amin canım hepimizinCanım evet teoriye göre öyle . Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.
canım bulantıların devam ediyor muKızlar yarın doktor randevum var. 1 ay sonra ilk kez ultrasona giricem, 1 ay önce daha 2mm'di yavrum. İnşallah büyümüştür ve gelişimi normaldir. Bir yanım çok korkuyor... Eşimle gircem doktor odasına ilk kez. Kötü bir gelişme olursa tek olmak istemiyorum.İnşallah güzel haberler alırım, size de güzel haberler verebilirim.
inş canım benimde öyle gerçi ben gideli 2 haftayı geçti sadece ama kötü bişi olacak diye hep tedirgin oluyor insan Allah yardımcımız olsun inş güzel haberler verelim birbirimizeKızlar yarın doktor randevum var. 1 ay sonra ilk kez ultrasona giricem, 1 ay önce daha 2mm'di yavrum. İnşallah büyümüştür ve gelişimi normaldir. Bir yanım çok korkuyor... Eşimle gircem doktor odasına ilk kez. Kötü bir gelişme olursa tek olmak istemiyorum.İnşallah güzel haberler alırım, size de güzel haberler verebilirim.
Benimki de enfeksiyonluydu ama doktorum ilaç vermedi hiç, bol su içerek tolere ettim, ama yine de arada tekrar ediyor sanki. sıkıntı yani, çok iyi anlıyorum seniYa bide ilk hamilelik olunca hangi ağrı normal hangisi anormal bilemiyor insan herşey tedirgin ediyor... bazen yogun islaklik olunca acaba suyumu siziyor diyorummm...
benim başlarda yoktu ya sonradan oldu...
Enfeksiyon geçirdim canim bol su ile atlattim tekrarladimi diye düşünmüyor değilim suya devam...
ya işte yesilimsi sarımsı gibiydi enfeksiyon geçirdim tekrarladı büyük ihtimalll.. cok zor cokkk
ha bana folidoceyi bırak bunu kullan dedi zaten folik asit yazıyor üstündelokman hekime gidiyorum
Lokman hekime gidiyorum şimdilik cNn. Femiviti bana bulantı için verdi dr canm. Folio kullanıyorum birde
evet yaa kafam karışık neden tek bir doğru olmuyor ki bu sağlık yani, herkes doktor kafasına göre cevap vermese ne güzel olacak. endokrin doktoruna doğrudan randevu alınamıyor devlette, ancak dahiliye doktorunun sevk etmesi gerekiyor. o yüzden yeni bir doktora randevu alacağım. teşekkürler canım.hayır canım onu dinleme sakın. ben de hipotrlid hastasıyım ve sürekli ilaç kullanıyorum. gebelikte tsh 2,5 altında tutulmalı.bence bi endokronoliji uzmanına git. bu trimesterda bebek senden kullanacak çünkü. sakın ihmal etme.
canım bulantıların devam ediyor mu
bu şekilde düşünme
alacak nefesi varsa zaten bi şey olmaz Allah'ın izniyle kendini evhamlandırma
inş canım benimde öyle gerçi ben gideli 2 haftayı geçti sadece ama kötü bişi olacak diye hep tedirgin oluyor insan Allah yardımcımız olsun inş güzel haberler verelim birbirimize
yeni bir doktora randevu aldım canım, önümüzdeki hafta için, çok korkuyorum böyle şeylerden ya ben titizlendikçe gözüme çöp batıyor resmen.. teşekkür ederimCanim sen bir dra daha danis. Ben gecen gebeligimde Arda lembet e gidiyordum. Cok unlu bir perinatolog. Ilk kaybimdaki degerlerde troid 2.5 idi adam direk bu iyi degilmis ilk gebeliginizde troidiniz sinirdaymis demisti. Gebelikte 2.5 uzeri iyi degil demisti. Lutfen tek dr ile yetinme birine daha sor.
stres yapma canım, herşey yolunda gidecektirKızlar yarın doktor randevum var. 1 ay sonra ilk kez ultrasona giricem, 1 ay önce daha 2mm'di yavrum. İnşallah büyümüştür ve gelişimi normaldir. Bir yanım çok korkuyor... Eşimle gircem doktor odasına ilk kez. Kötü bir gelişme olursa tek olmak istemiyorum.İnşallah güzel haberler alırım, size de güzel haberler verebilirim.
İnşallah canım...stres yapma canım, herşey yolunda gidecektir
sana diyorum kendimde korkuyorumCanım bulantılar devam ama korkuyorum yine de. Dünden beri baya evham yaptım, yarın olsa gitsem de güzel haber alıp rahatlasam...
sana diyorum kendimde korkuyorum
midem neden bulanmıyor diye korkuyorum zaman zaman bulantı kesildiğinde
ama her şey Allah tan bu şekilde düşün canm
alacak nefesi olmasa sen 24 saat yat yinede bi şey yapamazsın
doğumla ölümün saati bellidir derler ya bu şekilde düşün canım
dikkat et kendine ve pozitif düşün kötüyü çağırma
her şey yolunda olacak de
bebeğin büyümüştür annesi ve herşey yolundadır stres yapmaKızlar yarın doktor randevum var. 1 ay sonra ilk kez ultrasona giricem, 1 ay önce daha 2mm'di yavrum. İnşallah büyümüştür ve gelişimi normaldir. Bir yanım çok korkuyor... Eşimle gircem doktor odasına ilk kez. Kötü bir gelişme olursa tek olmak istemiyorum.İnşallah güzel haberler alırım, size de güzel haberler verebilirim.
bebeğin büyümüştür annesi ve herşey yolundadır stres yapma
güzel haberlerini bekliyoruz
ee ben sana nasıl tahminde bulunuyorsun demiştm yazdın da ben mi okumadm canm yaaAynen canım çok doğru söylüyorsun. Kaderde olmayan bir şey için biz ne kadar uğraşsak boş. Eğer dünyada alacak nefesi varsa doğacak yavrularımız. İnşallah en hayırlısı olur.Olumlu düşünmeye çalışıyorum da doktor randevuları öncesi böyle oluyor işte arada...
Idrar testi yetmez cnm yaninda bunlar şart. Cunku bunlar vajinadaki enfeksiyona mikroba fln bakiyor. Idrarda gorunmez. Mesela gecen ay idrarim temiz cikti ama kulturde bakteri uredi. Ve ilac kullandim. Bu hafta testi tekrarladik tertemiz cikti. Benim iki kere 4 aylik bebegim dustugu icin ben takvim koymuyorum. Bana ugurlu gelmedi takvim olayi. Totem yapiyorum diyeyimha evet hatırladm bunlardan bahsetmiştin canım
idrar testi bunlar için yeterli olmaz mı
bu arada sen neden gebelik takvimi eklemiyorsun
Simdi 4 cm ye yakin cikar. Guzel haberlerini bekliyoruz cnm.Kızlar yarın doktor randevum var. 1 ay sonra ilk kez ultrasona giricem, 1 ay önce daha 2mm'di yavrum. İnşallah büyümüştür ve gelişimi normaldir. Bir yanım çok korkuyor... Eşimle gircem doktor odasına ilk kez. Kötü bir gelişme olursa tek olmak istemiyorum.İnşallah güzel haberler alırım, size de güzel haberler verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?