2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kızlar agustos anneleri 2017 kapalı gurup facebooktan takip edebilirsiniz :)

selam kızlar bende arada adet olucakmıs gibi hafif ve kısa süren agrılar oluyor normalmi sizce

Selam kizlar. Carsamba gunu 2li test yaptirdim. Kan sonucu cikmadi ama ultrasonda ense kalinligi 1.3 cikti. Istanbulda olanlar esenler kadin dogum hastanesine gidin aninda tum testlerinizi yapiyorlar. Medipol benden 400lira istedi test icin. Gereksiz ödeme yapmayın. Hastane bombos ayrıca

Mide bulantisi yapmiyorsa 14.haftaya kadar dedi doktor arkadasim. Zarari cok cunku. Her gun decavit kullaniyorum ben

BeyazBulut evet bende yaşıyorum kasık ağrısı ve her seferinde korkuyorum ama kanama olmadıkça sorun olmayacağını büyüdükçe olabileceğini söylüyor herkes , ben acıkmıyorum aksine yedikçe mide bulantısı kusma oluyo beraberinde 3 kilo vermişim şuana kadar

Meehaba arkadaslar bugun doktora gittim 1 ay sonra tekrar gebelik düşünebilirsiniz dedi patoloji sonucuna bakti ve bebekte sorun var görünüyor dedi

Sağlıklı olmayan bebek düşermiş canım. Üzücü bi tecrübe yaşadın ama düşükten sonra çabuk hamile kalınıyo. Üzülme güçlü ol. İnşaAllah biran önce sağlıkla sıhhatle hamile kalırsın. Rabbim amansız dert vermesin. Bunlar dayanılır şeyler. Bugün bi akrabamızın kanser olduğunu öğrendim öyle üzüldüm ki.. çocuk daha 25 yaşında. Rabbim sağlık versin ana kuzularına. Çok zor. Evladımızla imtihan etmesin İnşaAllah bizi. İçinden çıkamıcak bi derdin olduğunda hep kendinden kötü durumda olanlara bak. Ben hep öyle yaparım ve hep şükrederim halime.

Meehaba arkadaslar bugun doktora gittim 1 ay sonra tekrar gebelik düşünebilirsiniz dedi patoloji sonucuna bakti ve bebekte sorun var görünüyor dedi

Merhaba canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum ben 2 senedir bebeğimin olması için uğraşıyorum iki aşılamam var ikinci tuttu ve 6. Haftada düştü maalesef. Fakat bir sonraki adetimi görmeden hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden oldu çöm şükür düşük sonra gebe kalmak daha kolaymış yaşadım bunu İnan bana inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…