- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Canım normal usgyle bakılıyor benim kizimda doktor ense kalınlığı ve burun kemigiyle ilgili bilgiyi hemen verdi kan sonuçları daha geç çıkıyorCanım selam, faydalı bilgiler için teşekkürler. O göğüs ucu tavsiyeni ileride bende bol bol kullanıcam :) Çatlaklar için krem de alıcam ama susam yağını da ihmal etmeyi düşünmüyorum. Kremi her gün onu da 2 günde 1 sürerim :)
İkili test sonuçlarına da sevindim :) Bu arada bir sorum olucak. Benim de perşembe günü 2li test randevum var da bu 2li test de vajinal ultrasonla mı bakıyorlar? Öyle bir yazı okudum da rahatsız oldum. Bir de baktığı gün sana genel bir bilgi veriyor mu işte ense kalınlığı şu kadar (normal ya da değil) burun kemiği şu kadar diye, yoksa sonuç 10 gün sonra mı netleşiyor? Yardımcı olursan çok sevinirim canım.
Şuan sıramı bekliyorum hastanede, inşallah güzel sonuçlar gelir benim de sizin gibi . Göğüs ucu için en iyi yöntem süt sanırım, denemek birşey kaybettirmez Susam yağı acaba kıllanma yapar mı diye korkuyorum, böyle bir tecrübe yaşayan var mı acaba ?selamlar... göğüs yaralarıyla alakalı telaşlar başlamış sanırım.. ben ilk doğumda çok önceden lansinoh kullanmaya başladım; malesef yine de korkunç yara,kabuk vs oluştu... o yüzden aman aman bir faydası olduğunu düşünmüyorum. özellikle de ilk bebekteki emzirmede yaşanan acemilik bun sebep oluyor sanırım. çünkü ikinci doğumu yaşayanlar daha rahat atlatıyor etrafımdan gördüğüm kadarıyla. ben ayvası karbonatı hepsini denedim... ama nihai sonucu en kolay yöntemle aldık : emzirdikten sonra göğsünüzü sıkın, çıkar sütü krem gibi göğüs ucuna yayarak sürün dedi bir hemşire. 2-3 gün içinde hiçbir sıkıntım kalmadı :) çok dua etmiştim ona.... göbek vs çatlakları için de eşim daha göbeğim çıkar çıkmaz susam yağı aldı,, sürekli masaj yaparak sürdü saolsun. hem dinlendirici, hem bebeğe babayı hissettiren, hem de anneye kendini kıymetli hissettiren bir şey... hiç de çatlağım olmadı...
bu arada 2'li test sonuçlarım çıkmış bugün. 1/3260 risk,,, o da çok iyi dediler klinikten... rahatladık... ense ölçümümüz vs de normal çıkmıştı zaten. darısı bekleyen arkadaşların başına inşllah :)
Canım normal usgyle bakılıyor benim kizimda doktor ense kalınlığı ve burun kemigiyle ilgili bilgiyi hemen verdi kan sonuçları daha geç çıkıyor
ewet canım, inşallah seninde ve aynı durumda olanlar da yemek yemeye başlayabilirler,mide bulantısı berbat bir durum yemedikçe de daha çok bulantı oluyor, tez zamanda geçsin inşallahYemek yiyebilmek ne kadar güzel birşey. Maşallah sana canm. Ben bir öyle bir böyleyim ama midem herşeyi almıyor. Öğlen yediğini aksam giyemeyecek kadar şaşkın bünyem. Çoğu zaman kahvaltilik yiyorum
benim bir arkadaşım war canm kan pıhtılaşmasından dolayı kullanıyor,seninde bir sorunun war ise dr onun için vermştir sanırımbenim doktorum da sürekli coraspin veriyor bi zararı olmaz demi var mı kullanan ?
Canım selam, faydalı bilgiler için teşekkürler. O göğüs ucu tavsiyeni ileride bende bol bol kullanıcam :) Çatlaklar için krem de alıcam ama susam yağını da ihmal etmeyi düşünmüyorum. Kremi her gün onu da 2 günde 1 sürerim :)
İkili test sonuçlarına da sevindim :) Bu arada bir sorum olucak. Benim de perşembe günü 2li test randevum var da bu 2li test de vajinal ultrasonla mı bakıyorlar? Öyle bir yazı okudum da rahatsız oldum. Bir de baktığı gün sana genel bir bilgi veriyor mu işte ense kalınlığı şu kadar (normal ya da değil) burun kemiği şu kadar diye, yoksa sonuç 10 gün sonra mı netleşiyor? Yardımcı olursan çok sevinirim canım.
klomen kullanarak hamile kalmıştım o yüzden galibabenim bir arkadaşım war canm kan pıhtılaşmasından dolayı kullanıyor,seninde bir sorunun war ise dr onun için vermştir sanırım
İnsallah canm sagolasin..ewet canım, inşallah seninde ve aynı durumda olanlar da yemek yemeye başlayabilirler,mide bulantısı berbat bir durum yemedikçe de daha çok bulantı oluyor, tez zamanda geçsin inşallah
aynı ruh hali bende de oluyor hormonlardan sanırım, bazen kendimi çok iyi hissediyorum bazen berbat,aynaya bakınca da hiç güzel hissetmiyorum kendimi, hamilelik güzellik katar ya bakalım bu sefer ne zaman gelicek bu güzellik bizesivilcelerim de cabası
Slm kızlar... Ya neguzel catlamamjssiniz sizler. Ben o kadar şey sürmeme rağmen çatır çatır çatladm. Göbek deligimin asagisindan itibaren çok çatlak. Bunda ne surerim sürmez miyim muamma.
