2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
C
Uykusuzluk zor canım birde siz çalışıyorsunuz daha zor allah yardımcınız olsun ama inan çok uyumakta iyi değil ya tüm gün gidiyor işleri anca yetiştirdim oğlun kaç yaşında bu arada?benim kızım 10 yaşında çok şükür o kendini kurtardı sayılır sabah okul için kalkıyorum sadece o kendi herşeyini yapıyor allaha bin şükür. Aslında bugünlerin tadını çıkarmak lazım bebisler doğunca gelsin uykusuz günler

oğlum 21 aylık oldu canm daha bebek o da bide diş çıkarıyoruz oyyy kı ne oyyy, yani ben 2 senedir zaten uykusuzummm sanırım bir bu kadar daha eklenir üstünesağlık olsun ne diyelimm Allah büyük senin ne güzel kızın büyümüş maşallah sana faydası bile olur

Allah Bağışlasın Maşallah Canım evet dış çıkarırken çok Huzursuz olur normalde çocuklar. Benim fıstığım büyüdü çok şükür dediğin gibi bana faydasıda oluyor gerçi bu aralar koleje hazırlanıyor okul dershane eve geliyor bitkin evde devam çalışmaya çok yoruluyor yavrum. Ama kardeş için planlar yapıyor tabi anne ben bakarım kardeşime sende yemeği yaparsın dusunu alırsın diyor bana ben bile bazen korkuyorum dile getiriyorum anne korkma ya birlikte yaparız diyor

Şimdi aradım hastaneyi muayene ücretleri dışında bilgi veremiyorlar mis saçma değil miya gittiğimde soylerlermis

Amin canım cümlemizinkini
ne güzell çokk şanslısın canm bunları düşünüp söylemesi bile harika eminim ki çok duygulanmışsındır ilk kuzun büyüyor ve kardeşinin bakımında yardımcı olucağını söylüyor yerimm onu yaa

Kızlar,

Göbüşler ne alemde? Ben ilk defa bugün bir baktım ki baya baya çıkmaya başladı. Ya çok değişik bir hismiş. Yakında dışardan belli olur gibi... Benim ailemde daha annem babam dışında kimse bilmiyor? Sizde de göbekler ne durumda? Benim erken mi çıkmaya başladı acaba?

Amin canım benim .evet inanılmaz duygulanıyorum ağlıyorum.bazen öyle şeyler söylüyor ki ondan güç alıyorum o beni sakinleştiriyor bile diyebilirim. Rabbim herkesin kuzusunu sağlıkla büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin inşallah

amin canm inşallahhh,
Rabbim hep iyi günlerini göstersin, dert, keder, hastalık uğramasın yawrularımıza inşallahh

benim hamile kalmadan öncede göbeğim hafiften vardı ama kese şuan portakal boyutuna geldiği için eski kotlarım dar gelmeye başladı hamile pantolonlarından aldım aşırı rahatlar biran önce sende bakmalısın ben çalışıyorum iş yerinde de oturmak kalkmak eski pantolonlarla çok zor oluyordu şuan gayet rahatladım.
ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez söyledim heyecandan herkese

benim göbeğim vardı zaten, biraz yanii ilk doğumdan kalma o yüzden benim ki çıkmış gibi zaten ama pantolonlar sıkıyor artık göbekten,şişkinlikte olabilir ilkse eğer senin erken gibi geldi bana ama bazı kişilerin iç karınları geniş dar olayı var ya ona göre değişeebiliyor sanırım bu durum canm

Canım benim daha önce bir kaybım olduğu için söylemek istemedim bu kez. Benim de çok az göbeğim vardı ama bugün düne göre baya farklı geldi bana acaba yediğim bir şey şişirdi falan dedim ama öyle değil. Yakında alışveriş vakti var desenize :)

Canım biraz erken sanırım :) Benim de çok az vardı ama başladı şimdiden. Ben badem yağı olayına girişeyim artık yavaştan :)

kızlar siz yemeğinize çok dikkat ediyor musunuz? protein, karbonhidrat, vitamin, mineral, su, yağ derken bir sürü şey yememiz gerekiyor. ama gün içinde canım çekmiyor akşamına da içim huzursuz oluyor yemedim yine diye.bebeğimin gelişim problemi olmasın diye bazen eşimin zoruyla yiyorum ama kokulara çok hassasım. sizin yemek düzeniniz nasıl?

Canım 10. Haftanın icindesin çıkmaya başlaması normal göbüşün 3. Ayımda dışardan belli olmuştu benim karnım ilk bebisimde. Bu hamileligimdede göbüş var ama öncesinde olmuştu birde şimdi ne bulursam yiyorum oda var tabi

Afiyet olsun, ben hergün bir bardak içiyorum türk kahvesi
ne kadar doğru bilmiyorum ama benim doktorum kahve kesinlikle yasak dedi bana
içerisindeki kafein çocuğun gelişimini engelliyormuş çayı da günde 3 bardak ama çok açık içebilirsin dedi. kısıtladım bende kendimi aslında türk kahvesine de bayılırım
şimdi korkumdan içemiyorum ne çay ne kahve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…