2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim benimde çok oluyor benim dolaşan bir ağrı ve bel ağrım da çok fazla...krem kullanma demişti doktor bana bende mecbur zeytinyağı ile ovuyorum
kızlar benim hiç bir ağrım yok ve. 9+3 ama akintim var kanamam yok sizce bu gebeligimeee zarar verirmi ve krem filan kullanmaya başlamadım en uygun krem hangi sii sizce ?????

kızlar benim hiç bir ağrım yok ve. 9+3 ama akintim var kanamam yok sizce bu gebeligimeee zarar verirmi ve krem filan kullanmaya başlamadım en uygun krem hangi sii sizce ?????
Canim senin gibi olanı çok duydum inşallah bir şey olmaz.. sanırım çatlak kreminden bahsediyorsun bi arkadaşimiz hemen üstte araştırıp yazmış onu okuyabilir sin ama ben doğal yapılmış vazelinim var onu ve zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum..

kremini doktora sorsana canım belki izin verir

catlak kremi kullanmayı düşünmüyorum kızımdankalan yeteri kadar çatlagım var ama hindistan cevizi yagını doğumdan sonra emzirirken göğüs yaraları içinde çok ovduler

catlak kremi kullanmayı düşünmüyorum kızımdankalan yeteri kadar çatlagım var ama hindistan cevizi yagını doğumdan sonra emzirirken göğüs yaraları içinde çok ovduler
İkinci doğumda ekstra çatlaklar oluyor ama bence önlem almalısın yine de canım. Göğüs için ne kullanacaksak doğumdan iki ay önce başlayıp dokuyu sağlamlaştırmamız gerekiyor. Hindistan cevizi yağı gerçekten mucize gibi saçına vücüduna yüzüne hatta yemeğine bile koyabiliyorsun

Kizlar söylemesi ayip ben 3 doğum yaptim şükür catlagim olmadi. sadecw sonincuda cok azcik ama oda belli degil. her gebeligimde saf zeytinyagi yada vazelin. kakao yagi falan sürmüştüm. genelde 4 aydan sonra basliyorum. ama genetik tw olabilir annemdede hic catlak yok ve 100 kilo. ben ilk defa cok kilolu hamile kaldim büyük ihtimal catlak olacak simdiden karnim şişti. oncekilerde hep 5 kilo verirdim. insallah saglikla doğsun bakalim. asil meme uclari çok yara oluyor dogum sonrasi kan icinde bagirarak emziriyorum. o yuzden göğüs uclarini ihmal etmeyin. krem erkenden sürün. ayyy cok konustum

Çok geçmiş olsun canım, çok zor, Allah yardımcısı olsun

Ben şimdiden 2 kg aldım ya var mı kilo alan. Aşırı iştahım yok fazla da yemiyorum. İster istemez alınıyor heralde. İlk aylarda hiç almamak gerek diyorlar
Ben de aldım 2 kilo, ama İnan dünyaları yiyorum, arkadaşlarımın haberi Yok ama yediklerimle dalga geçiyorlar artık

Offf canım hem de nasııııl. Aynı durumdayız, bazen sadece uzanmak istiyorum. Naparsam yapayım ağrım var tam sol kalçamda hiç de geçmiyor yaklaşık 2 haftadır azdı ağrım.

Hindistan cevizi yağım var ama nasıl kullanıyorsun baya katı, sürmesi falan zor değil mi, aslında kaloriferin üstünde tutunca anında eriyor.

Nasıl yani tatlım, şimdiden mi meme ucuna başlamak lazım? Oraya da mı aynı şekilde yağ sürüyorsun?

Emzirirken memesi 4e yarilmisti arkadasimin boyle birsey olmamasi icin ne yapmaliyiz? E vitamini kapsulu fln diye bisey duydum ama ne zaman baslanmali? Dogum sonrasi en buyuk sikinti bu oluyor galiba

Meme başı yaraları için en büyük sıkıntı göğüs pedleri bence yapışıp kuru kalıyo nemlenmeyince çatlama kaçınılmaz oluyo göğüs Kalkan'ı tavsiye ederim tabi yine meme ucu için var olan kremlerden kullanın kullanalım yani bi de emzirmeye başlamadan önce ucundan az süt sıkıp meme ucu ve etrafını hem temizleyelim hemde ıslatalım ben çözümü böyle bulmuştum her ana bi şekilde bu sıkıntıyı bi süre de olsa çekiyo ama ne kadar az o kadar iyi inşallah hiç birimiz yaşamayız yazarken sızladı göğüslerim resmen yaşayan bilir

Benim kizim da nisan doğumlu. Yeni doğduğunda uzun kollular giyip battaniye sarardik ama sonra sıcaklar başladığında çocuğa hemen yazliklari aldık. Bence yeni doğan oldukları için incecik uzun kollular Yeni dogan takımları giyebilir. Çok kısa süreliğine yazlık giymiş olacaklar. Ben çok kısa kollu almayı düşünmüyorum. Belki bir iki parça. Yine de tecrubelilrr daha iyi bilir

Göğüs yaralari için kesinlikle lansinoh krem ve anne sutu diyorum. Ben on gün içinde toparlamistim ama cidden çok zor. Hem emzirmek hemde o acıyı çekmek zorundasın. Çok zor.
Göğüs pedi asla kullanma dedi dr. Daha çok mikrop üretip bebeğin ağzında minik minik kabarciklara sebep olur dedi. Pamuk bir kumaşı kes koy asla göğüs pedi yok demişti. Bende öyle yapmistim

Emzirirken memesi 4e yarilmisti arkadasimin boyle birsey olmamasi icin ne yapmaliyiz? E vitamini kapsulu fln diye bisey duydum ama ne zaman baslanmali? Dogum sonrasi en buyuk sikinti bu oluyor galiba
Kizimda medelanin kremini kullanmıştım çok şükür fazla yara olmadan atlattım şimdi çoğu yerde Hindistan cevizi yağını duyuyorum dolaptan çıkarıp soğuk soğuk iyi geliyor diyenler var ben yinede medela da alırım galiba

Selam anneler. Yavas yavas cinsiyet tahminlerine baslayalim :)

Eklentiler

• 20170121_232647_HDR.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
Ay baktım şimdi netten sekiz yıl önce kullanmıştım hala varmış şükür medela purelan krem 50 TL fiyatı beni o kurtarmıştı çatlaklar için zaten var ne bilim kullanmayı pek düşünmedim daha fazla olsada pek mühim değil benim için

Doğum öncesi son haftalar krem kullanmak lazım lansiroh bunun içindi sanırım bide başka bi konuda arkadaş tahin yağı sürün demişti Doğum sonrası sanırım o haftalar yaklaşınca detaylı araştırıp konuşuruz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…