ohhh maşallah canmSlm kızlar nasılsıniz. 1 e kadar uyumuşum hala daha uykum var. Herşey yolundadır umarım :))
Benim kusmalar çok fena ya inşaallah gecer bisey yiyemiyorum
Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza sat 8 kasım beklenen doğum tarihimiz 15 ağustos. Şuan 10+2 deyim hayırlı hamilelikler geçirelim inşallah
Ben de kisalma olmuyor rahim agzi yumusuyor. Ray in iki tipi var biri kisalarak biri de yumusakliktan. Bu sebeple olcumlerin uzun olmasi da bazen anlam ifade etmiyor. Ikinci bebegin suyu geldiginde rahim agzim.2.3cm idi... dr kumas gibi yumusamis dedi. Halbuki 1.5 cm altinda dogum baslar. Idrar kesenin oldugu bolgede bir agri agirlik cekilme hissediyorsan o en buyuk belirti. Bir de kalca agrisi iyi degil. Sumuksu akintinin gelmesi de iyi degil. Bende sari sumuk gibi gelmisti. O tikac oluyormus iste...Bir arkadasta 2 hafta boyunca gelmiş. Rengi sari yesilmis onunkinin... kisiden kisiye de degisir tikaçin rengi.sağol cnm bilgilendirdiğin için. benim bi daha ki randevum 18 şubatta 1 ay var ozamana kadar 15. haftam dolmuş olacak geç kalmış olmayız umarım. Sende herhangi bir belirti var mıydı hissettiğin veya genelde olabilen durumlar. Ayrıca kısalma gebeliğin belli bir haftasında ortaya çıkıyor değil mi ilk başta normal gibi görünebiliyor.
açıkçası booool su, başka da birşey yapmıyorum, sarmısak ve soğan yemeyi de ihmal etme, yemeklere bol bol kat :)kızlar nasılsınız? idrar yolları yaşan arkadaşlar var ise kzılcık suyu çok iyi gelirmiş ben içen veya duyan oldumu hiç sizlerde varsa ilaç kullanmak dışında ne yapıyosunuz?
henüz yok tatlım, herhalde, 2 haftaya gelir tahminlerKizlar cinsiyet ogreneniniz varmi
ah canım benim çok zor walla, ben bu halde, çocuk yok falan ama elimi kaldırıp iş yapacak takatim yok, bütün gün uyumak istiyorum vs. bir de çocuk olsa ve sana muhtaç zaten, inan çok zor, allah kolaylık versin, annelik böyle bir şey işte. herşeye yetmek gerekiyor.ohhh maşallah canm
benim oğlum gece 1 de zor uyudu sonrada saat başı kalktı sabah alarm da 6 da çaldıı ve ben bu durumu oğlum diş çıkartacağı için yaklaşık bir haftadır yaşıyorum zombi gibi oldum uykusuzluktan
ilk hamileliği olan arkadaşlar gerçekten tadını çıkartın bol bol dinlenin uyuyun istediğiniz yapın
ahhhh ne zaman tam bir gece uykusuna yatabileceğim Allah bilir
deliksiz uyumayı çok özledimm, bu rahatlık geri gelmiyor kıymetini bilin (çocuklarımızın warlıkları tartışılmaz asla yanlış anlaşılmasın)
ama uyumayı da özlüyor be insann
insan ikinci hamileliğinde ilki gibi nazlanamıyor walla, senin sewgine, bakımına, ilgine ihtiyacı olan bir melek tepende bekliyorayrıca bekleyenler de var tabi ew işleri, yemek, çamaşır, bulaşık,ütü,iş hayatı,eşler liste uzarr ayyy çok yazdım dertlendim de uykusuzluktan
canım benim iltihaplı akıntının rengi gibi aslında, anlamak çok zor yaniBen de kisalma olmuyor rahim agzi yumusuyor. Ray in iki tipi var biri kisalarak biri de yumusakliktan. Bu sebeple olcumlerin uzun olmasi da bazen anlam ifade etmiyor. Ikinci bebegin suyu geldiginde rahim agzim.2.3cm idi... dr kumas gibi yumusamis dedi. Halbuki 1.5 cm altinda dogum baslar. Idrar kesenin oldugu bolgede bir agri agirlik cekilme hissediyorsan o en buyuk belirti. Bir de kalca agrisi iyi degil. Sumuksu akintinin gelmesi de iyi degil. Bende sari sumuk gibi gelmisti. O tikac oluyormus iste...Bir arkadasta 2 hafta boyunca gelmiş. Rengi sari yesilmis onunkinin... kisiden kisiye de degisir tikaçin rengi.
hoşgeldin canım :)Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza sat 8 kasım beklenen doğum tarihimiz 15 ağustos. Şuan 10+2 deyim hayırlı hamilelikler geçirelim inşallah
istanbuldaki arkadaşlar için iki yerden fiyat bilgisi aldım:Kızlar ikili testler için gittiğiniz hastaneler nasıl fiyatlar verdi ben henüz sormadım Şubat'ın 6 si gibi gidicem doktora gitmeden arar sorarım özele gidiyorum inşallah abartılı değildir fiyat
Aminn canım, annelerimiz bazen diyorlar ya benim hakkımı ödeyemezsin diye, hakikaten öyleah canım benim çok zor walla, ben bu halde, çocuk yok falan ama elimi kaldırıp iş yapacak takatim yok, bütün gün uyumak istiyorum vs. bir de çocuk olsa ve sana muhtaç zaten, inan çok zor, allah kolaylık versin, annelik böyle bir şey işte. herşeye yetmek gerekiyor.
ben avrasya hospital tamer sözen e gidiyorumistanbuldaki arkadaşlar için iki yerden fiyat bilgisi aldım:
1) echomar ataköy hastanesi: ikili test 140TL, muayene:75TL
2) medicana: ikili test+muayene= 265TL, muayene 90TL dolayısıyla test 175TL oluyor sanırım.
başka bilen duyan var mı bildirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?