2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende göbeği çıkmaya baslayanlardanim. sert gibi. Hatta aşırı şişkin hissediyorum. Çok afedersiniz gaz aşırı oluyor bende. İlk kez böyle birşey yaşıyorum. Mideme baskı yapıp bulantiya sebep olacak derecede hemde. Yemek yesek ayrı yemesem ayrı . Midem çok kötü artık .

Ben çok dikkat edemiyorum. Midem herşeyi kabul edemiyor.miden alıyorsa dikkat etme nde fayda var. Ama yiyrmiyorsan zorlama bence

Bazi agrilar masum olmuyor. Supheli bir durumda dr a gitmek hayat kurtariyor. Bosvermemek lazim

Ben sonomed de nahit bey de yaptirdim muayene ucreti yok sadece ikili test ama ucretini saglik sigortam karsiladi bu sebeple ne tuttu bilmiyorum tel ile fiyat alabilirsin.

evet bende de çok gaz oluyor ama korkma bu normal birşeymiş karnıma doktor baktı ne kadar gaz birikmiş dedi valla eşimden çekiniyorum artık kuru fasülye falan yemekten korkuyorum

Ben çok dikkat edemiyorum. Midem herşeyi kabul edemiyor.miden alıyorsa dikkat etme nde fayda var. Ama yiyrmiyorsan zorlama bence

midem alıyor ama benimde canım çekmiyor. kendi pişirdiğim yemeği yiyemiyorum o pişerken iştahım kapanıyor. hiç böyle olmazdım değişik bir duygu.

Ara öğünlerde ufak ufak atıştırabilirsen iyi olur canım. Süt, kuru meyve bilhassa kuru üzüm, meyve gibi.

Benim 9. Hafta sonunda tamamen geçtü bulantılarım. Umarım sizinkilerde çabucak geçer çok zor

benim şimdiye kadar hiç bulantım olmadı canım ne güzel seninde geçmiş. iştah konusunu halledersem benimde düzenim oturacak inşallahta henüz iştah sorunum geçmedi..

Ara öğünlerde ufak ufak atıştırabilirsen iyi olur canım. Süt, kuru meyve bilhassa kuru üzüm, meyve gibi.

aynen canım ben nesfit gibi şeyleri de çok severim sabahları süte katıp yerdim eskiden ama şimdi yararlı mıdır zararlı mıdır yemeli miyim sizce ?

Çok hafif çıktı henüz kotlarimi giyebiliyorum
ben sabahları çok güzel besleniyorum akşamları cozutuyorum canım karbonhidrat ağırlıklı şeyler istiyor çok fena

benim de ufak bi göbeğim vardı zaten. hamile değilken de yemekten sonra acaip bi şişkinlik yaşıyordum, hala aynı. şuan sabah kalktığımda minik, gece yatarken doğuracakmış gibi görünen bi göbeğim var kısaca

benim de canım nerede yasak şey var onu istiyor. doktorum hamur işinden uzak dur demesine rağmen inadına hamur işi canım çekiyor. gaz ve yanma problemim olduğundan ben de çok dikkatli beslenemiyorum malesef. ayrıca doktorum da şunu yiyeceksin şu kadar tüketeceksin gibi bi beslenme programı da vermedi. 20. haftadan sonra verecekmiş.

5 haftada başladı hala gecmiyor
Denemedigim bisey kalmadi
Çok zormuş gercekten
Inşaallah tez zamanda geçer

midem alıyor ama benimde canım çekmiyor. kendi pişirdiğim yemeği yiyemiyorum o pişerken iştahım kapanıyor. hiç böyle olmazdım değişik bir duygu.
O kadar iyi anliyorum ki seni. Benim gün gün değişen bir halim var. Bir gun midem alıyor bir gün ne görsem yiyemuyorum. Çok ilginç gerçekten kendimi çözemedim henüz. O yüzden misafirliklere gidemiyorum. Eve kapandm desem yeri. Yada gittiğim yerde yemeden geliyorum. .
Gaz bende resmen sancı yapıyor ya. Çocukta mi gazlı olacak diye korkular sardi

5 haftada başladı hala gecmiyor
Denemedigim bisey kalmadi
Çok zormuş gercekten
Inşaallah tez zamanda geçer
İnsallah geçer allah yardımcınız olsun. Midem kötü olduğu an sodaya dayaniyorum ben. Bol limon sıkıp içiyorum. Çok rahatlatıyor. Bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…