2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ee ben sana nasıl tahminde bulunuyorsun demiştm yazdın da ben mi okumadm canm yaa

Canım görmedim sanırım o mesajını, arada kaçırmış olabilirim :) Ramzi teorisine göre plesantanın yerine göre tahminde bulunuyor. Plesanta kesenin dışındaki o yoğun ışıklı bölge kesenin ne yana gelişeceğini gösteriyor. Vajinale göre eğer plesanta soldaysa erkek, sağdaysa kız oluyor canım. Karından da tam tersi çıkıyor genelde. 6-9 haftalık ultrasonlarda geçerli bu teori, 10 haftadan sonra biraz daha güvenilir bir teori olan nub ve skull teorileri var. Bizde teori bitmez anlıcağın :)

Haklısın canım.

senin ne çıktı canım

o halde ne testi yapacaklar canm
anladım Allah bu evladını bağışlasın
neden düşüyor acaba

o halde ne testi yapacaklar canm
anladım Allah bu evladını bağışlasın
neden düşüyor acaba
Ben de rahim agzi yetmezligi var kese rahim agzina dogru sarkıp baskiyla patliyor.bebegin suyu geliyor ve erken dogum oluyor. Haftaya rahim agzima dikiş atilacak. Senin dr dan isteyecegin test vajinit antijen ve vajinal kültür. Testlerin adi bu.

Ne güzel yazmissin. Evt bisey olacaksa önune gecilemiyor. Ama iste tedbirli olmak da lazim. Zaten gebeliklerin yuzde 85 i sorunsuz olarak tamamlaniyor. Insallah bu topicteki herkes bu yuzde 85 lik grup icine girer. Buradan kayip haberi almadan tamamlariz insallah. Ben topic sahibi olarak kimseyi listeden silmek istemiyorum. Herkes tam takim 9 ayi tamamlasin insallah.

Bana da pek erkek suratli gibi geldi. Allah tan hayirlisi olsun. Ilk kaybimin cinsiyetini şoktan bilemedik. Ikinci erkekti. Yeter ki saglikla dogsun. Yoksa onemi yok. Ama merak işte :)
Canim ya bir şey sorcam sana senin ilk kaybinda şu an ki sebeptenmi kaynakliydi...o zaman ilk nasıl anladın belirtin neydi acabaa...

valla ben uzun zamandır hipotroidiyim canım ilk bebeğimde de sıkı takip ettik. bence de bi randevu almaya çalış

Merhaba kızlar. Bizde bugün gittik kalp atışını duyduk şükürler olsun. 8+2yiz. Ultrasona göre 7+6 çıktık. Testler istedi 1 ay sonra gelirken getirirsin dedi. Haftada 2 sefer balık ye dip balığı olmamasına dikkat et dedi. Ceviz ve sütü de hergün yememi istedi. Salam sucuk sosis yasak. Genelde bildiğimiz şeyler. 1.5 cm olmuş meleğim. Bir daha ki sefere kim bilir ne kadar olur. Herkesten güzel haberler bekliyoruz.

hadi hayırlı olsun, sevindim canım :) kocaman olacak daha

Canim ya bir şey sorcam sana senin ilk kaybinda şu an ki sebeptenmi kaynakliydi...o zaman ilk nasıl anladın belirtin neydi acabaa...
Ilkinde bir hafta bahsettigim agrilar vardi idrar keseme denk gelen kisimda hafif sancilanmalarim da olmustu. Bir hafta sonra bir anda suyum geldi ben işiyorum ve cisimi tutamiyorum sandim. Aklima bunun kesedeki su oldugu hic gelmedi. Ped koydum altima uzandim ama su gelmeye devam ediyordu sonra tuvaletim gelir gibi oldu. Ve maalesef evde cocugumu dusurdum akintim yoktu ama tuvalette bir keresinde katimsi sumuk gibi bisey gelmisti sari renk... tikacmis o... sonra ikincide agrim 1.5 gun surdu ilki kadar siddetli olmadigi icin uyanamadim mevzuya ayni sumuksu akinti geldi ve 1.5 gun icerisinde wc ye oturdugumda suyum geldi ve herseyin bittigini anladim maalesef ikinci bebek hastahanede ilacla sanci verilerek dogdu kendiliginden gelmedi dr bu 26 haftaya kadar da durabilir ama durmayadabilir ama her halukarda ölecek dedi cunku su olmadan gelisemezmis zaten dogarken hala kalbi atiyordu böyle kotu bir deneyim zinciri maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…