2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım normal usgyle bakılıyor benim kizimda doktor ense kalınlığı ve burun kemigiyle ilgili bilgiyi hemen verdi kan sonuçları daha geç çıkıyor

Şuan sıramı bekliyorum hastanede, inşallah güzel sonuçlar gelir benim de sizin gibi . Göğüs ucu için en iyi yöntem süt sanırım, denemek birşey kaybettirmez Susam yağı acaba kıllanma yapar mı diye korkuyorum, böyle bir tecrübe yaşayan var mı acaba ?

Yemek yiyebilmek ne kadar güzel birşey. Maşallah sana canm. Ben bir öyle bir böyleyim ama midem herşeyi almıyor. Öğlen yediğini aksam giyemeyecek kadar şaşkın bünyem. Çoğu zaman kahvaltilik yiyorum
ewet canım, inşallah seninde ve aynı durumda olanlar da yemek yemeye başlayabilirler,mide bulantısı berbat bir durum yemedikçe de daha çok bulantı oluyor, tez zamanda geçsin inşallah
aynı ruh hali bende de oluyor hormonlardan sanırım, bazen kendimi çok iyi hissediyorum bazen berbat,aynaya bakınca da hiç güzel hissetmiyorum kendimi, hamilelik güzellik katar ya bakalım bu sefer ne zaman gelicek bu güzellik bize sivilcelerim de cabası

merhaba, rica ederim :) 2'li testte de karından bakıyor benim doktorum, ense kalınlığı ve burun için doğrudan iyi dedi zaten. ssonra da kan aldı. salı günü vermiştik kanı, bu sabah aradılar. bizim doktorumuz hep karından muayene ediyor zaten. ben bir kere bile farklı muayene olmadım. son ay yapılan çatı muayenesini vs de yapmıyor. her hekimin yöntemi farklı tabi ama bizim kendisini tercih etme sebeplerimizden biri de bu açıkçası... hamilelik hassas bir dönem, ve halihazırda aynı netlikte görüntü veren böyle bir teknoloji varken, zorunluluk olmadığı halde vajinal muayene yapılması nahoş geliyor bana...

İnsallah canm sagolasin..
Ay bilmiyorum güzellik mi o da ne diyorum. Ruh gibiyim. Gozaltlarim mor tenim ilginc bir sari. Bir tanıdık ben demeden yüzümden hamile olduğumu anlamış da nerden anladı bilemiyorum. Tatlı bir güzellik gelmiş sana dedi ama ben göremedimm. Kg almadığım hatta 1-1.5 kg vermiş olduğum halde eşim kg almışım gibi davranıyor. Sadece gobegim belirginleşmeye basladi

benim ilk hamileliğim de öyleydi. eşim bana kendimden iyi baktı inanın... o kadar bıraktım ki kendimi... şimdi çok üzülüyorum neden öyle yaptım diye... o yüzden kendime izin vermiyorum bu defa... topaç gibi olmak yok diyorum, saç baş tarumar hale gelmicem, eşimin tshirtlerini giyip salaş salaş gezmicem vs vs... şimdilik uygulama da iyi gidiyor, böyle devam eder inşallah :) siz de motive edin kendinizi, bırakmayın :)

Saol canım. Benim kendi doktorum da vajinal yapmıyor ama ikili testi o yapmıyormuş, başka bir doktora yönlendirdi beni. İlk kez gideceğim için biraz tedirgin oldum ben de açıkçası.

inşallah iyi çıkacaktır sizin de, endişelenmeyin hiç :) gerçekten kendi sütünüz kadar şifalı birşey yok :) öncesinde kaç tüp krem aldık hatırlamıyorum bile :))))

Saol cnm bende bir gün iyi bir kötü belli olmuyor ara ara midem bulantım var ya bnm kalcam arıyor neden acaba fikri olan varmı

Canım esenler Doğum hastanesinde doğrudan gidip ikili test yaptırdınmı yoksa daha önce randevu veya sevk mi aldın? Ben de oraya gideceğim sanırım, benim hastanede yokmuş pernatolog o nedenle eğer bilgi verebilirsen oraya gideyim diyorum.

ne güzel vermişsin canm ben 3 kg aldım şimdiden,göbeğimde çıktı, akşamları daha çok şişiyor sabahları iniyordu ama bu sabah öyle olmadı inmedi başlıyor sanırım gerçek bebek göbekleri çıkmaya
demekki sadece sem kendini kötü hissediyorsun, bak ne güzel bilmeyen birinden güzelleştiğini duymak güzel olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…