Ben her gün bir değişik uyanıyorum kimi zaman çok iyi kimi zaman yatağın içinden çıkmak istemiyorum. Ama çıkmamak ne mümkün. Sabahın 5-6 sından kalk saatim başlıyor. Haliyle aksam 9-10 da pil bitiyor. Çok paspal olduğumu hissediyorum. Eşim beğendiğini soylesede hiç öyle düşünmüyorum ben. Resmen depresyona girdim şimdiden. Kg alıp topaç gibi hallerimdeki psikolojimi düşünemiyorum bilee
olabilir,sonuçta dr veriyor durumuna göre zararı olmaz diye düşünüyorum.klomen kullanarak hamile kalmıştım o yüzden galiba
merhaba, rica ederim :) 2'li testte de karından bakıyor benim doktorum, ense kalınlığı ve burun için doğrudan iyi dedi zaten. ssonra da kan aldı. salı günü vermiştik kanı, bu sabah aradılar. bizim doktorumuz hep karından muayene ediyor zaten. ben bir kere bile farklı muayene olmadım. son ay yapılan çatı muayenesini vs de yapmıyor. her hekimin yöntemi farklı tabi ama bizim kendisini tercih etme sebeplerimizden biri de bu açıkçası... hamilelik hassas bir dönem, ve halihazırda aynı netlikte görüntü veren böyle bir teknoloji varken, zorunluluk olmadığı halde vajinal muayene yapılması nahoş geliyor bana...
Şuan sıramı bekliyorum hastanede, inşallah güzel sonuçlar gelir benim de sizin gibi . Göğüs ucu için en iyi yöntem süt sanırım, denemek birşey kaybettirmez Susam yağı acaba kıllanma yapar mı diye korkuyorum, böyle bir tecrübe yaşayan var mı acaba ?
Saol cnm bende bir gün iyi bir kötü belli olmuyor ara ara midem bulantım var ya bnm kalcam arıyor neden acaba fikri olan varmıİyiyim canm ben,
sadece daha çabuk yorulmaya başladım ayakta çok kalınca belim ağrımaya başlıyor hemen,çok şükür bulantılarım azaldı sadece aç kaldığımda bulanıyor yemek yiyebiliyorum rahat rahat buna şükür,
sen nasılsın canım?
Canım esenler Doğum hastanesinde doğrudan gidip ikili test yaptırdınmı yoksa daha önce randevu veya sevk mi aldın? Ben de oraya gideceğim sanırım, benim hastanede yokmuş pernatolog o nedenle eğer bilgi verebilirsen oraya gideyim diyorum.Ben ikili testi 11+3 iken yaptirdim. Ense kalinligi 1.3 ve burun kemigi mevcut. Kan sonucu 10 gune cikar dedi doktor. Ama en onemlisi ense kalinligi. Esenler dogum hastanesinde yaptirin her tahlili. Bazi hastaneler ektra odemeler icin olur olmadik insanin icine kurt dusuruyor. Ben hala dogum yapacagim hastaneye secmedim. Benim gibi olan var mi acaba. Bu arada 5.haftadaki kanama sebebim bulundu. Ikizlerden birine veda etmisim. Bir yavrumla devam ediyorum.
benim olmuştu canm magnezyum eksikliğinden diye biliyorum, maden suyu içmeyi dene hergün bitane ilaç için erken bu aylarda vermiyor dr larSaol cnm bende bir gün iyi bir kötü belli olmuyor ara ara midem bulantım var ya bnm kalcam arıyor neden acaba fikri olan varmı
ne güzel vermişsin canm ben 3 kg aldım şimdiden,göbeğimde çıktı, akşamları daha çok şişiyor sabahları iniyordu ama bu sabah öyle olmadı inmedi başlıyor sanırım gerçek bebek göbekleri çıkmayaİnsallah canm sagolasin..
Ay bilmiyorum güzellik mi o da ne diyorum. Ruh gibiyim. Gozaltlarim mor tenim ilginc bir sari. Bir tanıdık ben demeden yüzümden hamile olduğumu anlamış da nerden anladı bilemiyorum. Tatlı bir güzellik gelmiş sana dedi ama ben göremedimm. Kg almadığım hatta 1-1.5 kg vermiş olduğum halde eşim kg almışım gibi davranıyor. Sadece gobegim belirginleşmeye basladi
Tamam cnmbenim olmuştu canm magnezyum eksikliğinden diye biliyorum, maden suyu içmeyi dene hergün bitane ilaç için erken bu aylarda vermiyor dr lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?