2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Slm kizlarrr cok sukur hersey yolunda 4gun ilerden gidiyo gelisimi dr degistirdim onlem maksatli igne verildigini soyledim kizdi biraz mantiklida geldi ya igneleri 12. Haftada kesince ilerlemis bi gebeligi kaybedersek daha iyimi olacakmis dedi aklim karisti sadece bir kayipla boyle ilaclara baslamak cok yanlis dedi bakalim insallah bi sorun olmaz ama dr cok sevdim sonuna kadar bu drla devam ederim normal dogum yanlisi bi dr hem
3bucuk cm olmus boyu hareket ediyodu elleri kollari rabbim saglikla kucagima alip buyutmeyi banada tum hamilelerede nasip etsin insallah

Benimde değerlerim yüksekti ilaç kullandım bndede kilo verememe sorunum vardı cnm cok saol bilgilendirdigin icin

Dr unuz cok dogru soylemis o igneler sorun yokken kullanilacak ilac degiller. Kemik erimesine sebep oluyorlar. Ancak sorun varsa kullanilmali. Maasallah bebise

Herkese slm kızlar umarım herkes sağlıklıdır. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Bende çok uykusuz gunlerbgeciriyorum. Çok uyanıyorum ve ufacik seste irkiliyorum. Ağlayarak kalkiyorumm çok tuhaf bu hamileliğim

merhaba kizlar...gecmisi okuyacagim...
herkes iyidir inşallah...

Canim o bendim enfeksiyon olan ben antibiyotik kullandığım halde geçmemiş ti ve ben geçti sandım başka bir şikayet için gittiğimde sonuçlara çıkmıştı aynı senin gibi 3 kocaman serum ve antibiyotik verdi 1 hafta sonra tekrar yaptıracagim iyi yapmışsın hemen gitmekte inşallah iyilesirsin allah yardım etsin

Günaydınlarrr ne güzel yaa hiç tanımadan bir birimizi destek olup fikir verip yardimci oluyoruzz.. cok samimi olduğunu düşünüyorum çünkü bir birimizi hiç tanımıyoruzz... Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize ve isteyen herkese inşallah

Mrb hamisler,, hayrli günler olsun ctesi çalışan var mı benm gbi midem bulanıyor uyku bastırıyor

Kızlar ağzındaki berbat tattN nasıl kurtulucm. Midemi bulandırıyor

Cok gecmis olsun tekrardan gecmemesi kotu olmus. Bende ilac bitince tekrar gidip kan vereyim o halde. Butun kemiklerim dokuluyor bugun :-(

Kizlar cinsiyet tahmininde kim bulunuyordu ? Resim eklesem yorum yapabilir misiniz ? gerci 9 hafta henuz ..

zaten ilaç bebek için mutlaka gerekli. çünkü o hormon üretemiyo henüz beyin gelişimi için tiroid hormonunu bizden kullanıyo. ben de gebelikte 75 mg e çoktım

Kızlar ağzındaki berbat tattN nasıl kurtulucm. Midemi bulandırıyor
ayni de vam ediyor .... zencefilli limonlu şeker atiyorum ağzıma yada naneli ama seker bitunce tekrar basliyor..

bende cumartesi leri çalışıyorum....sabahtan beri kasigimda feci agri var... rahim büyüdüğünden galiba...cok batiyor agriyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…