2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hemen etkisini gösteriyor mu peki. Yan etki gördünüz mi
Öyle bi haftada filan etkisini görmedim. Düzenli kullanınca on gün- iki haftada daha rahatlayacaktur. Ama çok gazlı olduğund gaz damlası veriyorum yine de. Yanetkisi yok bildğim kadarıyla. Ama saatli kullanmaya dikkat et canm

Rota virüs Aşımızı olduk hiç bir yan etkisi olmadı ! 5 . Ayda 2. Dozunu olucagız . İlk çocuğumda da yaptırdık ozaman herkez ishalden hastanede yattı biz maşallah evde kısa sürede atlattık .

Anladım cnm,ben 0-6 ay olanı bilmiyordum..hangi markanın?nereden almıştın?
Kitapyurdundan aldim canim. 'Ilk kartlarm yazarsan cikiyor. Her gun bir kartin bir yuzunu Gun icinde 5-10 dk izliyor o kadar.

Son düzenleme:
Herkesde var sanirim bu durum. Icim rahatladi valla. Bende oyleyim onceden tatliyi boyle nadiren yerdim. Simdi hergun canim istiyo. Ve hamilelik oncesi kiloma donmustum ben. Simdi geri almaya basladM

Gunaydin
kaka mukus olayi konusulmus yazmadan gecemedim benim oglumun da kakasi mukuslu yesil kahverengi putursuz sari civik sulu vb.olabiliyo kizimin da doktoru olan ve son derece guvendigim kendi dr umuz ve baska bir sebeple gittigim diger prof ayni zamanda alerji uzmani memorialin pediatri bolum baskani da ayni seyi soyledi."saydiklarinin hepsi cok normal kan var mi biz bunu arariz,kan yoksa sorun yok."ve iki doktora da en az 2 kere ayni soruyu sordum

Günaydınn bütün gece gazdan kivrandigimiz için bana pek gün aymadi ne güzel azalmıştı gazimiz ya niye böyle oldu anlayamadim iki seçenek var ya dün dışarı çıkmıştık hafif rüzgar yedi ondan ya da dün farklı olarak patates püresi yedim o yaptı sizce hangisi kizlar??

kizlar buhar makinesi alan veya alacak olan var mi? varsa marka?
kaloriferler baya kurutuyor havayi.
peteklerin ustune su koymak yeter mi ki?
Bana arkadaşım vermişti kullanıyorum çok memnunum şimdiden etkiliyor kaloriferler yanınca şart bence çünkü benim bebisimin burnu çok kuruyor buhar makinesiyle hafifliyor.. weewell markası bendekinin

Günaydııın teyzeler, biz çıktık hastaneden
Bi tane krem verdi bu geçirecek annesi hiç merak etme dedi, boyuna kilosuna baktı gayet iyi almış dedi. Sağlık ocağındaki ebe az dedi dedim yok dedi üst sınıra yakın almış.
Nasıl hırs yaptıysam 9 günde 300 gram almış çocuk

Geçmiş olsun ayak tırnaklarını kesmiyorum ben de,, kendi kopuyor. Ama çoğu doktor söylemiyormuş onu, üzme kendini yani kremi var, onu kullanınca bir iki günde geçiyor bildiğim kadarıyla.

A AysheDuru guzel yazmissin cnm kizlar rotavirus asisi onemli zaten devlet yakinda asi takvimine de koyacak muhakkak yaptirin
Koysalar artık gerçekten... çünkü hiç bilmeyenler de oluyor böyle... eltim sağlık ocağında yaptırıyordu aşıları mesela ama hastalanınca gittiği doktorlar var, söylemiş olsalar muhakkak yaptırırdı vaktinde. Hiçbir şey yiyemiyomuş çocuk, az önce konuştum sürekli kusuyormuş, yazık

Patates püresinden olmaz bence cnm ya üşümüştür belki..

İnşallah geçer hemen canım
Maşallah Azmin zaferi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…