- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
hoşbulduk canımhoşgeldin canım :)
Ben çok dikkat edemiyorum. Midem herşeyi kabul edemiyor.miden alıyorsa dikkat etme nde fayda var. Ama yiyrmiyorsan zorlama bencekızlar siz yemeğinize çok dikkat ediyor musunuz? protein, karbonhidrat, vitamin, mineral, su, yağ derken bir sürü şey yememiz gerekiyor. ama gün içinde canım çekmiyor akşamına da içim huzursuz oluyor yemedim yine diye.bebeğimin gelişim problemi olmasın diye bazen eşimin zoruyla yiyorum ama kokulara çok hassasım. sizin yemek düzeniniz nasıl?
Bazi agrilar masum olmuyor. Supheli bir durumda dr a gitmek hayat kurtariyor. Bosvermemek lazimcanım benim iltihaplı akıntının rengi gibi aslında, anlamak çok zor yaniallah kolaylık versin, sen zor yoldan öğrenmişsin, yaşamışsın, çekmişsin sıkıntıları, inşallah bu deneyimlerini paylaşman bizlere ve başkalarına faydalı olur. ama anladığım kadarıyla çok sinsi bir rahatsızlık. doktorun deneyimi de önemli tabi..
Ben sonomed de nahit bey de yaptirdim muayene ucreti yok sadece ikili test ama ucretini saglik sigortam karsiladi bu sebeple ne tuttu bilmiyorum tel ile fiyat alabilirsin.istanbuldaki arkadaşlar için iki yerden fiyat bilgisi aldım:
1) echomar ataköy hastanesi: ikili test 140TL, muayene:75TL
2) medicana: ikili test+muayene= 265TL, muayene 90TL dolayısıyla test 175TL oluyor sanırım.
başka bilen duyan var mı bildirsin :)
Bende göbeği çıkmaya baslayanlardanim. sert gibi. Hatta aşırı şişkin hissediyorum. Çok afedersiniz gaz aşırı oluyor bende. İlk kez böyle birşey yaşıyorum. Mideme baskı yapıp bulantiya sebep olacak derecede hemde. Yemek yesek ayrı yemesem ayrı . Midem çok kötü artık .
Ben çok dikkat edemiyorum. Midem herşeyi kabul edemiyor.miden alıyorsa dikkat etme nde fayda var. Ama yiyrmiyorsan zorlama bence
Benim 9. Hafta sonunda tamamen geçtü bulantılarım. Umarım sizinkilerde çabucak geçer çok zormidem alıyor ama benimde canım çekmiyor. kendi pişirdiğim yemeği yiyemiyorum o pişerken iştahım kapanıyor. hiç böyle olmazdım değişik bir duygu.
Ara öğünlerde ufak ufak atıştırabilirsen iyi olur canım. Süt, kuru meyve bilhassa kuru üzüm, meyve gibi.kızlar siz yemeğinize çok dikkat ediyor musunuz? protein, karbonhidrat, vitamin, mineral, su, yağ derken bir sürü şey yememiz gerekiyor. ama gün içinde canım çekmiyor akşamına da içim huzursuz oluyor yemedim yine diye.bebeğimin gelişim problemi olmasın diye bazen eşimin zoruyla yiyorum ama kokulara çok hassasım. sizin yemek düzeniniz nasıl?
Benim 9. Hafta sonunda tamamen geçtü bulantılarım. Umarım sizinkilerde çabucak geçer çok zor
Ara öğünlerde ufak ufak atıştırabilirsen iyi olur canım. Süt, kuru meyve bilhassa kuru üzüm, meyve gibi.
