Oy maşallahOn bir gibi uyudu, 4 de kalktı, emzirdim hemen uyudu 7.30 da kalktı. Altını değiştirdim,, tekrar emzirdim, kitabı gösterdim biraz ve 8.30 gibi tekrar uyudu :) aslında on birden önce de uyurdu ama hem banyosunu geç yaptırdık hem de Ayşe de uyanık olduğu için biraz geç kaldık :) bu arada gün içinde de çok düzenli uyumuştu. Yalnız daha ayına 2 hafta olduğu halde 900 gr kadar almış; sanırım ne kadar çok doyarsa o kadar çok uyuyor bu veletler
Ay boşver zırt pırt süt sızdırmaktansa bir koli pamuk ziyan olsun, büyük rezillikBenim memelerin ucunu sıkmadıkça bir damla süt bile gelmiyor. Uçları sıkı olduğu için de sağma makinasında da çok fazla süt çıkmıyor. Allahtan bebeğin emişi kuvvetli de çekip doyuyor. Sanırım 2 koli göğüs pedi almıştım Doğuma yakın
Açıp hastane çantama koyduklarım oldu. Ama 3-4 tane kullanmışımdır ilk günler. O da tedbir olsun diye. Ama bir damla bile kirlenmedi. Hepsi elimde kaldı pedlerin :))
Şaka gibi
Benim meme de bir ilginç.
Benimkinin salyası halıya kadar akar olduKızlar aşırı salya akıtmaya başladık biz ve eli ağzından çıkmıyo sürekli ağıza gidiyo var mı Siz de de salya durumları
Aslında ben de 9.30'a çekmek istiyorum en fazla. Daha erken uyursalar da eşim hiç göremez çünkü. Adamcağızın gelmesi banyosu yemesi içmesi zaten yedi buçuk-sekiz. İşte biraz da onunla zaman geçirip dokuz buçuk-on gibi uyusalar şahane olucak :)Oy maşallah
Geç yatmış ama güzel uyumuş
:)
Doğa hep yapıyor o haraketi yüzünü dışa doğru dönmek istiyor diye düşünüyorum çevirdiğim zaman sakinleşiyorKızlar benim bebe son zamanlarda gazını çıkartmak için kafasını göğüsümde yan koyup vücudu bana dönük pışpışlayacağım zaman kafasını da bana doğru çevirip yüzünü gömüyor ve sağa sola sallıyor. Meme ararmış gibi. Ama sürekli yapar oldu bu hareketi. Eşime de yapıyor. OmuUmdayken de yapıyor. Anneme de yapıyor.
Acaba grip ya burnu mu kaşınıyor da kaşıyor diye düşündüm. Sizde var mı böyle bir hareket ?
Nasıl yaa maşallah
Kaçta uyudu ve hangi saatlerde uyandı?
Kitaptan alayım ben de sesli kitabım Yok.Diğet kitapları okuyorum ama bir iki sayfa sonra cozutuyor :)
Defne de yapıyor arada ama ben hastalıktan olduğunu düşünmüyorum çünkü uzun zamandır yapıyor ve hastalık gozlemlemedim Allah'a şükür. Nedenine gelince gaz veya açlık olduğunu düşündüm ama teori bendekiler sadece emin değilim. P haline de çok gülüyorum ben. Çocuk nefret edecek benden ne yapsa gülüyorumKızlar benim bebe son zamanlarda gazını çıkartmak için kafasını göğüsümde yan koyup vücudu bana dönük pışpışlayacağım zaman kafasını da bana doğru çevirip yüzünü gömüyor ve sağa sola sallıyor. Meme ararmış gibi. Ama sürekli yapar oldu bu hareketi. Eşime de yapıyor. OmuUmdayken de yapıyor. Anneme de yapıyor.
Acaba grip ya burnu mu kaşınıyor da kaşıyor diye düşündüm. Sizde var mı böyle bir hareket ?
