2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok canım geçen haftadan beri bende de farketti biraz, ama İnan gögüslerimdeki büyüme herkesin gözüne batıyordur Eminim

Açıkçası o kadar dikkat etmiyorum aksi gibi canım dışardan yemek çekiyor normalde de yemem fastfood ya da dışarıdan ama ne olduysa çekiyor şimdi. Sadece börek kurabiye olayını kestim, tatlı olarak kayısı kurusu yemeye çalışıyorum. Ama iş yerinde topluca yenilecekse mecbur katılıyorum toplantıya ama az yiyorum. Meyve mutlaka tüketiyorum. Bir de günde bir kase yoğurt veya peynir veya süt.

Benimki 1 fincan içebilirsin günde dedi, çayı sordum açık iç o önemli değil açık içersen dedi. Ama tabi 2 bardak içiyorum çok değil. Günlük 200mg limit var hamileler için kafein limiti, 1 fincan kahve 60mg. O kadar korkma. Arada kaçamak olur

Kizlar aslinda canimizin cektigi seyler vucudumuzda eksik kalmis seyler yuzundenmis. Cani toprak ceken hamileler oluyormus demir eksikligine isaretmis. Cips fln mineral tuz vb... tatli cikolata seker ile alakali böyle biseyler iste :)

aynen canım ben nesfit gibi şeyleri de çok severim sabahları süte katıp yerdim eskiden ama şimdi yararlı mıdır zararlı mıdır yemeli miyim sizce ?
Nesfittense müsliyi tercih et canım, gerçek yulaf ve meyve olanları.

Iyi aksamlar bende 10. Hafta icindeyim 3.gundur mide bulantilarim basladi bugun daha kotuyum.belirtiler biraz gec kalmadimi bende kizimda 7. Haftada baslamisti bunda herseyi yiyordum artik hicbirseu yiyemez oldum benim gibi olam varmi? Niye bi anda basladi anladim

Geçmiş olsun canım, bende de 1 haftadır aşırı tükürüklenme dolayısıyla da mide bulantısı yaptı ama sürekli yiyerek bastırabiliyorum ancak. Bazen geç de çıkabiliyor belirtiler, kafana takma, zaten birkaç haftaya da geçer diye düşünüyorum.

Tesekkur ederim. Bende surekli midemi bos birakmiyorim zaten nezman bos kalsa bulanti ve bos bos ogurme basliyor. Insallah gecer uzun surmez

İyi akşamlar herkese. Bende yarın kontrole gidiyorum 2 hafta önce gittiğimde ne bebeği görebildik ne kalp atışını çok geriden geliyoruz sanırım. Bakalım yarın 8+2 inşallah güzel haberler alırım. Bu ramzi teorisi için geç mi kaldım bebek hareket etmiş midir ki yine de dikkat edicem bakalım kesenin sağında mı solunda mı :)

@deeploneliness cnm ikili testten iki foto sana :) vaktin olunca bakarsan sevinirim. Ikincisinde arkasi donuk ama ilki tam yandan.

Eklentiler

• 2017-01-19 23.11.24.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 2017-01-19 23.10.39.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…