2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar sakin benim hikayem sizi endiselendirmesin benimki 100 gebeligin 10 unda fln gorulen bir durum sadece örnek olsun dikkat edin diye paylasiyorum. Ona gore etkilenmek yok sadece onlem olarak aklinizda bulunsun. Beni hic uyaran olmamisti olsaydi belki durumum farkli olurdu. Bundan paylasiyorum

Kizlar biraz da guzel seylerden bahsedelim. Ikili testim cikmis hersey yolunda. Vucutta enfeksiyon da yok... sali gunu serklaj insallah. Dualarinizi eksik etmeyin.
Güzel haber, hadi bakalım şu serklaj da geçsin artık kafan biraz rahat etsin, huzurun olsun böylece bebiş de mutlu olsun. Dualarım seninle canım

Anladım canm ya herşeyin hayırlısı olsunAllah im inşallah bu sefer ki tedavin başarılı olur... tahmin ediyorum ki daha önce böyle bir durum yaşayan yaşamayan herkes çok tedirginn bende öyle Allah yardimcimiz olsun..

İnşaAllah canım. Rabbim kimseye böyle bi acı yaşatmasın. İnşaAllah tek derdimiz kilolarımız kocaman göbüşlerimiz olmayan kıyafetlerimiz olur

Değerlerin iyi çıkmasına çok sevindimm... Ya acikcasi fena sancilarim oluyor bazen bazen akıntı acaba mi diyorum bilmiyorum hangi durumlarin normal olduğunu sanırım bu biraz tedirgin ediyor. ..

Değerlerin iyi çıkmasına çok sevindimm... Ya acikcasi fena sancilarim oluyor bazen bazen akıntı acaba mi diyorum bilmiyorum hangi durumlarin normal olduğunu sanırım bu biraz tedirgin ediyor. ..
Cnm suphen varsa dr a git bisey yoksa icin rahat eder bi sorun varsa da onlem alinir.

Büyük zorluklar sınavlar yasamissin. Rabbim bu sefer tamamına erdirmeyi nasip etsin. Su an her türlu onlemi alıyorsun. Bundan sonrası iyi olacak Inşallah

ne güzel haberler geliyor.
Geç döllenme olmuş o zaman değil mi? Gelişim standart ya ilk 11 hafta ondan soruyorum. Bu arada ben 2. Ayımda hiç yemediğim kadar mezgit yedim. Sonradan öğrendim o da dip balığıymış :)

Selam arkadaslar. 3 gundur burun akintisi ates oksuruk vardi dun gece cok kotu oldum ates artti oksuruk cigerlerimi dokucek gibiydi. Dunde burda bir arkadas kadininda enfeksiyon cikmis antibiyotik baslamisti gecmis olsun ismini hatirlayamadim acaba bende de kanda iltihap mi var dedim. Sabah hemen dr.a gittik vucut gucsuz dusmus istifralardan 3.serum yedim kanda da enfeksiyon cikti antibiyotik basladi. Iyiki ihmal etmemisim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…