2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım hala ayni fikirdeyim erkek gibi görünüyor o kuyruk kısmındaki cikinti yukarı doğru
Bana da pek erkek suratli gibi geldi. Allah tan hayirlisi olsun. Ilk kaybimin cinsiyetini şoktan bilemedik. Ikinci erkekti. Yeter ki saglikla dogsun. Yoksa onemi yok. Ama merak işte :)

benm tam tersi sabah çok kötüyüm çıkarıyorum ama akşam çıkarmamak için yatıyorum yoksa aç kalacak mide. tutuyorum eğer tutabilecek durumdaysam
bu ilaç folik asit zaten
bu ilaçtan önce başka bir folik asit kullanıyordum kapsül değildi minik bir hap
o zamanlar abartısız bi ayağım wc deydi.

Canim sen bir dra daha danis. Ben gecen gebeligimde Arda lembet e gidiyordum. Cok unlu bir perinatolog. Ilk kaybimdaki degerlerde troid 2.5 idi adam direk bu iyi degilmis ilk gebeliginizde troidiniz sinirdaymis demisti. Gebelikte 2.5 uzeri iyi degil demisti. Lutfen tek dr ile yetinme birine daha sor.

canım doktor sodayı ne kadar iç demişti

merhaba, doktoruna danışıp bulantı için ilaç kullansan rahatlarsın belki,12.haftadan sonra gecer inşallah az kalmış sabret biraz daha,ağlama ama bebiğin hisseder annesi
canım merhaba
bulantı ilacı vermedi ya
zencefil içeren folik asit verdi
eskiye göre iyiyim ama hala yatıyorum

Siz en iyisi saglik ocagina da gidin testlerinizi yaptirin zaten kaydinizi olusturmak icin saglik ocagina gitmeniz gerekiyor. Sizi hamile olarak sisteme girecekler. 21. Haftada tetenoz asiniz fln yapilacak.
canım sağlık ocağına gittim de test yapmadı hastanedekileri al getir dedi
neyse pazartesi randevum var artık o zaman alırım sonucu
vajinal mantar için bi test demiştin canım sen sanki geçmişte
o nedir tam hatırlayamadm

canım doktor sodayı ne kadar iç demişti

Canım ben sodayı sormadım, zaten soda içemiyorum ben normalde de... Benim bulantılarıma sadece tuzlu atıştırmalıklar iyi geliyor. Bir de kolanya vs gibi güzel bir koku koklamaya çalışıyorum. İnşallah senin de azalır en kısa sürede...

canım teşekkür ederim çok güzel yazmışsın
doktorla randevum pazartesi
bu sefer randevu arası 3 hafta diye burda sordum durdum
sen hastanede buldun mu kendine ??

bu arada femivit zaten folik asit canım ya sonradan aklıma geldi
sen femivit dışında folik asit kullanıyor musun??

ay canım karıştırdım
sen benm yazımdam alıntı yapınca sana sordum zannettm ama zeynebim11 adlı arkadaşa sormuşum :))

Vajinal mantar degil cnm. Vajinit antijen ve vajinal kultur. Enfeksiyon testi bunlar. Akinti gibi bir sikayetin varsa yaptir ki enfeksiyon vb var mi anlasilsin. Tedavi edilsin

Vajinal mantar degil cnm. Vajinit antijen ve vajinal kultur. Enfeksiyon testi bunlar. Akinti gibi bir sikayetin varsa yaptir ki enfeksiyon vb var mi anlasilsin. Tedavi edilsin
ha evet hatırladm bunlardan bahsetmiştin canım
idrar testi bunlar için yeterli olmaz mı

bu arada sen neden gebelik takvimi eklemiyorsun

Kızlar yarın doktor randevum var. 1 ay sonra ilk kez ultrasona giricem, 1 ay önce daha 2mm'di yavrum. İnşallah büyümüştür ve gelişimi normaldir. Bir yanım çok korkuyor... Eşimle gircem doktor odasına ilk kez. Kötü bir gelişme olursa tek olmak istemiyorum. İnşallah güzel haberler alırım, size de güzel haberler verebilirim.

lokman hekime gidiyorum
Lokman hekime gidiyorum şimdilik cNn. Femiviti bana bulantı için verdi dr canm. Folio kullanıyorum birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…