Yaaa doğa doğduğundan beri dudak büzüyor ağlarken ama her ağlamada değil korktuğu zaman dikkat ettim beni göremediği zaman ve ev dışı birinin onunla ilgilendiğinde yapıyor yabancı sevmiyorBenimki alt dudağı çıkarıp gücenik gücenik ağlıyo bazen,, çok fena üzülüyorum. Epeydir vardı ama bu ara daha çok yapmaya başladı. Çözemedim ne zaman yaptığını,, var mı çözen :)
Emzik tutturma cabalarindayimEvininhatunu napıyosun hatun??
Valla ne yapcaz cidden ya hahahaBizimki de ısırıyor ve ben de düşünüyorum bunun dişler çıkınca biz ne halt edeceğiz diye
Emerken memeye kafayı gömüyor bu hareketi yapıyor, demek gaz yüzündenmiş, aydınlandımKızlar benim bebe son zamanlarda gazını çıkartmak için kafasını göğüsümde yan koyup vücudu bana dönük pışpışlayacağım zaman kafasını da bana doğru çevirip yüzünü gömüyor ve sağa sola sallıyor. Meme ararmış gibi. Ama sürekli yapar oldu bu hareketi. Eşime de yapıyor. OmuUmdayken de yapıyor. Anneme de yapıyor.
Ben sarılıktan dolayı hem sık sık emziriyordum hem sagıp veriyordum biberonla sonra memeden uzaklasmaya basladı sarılıkta gecince biberonu kes dedi dr,biberonu kestim ama ara ara memeyle savas 5-6 dk emip bırakmalar devam ediyor maalesef:/ insallah düzene girer,ısrarla biberon vermiyorum.yoksa memeyi bırakacak bizimki bellisenin ikiZ oldugu için biberonla vermeme durumun var mı?
Bu arada insallah yükselmez ates , biz gecen hafta olduk asılarımızı, 37,5 oldu aksam bi ara. paranox s fitil verdi dr onun yarısını attık 20dk ya düstü bi daha da cok sükür cıkmadı.calpol da aynı sekilde,hemen düsürüyormus
Çok gecmis olsun cnm
Aynen ben de şekerli sevmezdim hiç. Şimdi yiyorum bildiğin.hiçbişe bulamasam çikolata yiyorum baya. Ayrıca benim eşim ikiz. Kaynvaldem küçükken çok zorlanmış evet. Ama tek başına bakmaya çalışmış kimsden yardım almamış. Ekstra bide huyludur herşey dört dörtlük olsun ister dolayısyla zorlanmş ama şimdi nazar değdirmiyim çok iyi arkadaşlar. Kardeşten öte bir bağ bence. O günleri düşün. Bir de bi seferde iki çocuk çıktı aradan maşallah:) biz biriyle zor başediyoruz hafife aldığımı düşünme ama pozitif yönlerini düşünüp biraz olsun rahatla diye söylüyorum:)
Ay kıyamam süt kuzusuna ya, cok geçmiş olsun. Eğer canı yanmiyorsa yine iyi annesi, en azından sıkıntısı olmaz İpek kuzuya. Sen de sıkma canını, yapabileceğin bir şey yoktu. Bilsen zaten kesmezdin. Yarın erkenden götür doktora, kurtulun bir an önce, daha ilerlememiş fazla çabuk geçer.
Yakinda artar süreler merak etme daha çok kucukler bir gün bir de bakacaksın oyuncaklara agular gülücükler gönderiyorlar
2 çocuk varken değil sallamak amuda kaldırıp uyutsan yine yanlış olmaz, takılma hiç ona
Biz daha yeni yaptırdık ateşi cikmadan sadece huysuzlukla atlattık, inşallah siz de atlatırsınız sorunsuz.
Sizin is yerine yakın yere taşınma planınız vardı, olmadı mı o? Böyle hem eşin için hem senin için zor oluyordur.
Oyun halisi aldım bir de henüz çıktısını almadım ama siyah beyaz kartlar var, onları kullanacağım. Bunlar bizdeki akımlar, birimiz alınca herkese tavsiye ediyor ve viral şekilde aramızda yayılıyor
Bir de ben marakas kullanıyorum sakinleştirmek için birebir. Normal çıngırağı o kadar sevmedi.
Kan değerin düşmüş olmasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?