Maşallah erkenden hissetmissin. Darısı bizlere olsun. Allah hayırlı güzel haberler duyursun.merhaba hanımlar pek giremiyorum... çatlaklar konusunda verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.. hiç o kadar uzağını düşünememiştim maalesef tamaman bugüne odaklıyım ilk başlarda.. Gebelik riskli olunca..
benim bulantılar hafifledi çok şükür ve bir haftadır bebeğin hareketlerini hissediyorum.. bağırsak hareketidir diyorlar ama kesinlikle arasındaki farkı farkedebiliyorum.. başka hisseden varmı..
birde ikili test için yarın gidiyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin..
Sol tarafima yatinca sanki icerden tirmalaniyormus gibi biseyler hissediyorum ama bilmem bebek mi degil mi :)merhaba hanımlar pek giremiyorum... çatlaklar konusunda verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.. hiç o kadar uzağını düşünememiştim maalesef tamaman bugüne odaklıyım ilk başlarda.. Gebelik riskli olunca..
benim bulantılar hafifledi çok şükür ve bir haftadır bebeğin hareketlerini hissediyorum.. bağırsak hareketidir diyorlar ama kesinlikle arasındaki farkı farkedebiliyorum.. başka hisseden varmı..
Canım Ne şanslısın hareketleri hissetmeye başlamışsın. Ben de yarın gidiyorum ikili test için, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallahmerhaba hanımlar pek giremiyorum... çatlaklar konusunda verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.. hiç o kadar uzağını düşünememiştim maalesef tamaman bugüne odaklıyım ilk başlarda.. Gebelik riskli olunca..
Güzel haberlerini bekliyorum insallah.Canım Ne şanslısın hareketleri hissetmeye başlamışsın. Ben de yarın gidiyorum ikili test için, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Canım benim teşekkürlerGüzel haberlerini bekliyorum insallah.
Canım benim allah bu bebeğine sağlık versin, sağlıkla doğsun. Ben de yarın 11+4 olacağım ama esenler uzak bana, devlette de en az 6 hafta sonrasına gün veriyorlar mecbur özelde yaptıracağım. Sağlıklı olsun da artık önemi yok ücretin. Henüz erken olan arkadaşlar devlet hastanesine başvurabilir ama son haftalarda olmuyor, çünkü zaten ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor.Ben ikili testi 11+3 iken yaptirdim. Ense kalinligi 1.3 ve burun kemigi mevcut. Kan sonucu 10 gune cikar dedi doktor. Ama en onemlisi ense kalinligi. Esenler dogum hastanesinde yaptirin her tahlili. Bazi hastaneler ektra odemeler icin olur olmadik insanin icine kurt dusuruyor. Ben hala dogum yapacagim hastaneye secmedim. Benim gibi olan var mi acaba. Bu arada 5.haftadaki kanama sebebim bulundu. Ikizlerden birine veda etmisim. Bir yavrumla devam ediyorum.
Ben troid icin gitmistim ama doktor 2li testini gel yapalim dedi. Hastane bombos ve yeni oldugu icin hersey dusunulmus. Hic beklemedim test icin. Imkani olanlar randevu alip hemen gidebilir. Kolay kolay birşey begenmem ben bu arada ama hastaneyi gerçekten begendim.Canım benim allah bu bebeğine sağlık versin, sağlıkla doğsun. Ben de yarın 11+4 olacağım ama esenler uzak bana, devlette de en az 6 hafta sonrasına gün veriyorlar mecbur özelde yaptıracağım. Sağlıklı olsun da artık önemi yok ücretin. Henüz erken olan arkadaşlar devlet hastanesine başvurabilir ama son haftalarda olmuyor, çünkü zaten ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor.
Benim göhsümde fazla catlak olusmadı fakat mustela kremini surdum dogumdan sonra ve sut ıcın bebegı yormadan makina ile sut getirmeye calıstım once bebegi kısa sure emdırıp sonra makina kullandım oncesınde de bu kremi uyguladım bebegin agzına gıtmesınde zararı yok keçi sütü vs dogal seylerle yapılıyormus bu sayede hiç göhsüm kanama yara vs olmadı gelelim karına ben ilk üç ay sonunda tembelligim dolayısıyla sadece aksamları olmak üzere biooil ve lierac phytolastil jel kullandım çatlagım biraz var ama ilkinden bunda olusmadı sanırım cilt tiplerine göre degişir bazen zeytinyagı bile iş görür bazen en kalite işe yaramaz tamamen deneyip görmek şart sonucta sanslı genetik mucizeleri varEmzirirken memesi 4e yarilmisti arkadasimin boyle birsey olmamasi icin ne yapmaliyiz? E vitamini kapsulu fln diye bisey duydum ama ne zaman baslanmali? Dogum sonrasi en buyuk sikinti bu oluyor galiba
İnşallah herşey yolundadır canımGünaydınlarrr bugün doktora gidicem bakalım bu ağrilarimin sebebi neymiş inşallah herşey yolundadir...
İnşallah canim... sorma ya ne günler geçiyor nede benim bu hastaneye giderken ki korkum telaşım...İnşallah herşey yolundadır canım, ne güzel bebeğini görüceksinn benim kontrolüme iki hafta daha var
maalesef canm o korku ve telaş hiç geçmiyorİnşallah canim... sorma ya ne günler geçiyor nede benim bu hastaneye giderken ki korkum telaşım...
Maşallah erkenden hissetmissin. Darısı bizlere olsun. Allah hayırlı güzel haberler duyursun.Belki bebeğin kendini gösterir cinsiyetler öğrenirsiniz insallah
Canım Ne şanslısın hareketleri hissetmeye başlamışsın. Ben de yarın gidiyorum ikili test için, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Ben ikili testi 11+3 iken yaptirdim. Ense kalinligi 1.3 ve burun kemigi mevcut. Kan sonucu 10 gune cikar dedi doktor. Ama en onemlisi ense kalinligi. Esenler dogum hastanesinde yaptirin her tahlili. Bazi hastaneler ektra odemeler icin olur olmadik insanin icine kurt dusuruyor. Ben hala dogum yapacagim hastaneye secmedim. Benim gibi olan var mi acaba. Bu arada 5.haftadaki kanama sebebim bulundu. Ikizlerden birine veda etmisim. Bir yavrumla devam ediyorum.
Bebeğini hissedenler varmış ne güzel ikinci gebeliklerde erken hissediliyormus sanırım bende heyecanla bekliyorum
Ben yine rüyalarla uyandım rahat uyku yok bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?