Saol cnm,, bu kadar almıyordu normalde ama bu ay kızın okulu iş güç derken fazla dışarıda kaldım,, o sürede de bol bol sağdıklarımı verdi kadın. Büyük ihtimal o yüzden fazla aldı.Benim kız almıyordu sonra babası deneyiniz verebildi, ben korkak yaklaşmışım sanırım ondan almamış. Sen de babaya pasla istersen o denesin
Doktor kontrol ediyor her ay bir sorun olsa söyler sana, sor istersen bir kontrolde.
Tabi canım karni doyunca niye uyansin çocuk sıkıntısı da yoksa. Maşallah bebegine güzel kilo almış
Defne 5 kilo oldu ve biz artık kullanmayacağız onları geçen gün küçük geldi kafası çok havada durdu. 5 kilo Defne sizin çocuk da bu civardaysa ihtiyaç olmayabilir. Altına bir battaniye katlasan aynı işi görür diye düşünüyorum.
Çok fena var şu anKızlar aşırı salya akıtmaya başladık biz ve eli ağzından çıkmıyo sürekli ağıza gidiyo var mı Siz de de salya durumları
Bizim kız tukurukten balonduk yapıyor:)Kızlar aşırı salya akıtmaya başladık biz ve eli ağzından çıkmıyo sürekli ağıza gidiyo var mı Siz de de salya durumları
Süt mü kusuyor yoksa kesik süt gibi pütürlü mü? Bizde ikisi de var, düz yatırınca da kusuyor eğimli yatırınca nispeten daha iyi ve bir de popo deliginin civarı hep kırmızı ve köpüklü kaka yapıyor. Köpüklü kakadan hala şüpheleniyorum sütün tazyikinden dolayi da olabilir diye ama onu da elimden geldiğince azalttım artık boğulmuyor emerken ama doktor reflü veya tazyikli sütten olabilir demişti. Sen de doktoruna sor ama gitmeden birkaç gün gözlemle emdikten ne kadar sonra ve hangi kivamda kusuyor diye. Bir de dik tut bir süre emdikten sonra, reflü yatağı gibi eğimli yatak kusmasını azaltıyor mu onu incele eğer reflü yatağın yoksa yatağının altını yükselt ama sadece başının değil üst vücudunun altında dursun yukselti. Gazini da iyice çıkart bazen çok gaz olduğunda da onu atmaya çalışırken kusabiliyorlar.Canim ya 2 3 haftadır bizde de her kusmadan sonra kusuyor istisnasız gazını çıkarıyor devamında hemen kusuyor benimki de reflü mu oluyor yoksa fazla mi geliyor anlamadım çocuğu emzirme ye korkar oldum ya
Salya var olmaz mı hiç. Ben de elini ağzına sokmasın ona alışmasın diye emzik veriyorum.Kızlar aşırı salya akıtmaya başladık biz ve eli ağzından çıkmıyo sürekli ağıza gidiyo var mı Siz de de salya durumları
Bizim kız da aynı, büyük balon denemeleri de yapıyor üstelikBizim kız tukurukten balonduk yapıyor:)
Ama o şekilde oturuyor gbi olmaz mı bebek?Benim kız almıyordu sonra babası deneyiniz verebildi, ben korkak yaklaşmışım sanırım ondan almamış. Sen de babaya pasla istersen o denesin
Doktor kontrol ediyor her ay bir sorun olsa söyler sana, sor istersen bir kontrolde.
Tabi canım karni doyunca niye uyansin çocuk sıkıntısı da yoksa. Maşallah bebegine güzel kilo almış
Defne 5 kilo oldu ve biz artık kullanmayacağız onları geçen gün küçük geldi kafası çok havada durdu. 5 kilo Defne sizin çocuk da bu civardaysa ihtiyaç olmayabilir. Altına bir battaniye katlasan aynı işi görür diye düşünüyorum.
Birkac kez ben denedim birkac kez babasi ve babanesi hatta halasida bir kez denedi ve sonuc ayni. Sadece ilk doğduğu zaman bir kez aldı ve bir kez de randevum vardı konsoloslukta nasıl olduysa beni zora sokmadı orda emdi biberondan.Benim kız almıyordu sonra babası deneyiniz verebildi, ben korkak yaklaşmışım sanırım ondan almamış. Sen de babaya pasla istersen o denesin
Büyüdukce daha zor olduğunu okudum insallah alışırlar yoksa ek gidaya kadar yapışık yaşıcaz.Benim bebe almıyo du hala da almıyo sevmiyo demek ki ne zaman biberon denesem hep midesi bulandı ben de bıraktım büyüdükçe alır heralde :)
Hahah aynen bir içeri bir dışarıSüt mü kusuyor yoksa kesik süt gibi pütürlü mü? Bizde ikisi de var, düz yatırınca da kusuyor eğimli yatırınca nispeten daha iyi ve bir de popo deliginin civarı hep kırmızı ve köpüklü kaka yapıyor. Köpüklü kakadan hala şüpheleniyorum sütün tazyikinden dolayi da olabilir diye ama onu da elimden geldiğince azalttım artık boğulmuyor emerken ama doktor reflü veya tazyikli sütten olabilir demişti. Sen de doktoruna sor ama gitmeden birkaç gün gözlemle emdikten ne kadar sonra ve hangi kivamda kusuyor diye. Bir de dik tut bir süre emdikten sonra, reflü yatağı gibi eğimli yatak kusmasını azaltıyor mu onu incele eğer reflü yatağın yoksa yatağının altını yükselt ama sadece başının değil üst vücudunun altında dursun yukselti. Gazini da iyice çıkart bazen çok gaz olduğunda da onu atmaya çalışırken kusabiliyorlar.
