2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Demek ki geç döllenme oldu 6. Haftada hiç görmemiştik bebeği zaten. İlk kez gördük ve kalbini duyduk. Kendimi zorlayamıyorum dedim doktora da tam uyamıcam söylediklerine zaten balık falan kaldırmıyor midem. İlk 3 ay depodan beslendiği için bu bulantı zamanı çok zorlamıyorum kendimi dedim o da doğruladı hak verdi. Bebeğimiz 3 aya kadar bizde olanı alıyor geri yerine koymamız lazım tabi kendi sağlığımız için.

Merhaba arkdalar size bişe sormak istiyorum . 5 haftalık hamileyim bugün kahverengi akıntılarım başladı acile falan da gitmek istemedim. Progestan içsem bi sakıncası olur mu sizce genelde lekelenmelerde doktorlar veriyor ama şimdi doktora görünmeden içmemin bi sakıncası olur mu ki?

Doktorun yarın bulabilirsen muhakkak gözük ama progestan konusunu bilmiyorım. Grubumuzda kullanan arkadaşlar var. Umarım cevap gelir

Doktorun yarın bulabilirsen muhakkak gözük ama progestan konusunu bilmiyorım. Grubumuzda kullanan arkadaşlar var. Umarım cevap gelir

Çok tşk ederim cewap için . Yarın haftasonu oldugu için sıkıntı oluyo :/ daha önce bi düşüğüm olmştu onda da böyle lekelenmem olunca doktor progestan vermişti o yüzden şimdi aklıma geldi bi zatarı olur mu ki ya içmezsem de akıntı dewam ettiği için kendimi kötü hissediyorum lekelenme dewam ediyor yani akşamdan beri

Bende hipotiroid hastasiyim gunde 25 mg ilacim hamileligimden sonra 50 mg cikti bebek icin hic bir zarari da yok ve cok onemli bebegin zekasi icin kullanilmasi diye biliyorum

Canim lekelenmen varsa mutlaka doktora görün bendede oldu gecen hafta bebegimin kalbinin durdugunu ogrendik ve aldilar malesef insallah kotu birsey yoktur sende onemsiz bir akıntı durumuysa progestan kullandiriyor doktorlar. Hayirli haberlerini verirsin insallah ama yarin hemen gorun derim.

Ilac vermedi cnm kan sonucumu sana gondersem olurmu baksan
Cnm bana gondersen de bunu bilecek olan yorumlayacak olan dr. Birde bu topicte tsh i yuksek cikan tedavi goren arkadaşlar var. Aslinda onlar benden cok daha faydali olur. Endokrinolog olan bir dr a gorunmende fayda var. Bu aylarda mudahale edilmesi gerekiyor. Ama muhakkak ilac tedavisi sart diye biliyorum. Ama istersen ozelden ya da buradan imaj olarak gonder

Canadalibebis cnm ervahafsa nin da boyle bir sikintisi var ona bir yardimci olur musun tsh yuksek cikmis dr ilac vermemis
Canadalibebis cnm ervahafsa nin da boyle bir sikintisi var ona bir yardimci olur musun tsh yuksek cikmis dr ilac vermemis
Merhabalar oncelikle benimde degerlerim yuksekti gecen hamileligimde 25 mg basladik 40 mg kadar cikti dogumdan sonra degerlerim normale dondu biraktim . Simdiki hamileligimde doktor ilaca baslatti gecen sefer 25mg simdi 50 mg basladim sebebi ise dogum kilolarim vs vermedigim icin kilona gore orani tespit ediliyor doktor bu arkadasima gidebilirse guncel degerleriyle endokronoji dr randevu almasini soyleyebilirim kilonuza gore ilac dozu basliyor ve ilerliyen donemlerde artiyor panik yapmadan once tedbir sonra takdir saglikli evlatlara kavusmak dilegiyle

Bu arada kızlar telefonlara da çok dikkat edilmesi gerekiyor. Uyanıkken vücudun savunma mekanizması bir nebze gelen tehlikeleri önleyebiliyorken uyurken tamamen savunmasızmışız. O yüzden yattığımız odada telefon bulundurmayalım eğer alarm gibi gereksinimlerimiz varsa telefonu uçak moduna alıp koyabiliriz. Uçak modunda telefona veri giriş çıkışı olmuyor ve tehlike yaratmıyormuş. Bilginize

Canım bende de olmuştu acile gittik doktor progestan100 verdi. Sen de bi acile görün bence. Kendi başına karar verme.

Merak ettim de canım sarımsak yutmak neye iyi geliyormuş bağışıklık sağlaması için mi ?

evet canım bağışıklık için hamilelikten öncede kullanmıştım enfeksiyona felan çok iyi geliyo hamileykende zararı yokmuş sanırım.

Kizlar benimde ths degerim 9.2 hamileligimin basinda kan testi sonucu ogrendik doktorum dahiliyeye yonlendirdi 50mg bi ilac kulaniyorum bebege bi zarari yokmus sadece yapay dusurucuymus.her ay kann veriyorum degerilerime bakiliyo dusme olursa ilacin mg si azaltilicak suan bi sikintim yok bebek duser diyolardi basta allahima bin sukur suan hic ole hisetmiyorum ama erken dogumm risim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…