BeyazBulut
evet bende yaşıyorum kasık ağrısı ve her seferinde korkuyorum ama kanama olmadıkça sorun olmayacağını büyüdükçe olabileceğini söylüyor herkes , ben acıkmıyorum aksine yedikçe mide bulantısı kusma oluyo beraberinde 3 kilo vermişim şuana kadar
Selam kizlar. Carsamba gunu 2li test yaptirdim. Kan sonucu cikmadi ama ultrasonda ense kalinligi 1.3 cikti. Istanbulda olanlar esenler kadin dogum hastanesine gidin aninda tum testlerinizi yapiyorlar. Medipol benden 400lira istedi test icin. Gereksiz ödeme yapmayın. Hastane bombos ayrıca
Bu arada benim en merak ettiğim konu şu hanımlar malum yaz sıcağında doğum yapicaz Allah izin verirse benim kızım Şubat doğumlu oyuzden hiçbir fikrim yok bu konuda bebisleri nasıl giydiricez cam pencere açık olucak ne düşünüyorsunuz bu konuda
En yakın arkadaşımda hamile ayniyiz ona sohbet olsun diye böyle şeyler sorduğumda ben miyde bulantisiyla uğraşıyorum çok paniksin şimdiden bunları mı düşünüyorsun diyor panikle alakası yok aslında oturup hep şikayet etmek istemiyorum benimde miyde bulantim var sonuçta hamilelik bu illaki sıkıntılarımız olucak evet zor ama sürekli böyle şeylerden bahsedince gecmiyorki yanlış anlamayın tabi insan iki sohbet etmeye gidiyor yakınsın birde üstelik böyle davranışla karşılaşınca üzülüyor
Ben şimdiden 2 kg aldım ya var mı kilo alan. Aşırı iştahım yok fazla da yemiyorum. İster istemez alınıyor heralde. İlk aylarda hiç almamak gerek diyorlar
Aranızda aynı derdi çeken varmı bilmiyorum ana benim sol kalça üstünde siyatik ağrım var krem sürmek istemiyorum kana geçer bebeğe zararı dokunur diye ama ne yatabiliyorum ne oyurabiliyorum. Durmadan sıcak uygulayıp ovalamam gerekiyor ancak o zaman rahatlıyor. Etkisi geçince tekrar başlıyor. Ne yapsam mr röntgende çekinememki şimdi..
Kızlar bu arada çok araştırdım içeriklerine baktım deneyimleri gözlemledim ve ileriki aylarda alınacak kilolarda oluşacak çatlaklar için şu formülü buldum.katı kakao yağını eritip aynı oranda vazelinle karıştırdım.sürmesi kolaylaştı hem de çifte nemlendirci oldu. Ayrıca hindistan cevizi yağı aldım. Dönüşümlü sürüyorum. Hem doğal kolajen hem de yoğunluğu diğer sürmeme kadar kalıyor. Bir hevesle erken başladım umarım devam ederim sizlere de fikir olsun istedim
Aranızda aynı derdi çeken varmı bilmiyorum ana benim sol kalça üstünde siyatik ağrım var krem sürmek istemiyorum kana geçer bebeğe zararı dokunur diye ama ne yatabiliyorum ne oyurabiliyorum. Durmadan sıcak uygulayıp ovalamam gerekiyor ancak o zaman rahatlıyor. Etkisi geçince tekrar başlıyor. Ne yapsam mr röntgende çekinememki şimdi..