2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım acısa durmazdı zaten. Ben sabah faketmiştim. Ve o gece hiç uyumamıştı. Belli ki canı yanıyordu kuzucuğumun. İpek rahatsa korkma sen erken farketmişsin daha çabuk geçecektir merak etme

bizde olmafi cok sukur ates falan. oyle cok huzursuzlugu da olmadi

ne yan ne sirt ustu yatiriyorum. tam yan yatirinca devrilebiliyor one dogru solunum yolu tikanabilir tehlikeli. sirt ustu de kafayi duz tutup kusarsa diye ben yatirmiyorum

Canım ben kundağı müslin battaniye ile yapıyorum. Düz yatırıyorum.
Sağolun kızlar tekrar denerim bugün. Gece güzel uyuyor fena değilde gündüz uykuları kısa. Gündüz denerim bugün bakalım becerebilecekmiyim:)

Bana arkadaşım vermişti kullanıyorum çok memnunum şimdiden etkiliyor kaloriferler yanınca şart bence çünkü benim bebisimin burnu çok kuruyor buhar makinesiyle hafifliyor.. weewell markası bendekinin

biz de dusunuyoruz da marka arastirmasi yapiyorum. sagol canim.

Kesinlikle önemli 2.800 bebe doğurdum dikişler 20 günde anca geçti üstüne hemoroid oldum üstüne çocuk alerjik çıktı ne anladım bu işten ben
20 gün mu hemoroidi ben de oldum gerçi bebek aşırı kilolu olduğundan bagirsaklarim dışarı çıkmış
Alerjik teşhisi kesin koyuldu mu ya? Geçmiş olsun.

Cook gecmis olsun,gececek gececek en hızlı sekilde insallah...
Bana da saglık ocagındaki ebe az kg almıs biberonla ver demisti! Bnm doktorun gerek yok gayet normal dedi,bu saglık ocağındakilere uyuz oluyorummmm

kizlar buhar makinesi alan veya alacak olan var mi? varsa marka?
kaloriferler baya kurutuyor havayi.
peteklerin ustune su koymak yeter mi ki?
Biz düşünüyorduk ama bakteri havada asılı kalıyor, hijyenik değil diye vazgeçtim. Odaya bir kase su koyuyorum yine tıkanıyor ama aşırı tıkanma olmuyor.

Maşallah annesi tombik yapacaksın Ipek'i bu gidişle :)
Parmağı da çabucak geçecek inşallah, ohh

Bebekler için hangi deterjanı kullanıyorsunuz
Unibaby kullanıyorum.

Yok görünmüyor çocuk :)
O zaten memenin yerini biliyor, bırak içeride takılsın. Karanlık olur uyur hem :)0
drucilla benim emzirme örtümde yukarıdan görebiliyorum çocuğu, sert ve bukulebilen bir cubuk var. Sanırım mycey'di markası bakabilirsiniz nasıl olduğuna. Benim velet durmazdı üstü örtülü sıkıntıya pek gelemiyor.

Hava çok güzel güneş terletiyor burda ama rüzgar dokunuyor demek ki siz dışarı çıkarıyor musunuz bebişi ? (Küçük olanı :) )
Nerdesiniz siz, Akdeniz mi? Ben de cevap vereyim bu soruya, hava soğuk bile olsa montunu giydiriyorum çıkartıyorum. Haftada 3-4 gün çıkıyor. Dışarı olmasa 15 dk balkona çıkıyoruz. Bir de rüzgardan sakınıyorum ben, sıcakta da rüzgar varsa şapka takıyorum daha doğrusu kapüşonlu yelek giydiriyorum. Arabasındaysa üzerine battaniye örtüyorum arabanın.

Canım acısa durmazdı zaten. Ben sabah faketmiştim. Ve o gece hiç uyumamıştı. Belli ki canı yanıyordu kuzucuğumun. İpek rahatsa korkma sen erken farketmişsin daha çabuk geçecektir merak etme
Sen Deniz'in fotoğrafını paylaştığından beri ben 2 bez değiştirmede bir ayaklarını kontrol eder oldum çocuğun. Paranoyak ettin beni

Cook gecmis olsun,gececek gececek en hızlı sekilde insallah...
Bana da saglık ocagındaki ebe az kg almıs biberonla ver demisti! Bnm doktorun gerek yok gayet normal dedi,bu saglık ocağındakilere uyuz oluyorummmm
Bizim kız da kilo konusunda çok bi atilim göstermedi ya ben de merak ediyorum ebe ne diyecek acaba :))

Biz iki gün kestik yine ama hemen etkiledi,, tekrar başladık. Coliaxı tamamen kestim ama biogaiayı vermeyince çocuğun bütün düzen kayıyor. 3 ay bitene kadar tekrar denemicem kesmeyi. Yazdıklarını ben de okumuştum,, faydalı bakteri takviyesi bir çeşit,, ayrıca normal doğumda dahi olabiliyormuş ki sezeryanda olması çok daha tabi bu durumda

