2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçmiş olsun ayak tırnaklarını kesmiyorum ben de,, kendi kopuyor. Ama çoğu doktor söylemiyormuş onu, üzme kendini yani kremi var, onu kullanınca bir iki günde geçiyor bildiğim kadarıyla.
Tırnak bile değildi ki kağıt gibi bişeydi kendi koptu ben de kopardım. Aldım kremi ben de.

Boğazına baktı kızarıklık var mı diye yokmuş, bi kaç kez mukus gördüm kakada dedim bi kaç kez de balgamlı kustu dedim burnu tıkanırsa olur o dedi. Boğazı temiz korkma dedi.
Biogaia vereyim dedi, vermeyelim dedim
Şart mı dedim yo değil aslında sen bişey vermek istemiyorsun sanırım dedi, yok dedim istemiyorum

Desene tutturamicaz biz bu emziqi gerci bi yonden iyi oluyo hani emzik niyetine bizi kullaaniyolar sut artisina faydasi oluyoda yinede azcik tutsunlar bari
Yok canım bizimki olmayacak belli ki :) Dün gece huysuzlandiginda vereyim dedim iyice çıldırdı çocuk:))))
Oyyy ya minik parmaklarına kıyamam geçmiş olsun.
41 kere Maşallah damla kıza annesi çok güzel duruyor. Elinle destekle evet benim de yaptıklarımdan biri de oydu , uyuklarken vermek, bide değişik emzik belki onu sevmemistir
Teşekkür ederiz teyzesi :) Eşim pek yanaşmıyor emzige o yüzden artık bunu aldı aldı almadi boşver şeklinde takılıyoruz:)))

Ay biogaia dedin de aklıma geldi. Sezaryan ile doğum yapan annelere yurtdışında bu damla öneriliiyormuş. Çünkü bebek normal dogumda annesinden alacağı bakterileri alamıyormuş. Bu damla ile prebiyotik takviyesi yapılıyormuş bağırsaklara. Hatta sezaryen doğumda bu bakterilerin olduğu bi havlu hazırlanıyormuş ve bebek doğar doğmaz onla kurulaniyormus.
Ben ilaç kullanımına ayak diretiyordum ne gerek var filan diye ama doktorumuz ve eşim böyle söyleyince e hadi kullanalım dedim ve bir şişe kullandik. Sezaryen olan analara duyurulur.

Inşallah tez zamanda geçer, tekrar geçmiş olsun kuzuya. Kilo alımına da maşallah

ahaha sen yukleyeceksin artik

ay beni de cok yerde kurtariyor o ortu ama cocugun yuzunu goremiyorum ben ustune iniyor. ben mi kullanmayi beceremiyorum acaba
Yok görünmüyor çocuk :)
O zaten memenin yerini biliyor, bırak içeride takılsın. Karanlık olur uyur hem :)0

Tabi normal doğumda kanaldan geçerken alıyor o bakterileri, faydası varsa tabi kullan. Ben ipek için gereksiz olduğunu düşündüğüm ve içeriğine güvenmediğim için tercih etmedim. Tercih meselesi :)

Bebekler için hangi deterjanı kullanıyorsunuz
Ariel bebek deterjanı
Tabi normal doğumda kanaldan geçerken alıyor o bakterileri, faydası varsa tabi kullan. Ben ipek için gereksiz olduğunu düşündüğüm ve içeriğine güvenmediğim için tercih etmedim. Tercih meselesi :)
Evet normal dogumda aliyormus hiccccc gerek yok Ipeğe. Yaraliyammmm

Hava çok güzel güneş terletiyor burda ama rüzgar dokunuyor demek ki siz dışarı çıkarıyor musunuz bebişi ? (Küçük olanı :) )
Açıkhavaya fazla çıkarmadık biz de son bir aydır cnm. Ama rotayı da olduktan sonra artık uygun şekilde giydirip 20 dk kadar bahçede dolaştırıcam her gün. Kış güneşi bile olsa biraz güneş biraz da temiz hava alsın istiyorum.

Sen relactaz dene mutlaka. Biz ona başlamadan önce dr muayene de uçan balon diyordu denize:) bizim iki aylık dönemde relactazdan önce ve relactazdan sonra diye iki dönem var. Israrla tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…