- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
iyiyim ben bugün cuma olduğu için ayrıca çook mutluyumm haftasonu dinlenebilirim inşallahhselam
herkes nasil iyi misiniz
Bana da pek erkek suratli gibi geldi. Allah tan hayirlisi olsun. Ilk kaybimin cinsiyetini şoktan bilemedik. Ikinci erkekti. Yeter ki saglikla dogsun. Yoksa onemi yok. Ama merak işte :)Canım hala ayni fikirdeyim erkek gibi görünüyor o kuyruk kısmındaki cikinti yukarı doğru
selam
herkes nasil iyi misiniz
Amin cnm ins. Istedigini sorabilirsin.Anladım canım seni çok meşgul ettim teşekkür ediyorum. Allahım kimin bir sıkıntısı varsa yardımcı olsun inşallah bebişlerimiz sağlıkla vaktinde gelsinler.
benm tam tersi sabah çok kötüyüm çıkarıyorum ama akşam çıkarmamak için yatıyorum yoksa aç kalacak mide. tutuyorum eğer tutabilecek durumdaysamSağol canım. Benim bulantı ogleden sonra başlayıp yatıncaya kadar sürüyor. Baş ağrısı var midede yanma eksime de var doktora sorucam ama bu ilacı da kullanmak istiyorum baya kötüyüm kahvaltı da normal miktarda yiyorum sonra çok az yiyorum çıkmıyor da bulanıyor sadece
iyiyim ben bugün cuma olduğu için ayrıca çook mutluyumm haftasonu dinlenebilirim inşallahhçok yorucu bir haftaydı benim için, uykusuzluktan dolayı
sen nasılsınn
Ben de çok şükür iyiyim canım. Bulantılar falan işte! Sen de iyisindir umarım.
Canim sen bir dra daha danis. Ben gecen gebeligimde Arda lembet e gidiyordum. Cok unlu bir perinatolog. Ilk kaybimdaki degerlerde troid 2.5 idi adam direk bu iyi degilmis ilk gebeliginizde troidiniz sinirdaymis demisti. Gebelikte 2.5 uzeri iyi degil demisti. Lutfen tek dr ile yetinme birine daha sor.Merhaba Kızlar günaydın, benim 2012 yılında troidimde bulunan nodül kötü huylu çıktığı (kanse) için ameliyat ile tüm guatrım ve nodül alındı. O günden beri de zaten troid ilacı kullanıyorum, bu hafta tekrar tsh t4 değerlerini ölçtürdüm, tsh:3,39, t4:1, t3:2,6 çıktı. bazı yerlerde değerin yüksek olmaması gerektiğini okuyunca doktora gittim, "kadın doğum uzmanları hamile kalmayı kolaylaştırmak için tsh değerini 2,5'un altında tutmaya çalışır ama sen zaten hamile kalmışsın, ve değerlerin sınırların içinde, yani normal dedi. fazla hormon alman da zararlı, sadece 20 günde bir test yap ve takip et değerin sınırın dışına çıkar ise ilaç dozu arttırılabilir ama bu hurafelere kanmayın" dedi ve kızdı doktor. sınırlar içinde olduğu sürece problem yokmuş yani. Bilgilendirme olsun, benim gibi olan arkadaşlara :)
canım karından =)Canım eğer vajinalse teoriye göre erkek :)
canım doktor sodayı ne kadar iç demiştiCanım selam, bana doktor bulantı için günde 1 bardak zencefil çayı iç dedi. Ama hazır olanlardan değil taze zencefilden kendin hazırlaman daha iyiymiş. Zararlı değildir diye tahmin ediyorum, inşallah iyi gelir sana da.
canım merhabamerhaba, doktoruna danışıp bulantı için ilaç kullansan rahatlarsın belki,12.haftadan sonra gecer inşallah az kalmış sabret biraz daha,ağlama ama bebiğin hisseder annesi
canım sağlık ocağına gittim de test yapmadı hastanedekileri al getir dediSiz en iyisi saglik ocagina da gidin testlerinizi yaptirin zaten kaydinizi olusturmak icin saglik ocagina gitmeniz gerekiyor. Sizi hamile olarak sisteme girecekler. 21. Haftada tetenoz asiniz fln yapilacak.
canım doktor sodayı ne kadar iç demişti
canım teşekkür ederim çok güzel yazmışsınGenelde 12 den sonra geçiyor. Ama yeni şeyler yiye yiye deneyerek anlarsın ne iyi geldiğini canm. Bende önyargılı yaklaştığımız şeyleri bazen yiyebiliyorum. Cocugum da olduğundan mecbur yapıyorum deneyip bulabiliyorum. Yoğurt da iyi geliyor bana belki sana da yarar. İçine az nane atıyorum. Marulla cacık gibi yapıyorum. Marulda yoğunfolik asit olduğunu hatırlıyorum ilk gebelikten. Dr her gün bir iki yaprak ye derdi. Bak onu bile bazentek yiyorum. Koku yok ya midemi rahatlatiyoru. beyaz turp aldık geçen gün ayıptır demesi. İçi pembe çıkanlar var ya ondan. Inan ondan meyve gibi yedim . Denemeden anlayamayız. Ama benim tecrübe ettiğim kokusuz çığ sebze meyve mideye çok iyi geliyor.
Sodayi dr a danis ama iki tane bence yeterli. Normal bireylerde günde iki soda içerek vücudunun ihtiyacı olan mineralleri karşılaşmış.
Yinede çok soruların varsa dr a sor cnm senin durumunu daha iyi bilirler.
Zencefil konusunda ilacın dozunu dediği kadar kullandıktan sonra bence sorun olmaz. Dr öneriyor sonuçta. Ama ben şimdiye kadar bir kez kullandım cuma dan bu yana. Ne de olsa kimyasal. Dediğim gibi çok yoğun değil bulantilarim ama diğer şeylerle geçirmeye çalışıyorum genelde
ay canım karıştırdımCanım ben sodayı sormadım, zaten soda içemiyorum ben normalde de... Benim bulantılarıma sadece tuzlu atıştırmalıklar iyi geliyor. Bir de kolanya vs gibi güzel bir koku koklamaya çalışıyorum. İnşallah senin de azalır en kısa sürede...
Vajinal mantar degil cnm. Vajinit antijen ve vajinal kultur. Enfeksiyon testi bunlar. Akinti gibi bir sikayetin varsa yaptir ki enfeksiyon vb var mi anlasilsin. Tedavi edilsincanım sağlık ocağına gittim de test yapmadı hastanedekileri al getir dedi
neyse pazartesi randevum var artık o zaman alırım sonucu
vajinal mantar için bi test demiştin canım sen sanki geçmişte
o nedir tam hatırlayamadm
ha evet hatırladm bunlardan bahsetmiştin canımVajinal mantar degil cnm. Vajinit antijen ve vajinal kultur. Enfeksiyon testi bunlar. Akinti gibi bir sikayetin varsa yaptir ki enfeksiyon vb var mi anlasilsin. Tedavi edilsin
la rosa o zaman karındansa teoriye göre kız mı oluyor
lokman hekime gidiyorumcanım teşekkür ederim çok güzel yazmışsın
doktorla randevum pazartesi
bu sefer randevu arası 3 hafta diye burda sordum durdum
sen hastanede buldun mu kendine ??
bu arada femivit zaten folik asit canım ya sonradan aklıma geldi
sen femivit dışında folik asit kullanıyor musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?