Çok hafif çıktı henüz kotlarimi giyebiliyorumKızlar,
Göbüşler ne alemde? Ben ilk defa bugün bir baktım ki baya baya çıkmaya başladı. Ya çok değişik bir hismiş. Yakında dışardan belli olur gibi... Benim ailemde daha annem babam dışında kimse bilmiyor? Sizde de göbekler ne durumda? Benim erken mi çıkmaya başladı acaba?
ben sabahları çok güzel besleniyorum akşamları cozutuyorum canım karbonhidrat ağırlıklı şeyler istiyor çok fenakızlar siz yemeğinize çok dikkat ediyor musunuz? protein, karbonhidrat, vitamin, mineral, su, yağ derken bir sürü şey yememiz gerekiyor. ama gün içinde canım çekmiyor akşamına da içim huzursuz oluyor yemedim yine diye.bebeğimin gelişim problemi olmasın diye bazen eşimin zoruyla yiyorum ama kokulara çok hassasım. sizin yemek düzeniniz nasıl?
Çok faydası olduğunu düşünmüyorum. Kahvaltı yapmanın yerini hiçbirşey tutmaz.aynen canım ben nesfit gibi şeyleri de çok severim sabahları süte katıp yerdim eskiden ama şimdi yararlı mıdır zararlı mıdır yemeli miyim sizce ?
Kızlar,
Göbüşler ne alemde? Ben ilk defa bugün bir baktım ki baya baya çıkmaya başladı. Ya çok değişik bir hismiş. Yakında dışardan belli olur gibi... Benim ailemde daha annem babam dışında kimse bilmiyor? Sizde de göbekler ne durumda? Benim erken mi çıkmaya başladı acaba?
kızlar siz yemeğinize çok dikkat ediyor musunuz? protein, karbonhidrat, vitamin, mineral, su, yağ derken bir sürü şey yememiz gerekiyor. ama gün içinde canım çekmiyor akşamına da içim huzursuz oluyor yemedim yine diye.bebeğimin gelişim problemi olmasın diye bazen eşimin zoruyla yiyorum ama kokulara çok hassasım. sizin yemek düzeniniz nasıl?
5 haftada başladı hala gecmiyoryeni mi başladı? ilk 3 aydan sonra mide bulantısının kesildiği söyleniyor ama 5. aya kadar devam eden de var, 5. aydan sonra mide bulantısı başlayan da. her bünyeyi farklı etkiliyor bu hamilelik.
benim aşırı bulantım olmadı ama ekşi şeyler bana iyi gelmişti. limon özellikle. bir de naneli sakız ve çubuk kraker. deneye deneye bulacaksınız artık başka çare yok ne yazık kiyalnız özellikle kusmalardan sonra dişlerinizi fırçalamayı unutmayın
hoşgeldiniz hayırlı olsun bebeğiniz
O kadar iyi anliyorum ki seni. Benim gün gün değişen bir halim var. Bir gun midem alıyor bir gün ne görsem yiyemuyorum. Çok ilginç gerçekten kendimi çözemedim henüz. O yüzden misafirliklere gidemiyorum. Eve kapandm desem yeri. Yada gittiğim yerde yemeden geliyorum. .midem alıyor ama benimde canım çekmiyor. kendi pişirdiğim yemeği yiyemiyorum o pişerken iştahım kapanıyor. hiç böyle olmazdım değişik bir duygu.
İnsallah geçer allah yardımcınız olsun. Midem kötü olduğu an sodaya dayaniyorum ben. Bol limon sıkıp içiyorum. Çok rahatlatıyor. Bir dene istersen5 haftada başladı hala gecmiyor
Denemedigim bisey kalmadi
Çok zormuş gercekten
Inşaallah tez zamanda geçer
5 haftada başladı hala gecmiyor
Denemedigim bisey kalmadi
Çok zormuş gercekten
Inşaallah tez zamanda geçer
Onuda denedim canım yaİnsallah geçer allah yardımcınız olsun. Midem kötü olduğu an sodaya dayaniyorum ben. Bol limon sıkıp içiyorum. Çok rahatlatıyor. Bir dene istersen
Amin amin canminşallah allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?