2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben hepsini bir atıyorum onları ayırmaya ne enerjim var ne vaktim :)) birde tabi sık sık yıkandığı için fazla birikmiyor ayırırsam iyice azalıcak makına çalıştırmaya değmicek

Ben 40 derecede hepsini bi yıkıyorum hiç boyaları fln karışmadı birbirine.ayrı yıkamıyorum yani

Ben hepsini bir yıkıyorum, havlusunu battaniyesini falan ayirmiyorum hiç. 4-5-6 günde bir yıkıyorum ayırsam bir de hiç birikmezler.
Benim kizin kakalar taşıyor ya çıkmıyorlar beyazları ayirmam gerekiyor

ben hic ayirmiyorum kiyafetleri. her seyi beraber atiyorum. bir sorun olmuyor.

Tulumun ayak kısmı olan Yok mu canım
Sanki çorap falan az gelirmiş gibi bence

benden sut akmiyor artik ya ancak uzerine bastirirsam falan
Benim memelerin ucunu sıkmadıkça bir damla süt bile gelmiyor. Uçları sıkı olduğu için de sağma makinasında da çok fazla süt çıkmıyor. Allahtan bebeğin emişi kuvvetli de çekip doyuyor. Sanırım 2 koli göğüs pedi almıştım Doğuma yakın
Açıp hastane çantama koyduklarım oldu. Ama 3-4 tane kullanmışımdır ilk günler. O da tedbir olsun diye. Ama bir damla bile kirlenmedi. Hepsi elimde kaldı pedlerin :))
Şaka gibi

Benim meme de bir ilginç.

Anlıyorum ben seni :))))

Nasıl yaa maşallah
Kaçta uyudu ve hangi saatlerde uyandı?

Kitaptan alayım ben de sesli kitabım Yok.Diğet kitapları okuyorum ama bir iki sayfa sonra cozutuyor :)

G gunesli gunler bende çoğu kez aynı şeyi yaşıyorum ama altını pis bırakmam ya
G gunesli gunler
Walla kızlar benim bebe 6-6.30 gibi uyandığı ve güne başladığı için ben bir saat için açmıyorum altını. Bırakıyorum iyice kalan varsa doldursun hem de zaten uyanacak :)
Ama tabi sizinkiler geç uyanıyorsa bilemem. Bir saatten fazla da bırakmamak lazım.

Deniz 3.500 53 cm doğdu. Birinci ayın sonunda 5.300 kilo 58 cm di.
Oy maşallah benim bebe 3 aylık daha 5kg olmadı
Sonra da hamileleri korkutuyorlar Yok bebek geri kalmış, gelişmemiş, gelişme geriliği var falan diye.
Her çocuk aynı kiloda doğmuyor efendiler, bazıları minyon bazıları iri bazıları standart oluyor.
Hey hamile analar suyun sesimi, üzmeyin tatlı canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…