2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
canım bulantıların devam ediyor mu
bu şekilde düşünme
alacak nefesi varsa zaten bi şey olmaz Allah'ın izniyle kendini evhamlandırma

inş canım benimde öyle gerçi ben gideli 2 haftayı geçti sadece ama kötü bişi olacak diye hep tedirgin oluyor insan Allah yardımcımız olsun inş güzel haberler verelim birbirimize

Benimki de enfeksiyonluydu ama doktorum ilaç vermedi hiç, bol su içerek tolere ettim, ama yine de arada tekrar ediyor sanki. sıkıntı yani, çok iyi anlıyorum seni

lokman hekime gidiyorum
Lokman hekime gidiyorum şimdilik cNn. Femiviti bana bulantı için verdi dr canm. Folio kullanıyorum birde
ha bana folidoceyi bırak bunu kullan dedi zaten folik asit yazıyor üstünde
lokman hekimde muayene vs ne kadar canm
doğumda uygunmuş sanırım öyle duydum ama pek önermiyorlar

evet yaa kafam karışık neden tek bir doğru olmuyor ki bu sağlık yani, herkes doktor kafasına göre cevap vermese ne güzel olacak. endokrin doktoruna doğrudan randevu alınamıyor devlette, ancak dahiliye doktorunun sevk etmesi gerekiyor. o yüzden yeni bir doktora randevu alacağım. teşekkürler canım.

canım bulantıların devam ediyor mu
bu şekilde düşünme
alacak nefesi varsa zaten bi şey olmaz Allah'ın izniyle kendini evhamlandırma

Canım bulantılar devam ama korkuyorum yine de. Dünden beri baya evham yaptım, yarın olsa gitsem de güzel haber alıp rahatlasam...

inş canım benimde öyle gerçi ben gideli 2 haftayı geçti sadece ama kötü bişi olacak diye hep tedirgin oluyor insan Allah yardımcımız olsun inş güzel haberler verelim birbirimize

Sorma canım, tekmeleri hissedene kadar geçmeyecek herhalde bu sürekli merak durumu... Gerçi o zaman da başka şeyler çıkar kesin.

yeni bir doktora randevu aldım canım, önümüzdeki hafta için, çok korkuyorum böyle şeylerden ya ben titizlendikçe gözüme çöp batıyor resmen.. teşekkür ederim

stres yapma canım, herşey yolunda gidecektir

Canım bulantılar devam ama korkuyorum yine de. Dünden beri baya evham yaptım, yarın olsa gitsem de güzel haber alıp rahatlasam...
sana diyorum kendimde korkuyorum
midem neden bulanmıyor diye korkuyorum zaman zaman bulantı kesildiğinde
ama her şey Allah tan bu şekilde düşün canm
alacak nefesi olmasa sen 24 saat yat yinede bi şey yapamazsın
doğumla ölümün saati bellidir derler ya bu şekilde düşün canım
dikkat et kendine ve pozitif düşün kötüyü çağırma
her şey yolunda olacak de

Aynen canım çok doğru söylüyorsun. Kaderde olmayan bir şey için biz ne kadar uğraşsak boş. Eğer dünyada alacak nefesi varsa doğacak yavrularımız. İnşallah en hayırlısı olur. Olumlu düşünmeye çalışıyorum da doktor randevuları öncesi böyle oluyor işte arada...

bebeğin büyümüştür annesi ve herşey yolundadır stres yapma
güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar panik yapmayın rahat olun. Bugünlerimizin keyfini çıkaralım. Elbet o tekmeler başlıcak biz de iyi mi değil mi diye gıdıklayıp kontrol edicez bebişleri:))) hepimiz endişeleniyoruz haklı olarak ama birşey olacaksa onun önüne geçilmez ve Allah korusun da öyle bişey olursa olduğunda üzülürüz. En güzel günlerimiz bunlar geri gelmicek. İnsan ömründe kaç kere 3 aylık hamile olabilir ki.. çok özel zamanlar bunlar. Endişe korku panik içinde heba edilmemeli diğmi ama :)) keyfinize bakın tadını çıkarın göbüşlerinizi sevin bebeğinize panik değil huzur yollayın.. kafanıza da tokadan başka bişey takmayın

Kızlar panik yapmayın rahat olun. Bugünlerimizin keyfini çıkaralım. Elbet o tekmeler başlıcak biz de iyi mi değil mi diye gıdıklayıp kontrol edicez bebişleri:))) hepimiz endişeleniyoruz haklı olarak ama birşey olacaksa onun önüne geçilmez ve Allah korusun da öyle bişey olursa olduğunda üzülürüz. En güzel günlerimiz bunlar geri gelmicek. İnsan ömründe kaç kere 3 aylık hamile olabilir ki.. çok özel zamanlar bunlar. Endişe korku panik içinde heba edilmemeli diğmi ama :)) keyfinize bakın tadını çıkarın göbüşlerinizi sevin bebeğinize panik değil huzur yollayın.. kafanıza da tokadan başka bişey takmayın

ee ben sana nasıl tahminde bulunuyorsun demiştm yazdın da ben mi okumadm canm yaa

ha evet hatırladm bunlardan bahsetmiştin canım
idrar testi bunlar için yeterli olmaz mı

bu arada sen neden gebelik takvimi eklemiyorsun
Idrar testi yetmez cnm yaninda bunlar şart. Cunku bunlar vajinadaki enfeksiyona mikroba fln bakiyor. Idrarda gorunmez. Mesela gecen ay idrarim temiz cikti ama kulturde bakteri uredi. Ve ilac kullandim. Bu hafta testi tekrarladik tertemiz cikti. Benim iki kere 4 aylik bebegim dustugu icin ben takvim koymuyorum. Bana ugurlu gelmedi takvim olayi. Totem yapiyorum diyeyim

Simdi 4 cm ye yakin cikar. Guzel haberlerini bekliyoruz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…