Salya var olmaz mı hiç. Ben de elini ağzına sokmasın ona alışmasın diye emzik veriyorum.
Bizim kız da aynı, büyük balon denemeleri de yapıyor üstelikBir de tam tükürüğü görüp mendile uzanıyorum bakıyorum çekmiş içeri tükürüğü, oyun yapıyor velet
Her kanguruya uyuyormuş bana da akşam arkadaş söyledi yeni doğan aparatı almış sadece elindeki kanguruyla kullanıyormuşKızlar kanguruların içine konulan yenidoğan sparatları her markaya uygun mu. Kuzenim kanguru verdi denedim çocuk kayboldu içinde. Eğer olursa sadece aparatı alıcam olmazsa yeni kanguru ve aparatı alıcam. Bilgisi olan var mı?
Doğa da beş kilo ben normal takıyor dum ama arkadaş kafamı karıştırdı 4 aydan önce yeni doğan aparatı olmadan kullanılan kanguru omur eğriliği yapıyormuşBenim kız almıyordu sonra babası deneyiniz verebildi, ben korkak yaklaşmışım sanırım ondan almamış. Sen de babaya pasla istersen o denesin
Bunu hiç duymamıştım, sağol canım deniycem.Öncelikle en güzel süt çekici bebegin sürekli emzir. Bir de bir yerde okumuştum mastit olayında çocuğu ter emzirmek gerekiyormus yani şöyle ki sen sağ göğsünü emziriyorsun mesela cocuk kucağında uzanıyor ayakları sol tarafa doğru. Bu hep yaptigimiz pozisyon. Şöyle yapacaksın sağ göğsünü emziriyorsun ayaklar da dışta saag tarafta olacak şekilde uzanacak. Birilerinden yardım alabilirsin. Bu şekilde bir iki gun yapınca bütün kanallar aciliyor ben öyle kurtuldum
Tabi kiGretchen Grundler canim ekran goruntusu almayi unutmusum. biberon fircasinin fotosunu bi daha atar misin
Bizim aldığımız da böyle, altında yastık var.Ama o şekilde oturuyor gbi olmaz mı bebek?
Ben de öyle biliyorum ama sığmıyor çocuk yenidoğan aparatına artık. Onun yerine altına sadece varsa yenidoğan minderini yoksa benzer iş görecek bir minderi ya da katlanmış battaniyeyi koyabilirsin bence.Doğa da beş kilo ben normal takıyor dum ama arkadaş kafamı karıştırdı 4 aydan önce yeni doğan aparatı olmadan kullanılan kanguru omur eğriliği yapıyormuş
Ben hepsini bir atıyorum onları ayırmaya ne enerjim var ne vaktim :)) birde tabi sık sık yıkandığı için fazla birikmiyor ayırırsam iyice azalıcak makına çalıştırmaya değmicekBir daha bebek yaparsam diyin ki "Asli butun kıyafetleri, eşyaları beyaz al!"
Beyaz ne güzel ya at 60 dereceye yıkansın tertemiz çıksın. Renklileri işin yoksa ayır bilmem ne(yine eli renkli kıyafetlere gitti alışverişte)
bizimkinin kollar hep islak. aynrn senin gibi emzik veriyorum ama emzik agzindayken elini agzina goturuyor. sonra bakiyor emdigi eli degil agzini bulduramadigini dusunup elini yuzunun baska yerlerine goturuyorSüt mü kusuyor yoksa kesik süt gibi pütürlü mü? Bizde ikisi de var, düz yatırınca da kusuyor eğimli yatırınca nispeten daha iyi ve bir de popo deliginin civarı hep kırmızı ve köpüklü kaka yapıyor. Köpüklü kakadan hala şüpheleniyorum sütün tazyikinden dolayi da olabilir diye ama onu da elimden geldiğince azalttım artık boğulmuyor emerken ama doktor reflü veya tazyikli sütten olabilir demişti. Sen de doktoruna sor ama gitmeden birkaç gün gözlemle emdikten ne kadar sonra ve hangi kivamda kusuyor diye. Bir de dik tut bir süre emdikten sonra, reflü yatağı gibi eğimli yatak kusmasını azaltıyor mu onu incele eğer reflü yatağın yoksa yatağının altını yükselt ama sadece başının değil üst vücudunun altında dursun yukselti. Gazini da iyice çıkart bazen çok gaz olduğunda da onu atmaya çalışırken kusabiliyorlar.
Salya var olmaz mı hiç. Ben de elini ağzına sokmasın ona alışmasın diye emzik veriyorum.
Bizim kız da aynı, büyük balon denemeleri de yapıyor üstelikBir de tam tükürüğü görüp mendile uzanıyorum bakıyorum çekmiş içeri tükürüğü, oyun yapıyor velet
Kızlar aşırı salya akıtmaya başladık biz ve eli ağzından çıkmıyo sürekli ağıza gidiyo var mı Siz de de salya durumları
Ben 40 derecede hepsini bi yıkıyorum hiç boyaları fln karışmadı birbirine.ayrı yıkamıyorum yaniBir daha bebek yaparsam diyin ki "Asli butun kıyafetleri, eşyaları beyaz al!"
Beyaz ne güzel ya at 60 dereceye yıkansın tertemiz çıksın. Renklileri işin yoksa ayır bilmem ne(yine eli renkli kıyafetlere gitti alışverişte)
Ben hepsini bir yıkıyorum, havlusunu battaniyesini falan ayirmiyorum hiç. 4-5-6 günde bir yıkıyorum ayırsam bir de hiç birikmezler.Bir daha bebek yaparsam diyin ki "Asli butun kıyafetleri, eşyaları beyaz al!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?