- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Uykusuzluk zor canım birde siz çalışıyorsunuz daha zor allah yardımcınız olsun ama inan çok uyumakta iyi değil ya tüm gün gidiyor işleri anca yetiştirdim oğlun kaç yaşında bu arada?benim kızım 10 yaşında çok şükür o kendini kurtardı sayılır sabah okul için kalkıyorum sadece o kendi herşeyini yapıyor allaha bin şükür. Aslında bugünlerin tadını çıkarmak lazım bebisler doğunca gelsin uykusuz günlerohhh maşallah canm
benim oğlum gece 1 de zor uyudu sonrada saat başı kalktı sabah alarm
ohhh maşallah canm
benim oğlum gece 1 de zor uyudu sonrada saat başı kalktı sabah alarm da 6 da çaldıı ve ben bu durumu oğlum diş çıkartacağı için yaklaşık bir haftadır yaşıyorum zombi gibi oldum uykusuzluktan
ilk hamileliği olan arkadaşlar gerçekten tadını çıkartın bol bol dinlenin uyuyun istediğiniz yapın
ahhhh ne zaman tam bir gece uykusuna yatabileceğim Allah bilir
deliksiz uyumayı çok özledimm, bu rahatlık geri gelmiyor kıymetini bilin (çocuklarımızın warlıkları tartışılmaz asla yanlış anlaşılmasın)
ama uyumayı da özlüyor be insann
insan ikinci hamileliğinde ilki gibi nazlanamıyor walla, senin sewgine, bakımına, ilgine ihtiyacı olan bir melek tepende bekliyorayrıca bekleyenler de var tabi ew işleri, yemek, çamaşır, bulaşık,ütü,iş hayatı,eşler liste uzarr ayyy çok yazdım dertlendim de uykusuzluktan
da 6 da çaldıı ve ben bu durumu oğlum diş çıkartacağı için yaklaşık bir haftadır yaşıyorum zombi gibi oldum uykusuzluktan
ilk hamileliği olan arkadaşlar gerçekten tadını çıkartın bol bol dinlenin uyuyun istediğiniz yapın
ahhhh ne zaman tam bir gece uykusuna yatabileceğim Allah bilir
deliksiz uyumayı çok özledimm, bu rahatlık geri gelmiyor kıymetini bilin (çocuklarımızın warlıkları tartışılmaz asla yanlış anlaşılmasın)
ama uyumayı da özlüyor be insann
insan ikinci hamileliğinde ilki gibi nazlanamıyor walla, senin sewgine, bakımına, ilgine ihtiyacı olan bir melek tepende bekliyorayrıca bekleyenler de var tabi ew işleri, yemek, çamaşır, bulaşık,ütü,iş hayatı,eşler liste uzarr ayyy çok yazdım dertlendim de uykusuzluktan
Uyuyorum canım :))allah kolaylık versin siz çalışınca daha zor uykusuz kalmakmaşallah bizim yerimizede uyu bende işte bugün uyukluyorum resmen biraz açıldım daha yeni:)
oğlum 21 aylık oldu canm daha bebek o daC
Uykusuzluk zor canım birde siz çalışıyorsunuz daha zor allah yardımcınız olsun ama inan çok uyumakta iyi değil ya tüm gün gidiyor işleri anca yetiştirdim oğlun kaç yaşında bu arada?benim kızım 10 yaşında çok şükür o kendini kurtardı sayılır sabah okul için kalkıyorum sadece o kendi herşeyini yapıyor allaha bin şükür. Aslında bugünlerin tadını çıkarmak lazım bebisler doğunca gelsin uykusuz günler
Allah Bağışlasın Maşallah Canımoğlum 21 aylık oldu canm daha bebek o dabide diş çıkarıyoruz oyyy kı ne oyyy , yani ben 2 senedir zaten uykusuzummm sanırım bir bu kadar daha eklenir üstüne sağlık olsun ne diyelimm Allah büyük senin ne güzel kızın büyümüş maşallah sana faydası bile olur
Amin canım cümlemizinkiniAllah Bağışlasın Maşallah Canımevet dış çıkarırken çok Huzursuz olur normalde çocuklar. Benim fıstığım büyüdü çok şükür dediğin gibi bana faydasıda oluyor gerçi bu aralar koleje hazırlanıyor okul dershane eve geliyor bitkin evde devam çalışmaya çok yoruluyor yavrum. Ama kardeş için planlar yapıyor tabi anne ben bakarım kardeşime sende yemeği yaparsın dusunu alırsın diyor bana ben bile bazen korkuyorum dile getiriyorum anne korkma ya birlikte yaparız diyor
Amin canım benim .evet inanılmaz duygulanıyorumAmin canım cümlemizinkini
ne güzell çokk şanslısın canmbunları düşünüp söylemesi bile harika eminim ki çok duygulanmışsındır ilk kuzun büyüyor ve kardeşinin bakımında yardımcı olucağını söylüyor yerimm onu yaa
amin canm inşallahhh,Amin canım benim .evet inanılmaz duygulanıyorumağlıyorum.bazen öyle şeyler söylüyor ki ondan güç alıyorum o beni sakinleştiriyor bile diyebilirim. Rabbim herkesin kuzusunu sağlıkla büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
Amin canımamin canm inşallahhh,
Rabbim hep iyi günlerini göstersin, dert, keder, hastalık uğramasın yawrularımıza inşallahh
benim hamile kalmadan öncede göbeğim hafiften vardı ama kese şuan portakal boyutuna geldiği için eski kotlarım dar gelmeye başladıKızlar,
Göbüşler ne alemde? Ben ilk defa bugün bir baktım ki baya baya çıkmaya başladı. Ya çok değişik bir hismiş. Yakında dışardan belli olur gibi... Benim ailemde daha annem babam dışında kimse bilmiyor? Sizde de göbekler ne durumda? Benim erken mi çıkmaya başladı acaba?
benim göbeğim vardı zaten, biraz yaniiKızlar,
Göbüşler ne alemde? Ben ilk defa bugün bir baktım ki baya baya çıkmaya başladı. Ya çok değişik bir hismiş. Yakında dışardan belli olur gibi... Benim ailemde daha annem babam dışında kimse bilmiyor? Sizde de göbekler ne durumda? Benim erken mi çıkmaya başladı acaba?
benim hamile kalmadan öncede göbeğim hafiften vardı ama kese şuan portakal boyutuna geldiği için eski kotlarım dar gelmeye başladıhamile pantolonlarından aldım aşırı rahatlar biran önce sende bakmalısın ben çalışıyorum iş yerinde de oturmak kalkmak eski pantolonlarla çok zor oluyordu şuan gayet rahatladım.
ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez söyledim heyecandan herkese
benim göbeğim vardı zaten, biraz yaniiilk doğumdan kalma o yüzden benim ki çıkmış gibi zaten ama pantolonlar sıkıyor artık göbekten,şişkinlikte olabilir ilkse eğer senin erken gibi geldi bana ama bazı kişilerin iç karınları geniş dar olayı var ya ona göre değişeebiliyor sanırım bu durum canm
Canım 10. Haftanın icindesin çıkmaya başlaması normal göbüşün 3. Ayımda dışardan belli olmuştu benim karnım ilk bebisimde. Bu hamileligimdede göbüş var ama öncesinde olmuştu birde şimdi ne bulursam yiyorum oda var tabiKızlar,
ne kadar doğru bilmiyorum ama benim doktorum kahve kesinlikle yasak dedi banaAfiyet olsun, ben hergün bir bardak içiyorum türk kahvesi
İyi akşamlar canımherkese iyi akşamlarrr kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?