S sakyuz
Canım emzirdim emzirdikten sonra emzirme yastığına yatırıyorum biberonla anne sütü veriyorum iyice doyduğuna emin oluyorum ve gazını çıkarıyorum altını temizliyorum tabi bunların hepsini zifiri karanlık odaa yapıyorum sonra kundak yapıp emzirme yastığının ğzerine yatırıyorum ağzına emziği veriyorum beyaz gürültü okyanus sesi açıyorum uyyana kadar bekliyorum genelde en geç 15 dk uyumuş oluyor yanında uyuduğunda bir 10 dk bekleyip yatağına alıyorum beyaz gürültü sesini kapatıyorum ve en az 4-6 saat uyku garanti sonraso 3-4 saat aralıklarla bir bizim bebe akşam 7 oldumu yırtıyor kendini uyut diye bende uyku zamanı oğlum diyorum götürüyorum odaya[/QUOTE]
Karanlıkta ben ağzına memeyi veremiyorum bile:)) çocuk kafayı sağa sola sallıyo garibim memeyi tutmaya çalışıyo en son gidip gece lambasını açıyorum :)) maşallah sen altını bile değiştiriyosun

Yok ben değilimdir, seneye belki. Şimdi Dönem ortası zaten olmaz, öğrencilerin öğretmenleri bellidir. Niyetim yok hiç ya
Bende 2. Dönem başlamayı düşünüyorum ama 6 aylık bebeğe bakıcı bulması da zor olacak.. sen nasıl halletmeyi dülünüyorsun 1 yıl ücretsiz izin mi alacaksın?
Geçmiş yazılarında demiştin erkeklerin testisleri siyah olursa korkun anneler diye de bizimkide siyah gibi gibii.. Yani babannesi bile senin o kara ...larını yerim diye seviyo. Acaba endişelenmeli miyim??

Bize de her üşüttü diye aradığımda gittiğimde vs doktor "çocuk soğuktan hasta olmaz, rüzgardan cereyandan olur" diyor. İyi yapıyosun valla,, ben de başlıcam ufaktan çıkarmaya..

Gaza etki etmesi için çok düzenli kullanmak gerekiyormus. O yüzden düzeni bozmayın bence. Hatta saatli verirseniz daha iyi olur. Ben dikakt ermedim sırf prebiyotik takviyesi olarak kullandigim için ama dikkat edilmesi gerekiyormus.

Izmirdeyiz biz :) ben de yelek giydirdim sapka da taktım ama bebek arabasının üstünü ortmedim ne bileyim kiyamadim cok tatli bakiniyordu etrafa bi ara rüzgar yüzüne vurdu sanırım gece gaz sancisi olarak geri döndü bugün de keyifsiz umarım hasta olmaz

Bize de her üşüttü diye aradığımda gittiğimde vs doktor "çocuk soğuktan hasta olmaz, rüzgardan cereyandan olur" diyor. İyi yapıyosun valla,, ben de başlıcam ufaktan çıkarmaya..
Aynen bize de doktor bol bol çıkarın dedi ama yüzüne hava vurmamasina dikkat edjn demisti.

Yumuşatıcı kullanıyo musun?? Ben kıyafetlerine sevmiyorum da havlu ve battaniyeler çok sertleşiyo koymayınca
Bizim suyumuz arıtılmış olduğundan sertleşmiyor ama yine de kullanıyorum. Bazen makine almıyor ama neden bilmiyorum ona rağmen sertleşimiyor

20 gün mu hemoroidi ben de oldum gerçi bebek aşırı kilolu olduğundan bagirsaklarim dışarı çıkmış
İkinci defa kaka tahlili verdik onun sonucunu bekliyoruz . Belirtiler o yönde ben de dua ediyorum hala bu defa kan çıkmasın diye

Benim de dogumdan sonra hemoroid oldum sanirim. Acı cekiyorum.ve kan görüyorum bazen. Bunun için doktorunuz birşey önerdi mi. Sizde de bu belirtiler mi vardi.
Bu arada yok normal doğum yaparsan hemen toplarsın sezeryan bir türlü iyilesemiyorsun dikişlerim sürekli ağrıyor yalanlarına inanmayın arkadaşlar . Ha benim gibi yapmak istiyorsanız yine normal doğum ama öyle hemen ayağa kalkilmiyor. Benim dikişlerim çok sıkıntı oldu. Kaç gün acıdan duramadim. Kendimi hep hemen ayaklanacam çok iyi olacam bolumune odakladigim icin yasadiklarimdan psikolojim de bozuldu. Bilsen kendimi buna gore ayarlarsin zor gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…