2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oy maşallah
Geç yatmış ama güzel uyumuş
:)

Kızlar benim bebe son zamanlarda gazını çıkartmak için kafasını göğüsümde yan koyup vücudu bana dönük pışpışlayacağım zaman kafasını da bana doğru çevirip yüzünü gömüyor ve sağa sola sallıyor. Meme ararmış gibi. Ama sürekli yapar oldu bu hareketi. Eşime de yapıyor. OmuUmdayken de yapıyor. Anneme de yapıyor.
Acaba grip ya burnu mu kaşınıyor da kaşıyor diye düşündüm. Sizde var mı böyle bir hareket ?

Ay boşver zırt pırt süt sızdırmaktansa bir koli pamuk ziyan olsun, büyük rezillik

Kızlar aşırı salya akıtmaya başladık biz ve eli ağzından çıkmıyo sürekli ağıza gidiyo var mı Siz de de salya durumları
Benimkinin salyası halıya kadar akar oldu
Dişler mi geliyor acaba erkenden diye de düşünüyorum

Oy maşallah
Geç yatmış ama güzel uyumuş
:)
Aslında ben de 9.30'a çekmek istiyorum en fazla. Daha erken uyursalar da eşim hiç göremez çünkü. Adamcağızın gelmesi banyosu yemesi içmesi zaten yedi buçuk-sekiz. İşte biraz da onunla zaman geçirip dokuz buçuk-on gibi uyusalar şahane olucak :)

Doğa hep yapıyor o haraketi yüzünü dışa doğru dönmek istiyor diye düşünüyorum çevirdiğim zaman sakinleşiyor

Nasıl yaa maşallah
Kaçta uyudu ve hangi saatlerde uyandı?

Kitaptan alayım ben de sesli kitabım Yok.Diğet kitapları okuyorum ama bir iki sayfa sonra cozutuyor :)

Akşam altı buçuğa kadar da bütün gün emdi ve uyudu cnm. Ama biberon verdim,, dün fazla sağmıştım taze taze içsin bari dedim ))))) fisher price'ın bu kitapları şahane,, bir buçuk yaşına kadar da evirip çeviriyorlar, hakkını veriyor yani,, tavsiye ederim :)

Defne de yapıyor arada ama ben hastalıktan olduğunu düşünmüyorum çünkü uzun zamandır yapıyor ve hastalık gozlemlemedim Allah'a şükür. Nedenine gelince gaz veya açlık olduğunu düşündüm ama teori bendekiler sadece emin değilim. P haline de çok gülüyorum ben. Çocuk nefret edecek benden ne yapsa gülüyorum

Yaaa doğa doğduğundan beri dudak büzüyor ağlarken ama her ağlamada değil korktuğu zaman dikkat ettim beni göremediği zaman ve ev dışı birinin onunla ilgilendiğinde yapıyor yabancı sevmiyor

Emerken memeye kafayı gömüyor bu hareketi yapıyor, demek gaz yüzündenmiş, aydınlandım

Bizim biberon olmadan durum çok zor evet, mamada yiyiyoruz çünkü. Memeden uzaklaştıklarını anlayınca kaşıkla vermeye başladım ama kavga kıyamet oluyor ve çok uzun sürüyor. Sağmaya vakit zor bulunurken mama yedirmek için bu kadar zaman harcamak zor oluyor. Kaşık biberonla deneyeceğim bakalım sipariş verdim gelecek, nasıl olacağını göreceğiz. Aşıdan sonra aynı günün gecesi ateş başladı 6 saatte birr calpol verdim biraz düşüp gene çıktı ertesi gün de ateş devam etti kuzum çok ağladı ya çok da huzursuzdu. Ertesi gun akşam fitil verdik bizde o düşürdü bütün gece iyiydi bugün gene arada 37,5 oluyor hala tam geçmedi yani ne aşıymış arkadaş allahtan ikisine aynı anda olmadı yoksa çok zor olacakmış anladım..

Kesinlikle haklısın şikayet değil benimkisi asla, durum bilgisi paylasimi diyelim bide bizim o kadar zorlukla olunca hic sikayet etmiyorum. Herkes ikizlerin bebeklikten itibaren aralarındaki özel bağdan bahsediyor hakikaten çok heves ediyorum inşallah çok iyi anlaşıp birbirlerine yoldaş olurlar...

Kısmetse mayısta taşınacağız asıl o zaman kimse kalmayacak yakında bakalım ne yapacağız merakla bekliyorum. Eşim çok yardımcı oluyor ama gün içinde olmayacak tabi. Yaşayıp göreceğiz ay asi deme deme mahvetti bizi ah ah ve bir arkadaşım bundan sonrakilerde hazırlıklı olmamı gelir gelmez fitil vermemi karmada ateş olduysa diğer karmalarda da ateşi göreceğimizi söyledi. Allahtan ikisi bir arada olmadı var ya bildiğin kabus olurmuş

Benim durumum da tam bu işte böyle giderse doğumdan sonra hamilelikten daha beter olucam hamilelikte 10 kilo aldım zaten ,tatlıya kapatacagim arayı maalesef nasıl dur diyeceğim bilmiyorum

Benim durumum da tam bu işte böyle giderse doğumdan sonra hamilelikten daha beter olucam hamilelikte 10 kilo aldım zaten ,tatlıya kapatacagim arayı maalesef nasıl dur diyeceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…