2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım benim dr hiçbir yasak getirmedi, ama her doktorun farklı oluyor tabi görüşleri, ben ilk hamileliğimde de içmiştim bebeğim iki hafta hep önden gidiyordu,bir zararını görmedim çok şükür, ama sen tabi ki doktorunun dediğini uygula herkeste farklı etki yaratabilir yiyecekler bilemiyorum

ben yarın alıcam canm pantolonçünkü gerçekten arkadasların dediği gibi rahat oluyorlar hele de çalışıyorsan bütün gün oturduğumuzdan bel kısımları göbeği sıkıyor normal pantolonların

Günaydın kızlar bugün sizde karneler veriliyor sanırım hayırlı güzel karneler çocuklara bizim 31 ocakta karne günümüz. Kızım hasta oldu benimde doktora getirdim şimdi uff bitsin bu kış artık ya(

geçmiş olsun canm, maalesef kış ayı hastalıkların bol olduğu bir dönem oluyor,kızın hemen iyileşir inşallah

Anladım canım seni çok meşgul ettim teşekkür ediyorum. Allahım kimin bir sıkıntısı varsa yardımcı olsun inşallah bebişlerimiz sağlıkla vaktinde gelsinler.

Merhaba Kızlar günaydın, benim 2012 yılında troidimde bulunan nodül kötü huylu çıktığı (kanse) için ameliyat ile tüm guatrım ve nodül alındı. O günden beri de zaten troid ilacı kullanıyorum, bu hafta tekrar tsh t4 değerlerini ölçtürdüm, tsh:3,39, t4:1, t3:2,6 çıktı. bazı yerlerde değerin yüksek olmaması gerektiğini okuyunca doktora gittim, "kadın doğum uzmanları hamile kalmayı kolaylaştırmak için tsh değerini 2,5'un altında tutmaya çalışır ama sen zaten hamile kalmışsın, ve değerlerin sınırların içinde, yani normal dedi. fazla hormon alman da zararlı, sadece 20 günde bir test yap ve takip et değerin sınırın dışına çıkar ise ilaç dozu arttırılabilir ama bu hurafelere kanmayın" dedi ve kızdı doktor. sınırlar içinde olduğu sürece problem yokmuş yani. Bilgilendirme olsun, benim gibi olan arkadaşlara :)

Ya bide ilk hamilelik olunca hangi ağrı normal hangisi anormal bilemiyor insan herşey tedirgin ediyor... bazen yogun islaklik olunca acaba suyumu siziyor diyorummm...

benim var başından beri ama şu aralar fazlalasti normal dir sanirim
benim başlarda yoktu ya sonradan oldu...

Akıntı normal diye biliyorum ama enfeksiyon da olabilir tabi. Bir dahaki doktor kontrolünde sorabilirsin canım.
Enfeksiyon geçirdim canim bol su ile atlattim tekrarladimi diye düşünmüyor değilim suya devam...

var ben de de, aslında hamilelerde hep olan birşey, önemli olan sarı, yeşil veya kokulu, kaşıntılı bir akıntı olmaması canım. bol bol su içmeye çalış.
ya işte yesilimsi sarımsı gibiydi enfeksiyon geçirdim tekrarladı büyük ihtimalll.. cok zor cokkk

Canım sagolasın aminnn senin de bebişin hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.evet haklısın ama işte insan kendini dinliyo yinede.çok şükür kanamam yok olmaz da inşallah.
Amin canım inşallah hepimize nasip olsun.. Şükür inşallah olmaz da. Yine de dikkatli davranmak gerekiyor tabiki. Daha yavaş hareketler özellikle bazen farkında olmadan normalmiş gibi koşar adım yürüyorum hemen farkettiriyor zaten kasılmaya başlıyor. Riskli dönemleri atlatınca daha rahat bir hamilelik süreci geçiririz umarım...

hayır canım onu dinleme sakın. ben de hipotrlid hastasıyım ve sürekli ilaç kullanıyorum. gebelikte tsh 2,5 altında tutulmalı.bence bi endokronoliji uzmanına git. bu trimesterda bebek senden kullanacak çünkü. sakın ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…