2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yyooookkk artık :) MaşaAllah sana. Seviyorsun çalışmayı. Bende seviyodum. İşime koşarak geliyordum ama soğuttular beni işimden. Anlayışsız insanlar! Bööyle bi insan oldum 2 yılda. İşleyen Demir pas tutmaz demiş atalarımız. Çalış sen çok çalış MaşaAllah.

katılıyorum sana. Oğluma oyuncak alırken hep bakarım kız tarafına da. Bakar mısın diyorum eşime kızlar bebek baksın dikiş diksin bulaşık yıkasın yemek yapsın süslensin başka da bişey yapmasın tarzında hepsi.
Bi de erkek çocuğu nasıl bunlardan soyutluyorlarsa oğlum bigün benim bebeğimle oynuyodu beni görünce attı. Noldu dedim. Erkekler bebekle oynamaz dedi. Niye dedim bebeğin babası olmuyo mu bence oynayabilirsin. Nasıl sevindi yavrucak. Kim sokuyosa bunları kafasına. Sanki babası hiç evde iş yapmıyor onla ilgilenmiyo. :)) çevrenin tutumu nasıl etkiliyor çocuğu bakar mısın.

Senin gibi anneleri görmek ne güzel. Senin gibi annelerden öğreneceğimiz çok şey var valla :)

Kızım sekiz yaşına giricek bu ay küçüklüğünden beri bütün oyuncaklarını karışık aldık anne araba istiyorum gulerlermi diye sorduğunda oyuncağın kızı erkeği olmaz dedim hep ve su anda arabayla da oynuyor bebeklede karate kursuna gidiyor ve çok keyif alıyor astronot haberci veteriner olmak istiyor :))) aslında herşey bizim elimizde doğruya yonelticez elimizden geldiğince bir arkadaşım kızı bütün çocuklar odada oynarken o bizim yanımızda oturuyor arkadaşa göre normal bana göre değil ben neden oynamıyor diye düşünürken onun içi rahat saçma sapan klip izlemesine izin veriyor elinde telefon YouTube da çocuk garip ama gerçek anne baba bilinçli olucak çocuk büyütmek ince iş

Son düzenleme:
Günaydın ctsi çalışanları akşam 7de yatmisim uyumuşum sabah 7ye kadr daha da uykum var... Sağlıklı günler olsun

Reactions: SUU
Günaydın ctsi çalışanları akşam 7de yatmisim uyumuşum sabah 7ye kadr daha da uykum var... Sağlıklı günler olsun

bugün çalışmak insana koyuyo gerçekten:) evimdeki dağınıklığı işi görmek istemezsiniz hiç bişey yapamıyorum hafta içi sizde öylemisiniz kızlar?

bugün çalışmak insana koyuyo gerçekten:) evimdeki dağınıklığı işi görmek istemezsiniz hiç bişey yapamıyorum hafta içi sizde öylemisiniz kızlar?
oglen bari cikarsalar...tam gün calisiyorum...her sabah kizimin sakin gitme anne diye ağlaması....kandirarak evden cikiyorum...cocuga insan nasil aldatilir nasıl yalan soylenir onu dolayli yoldan ogretiyorum...cok uzuluyorum ama baska türlü evden cikamiyorum...
benim evde ayni aksam gidince anca toparliyotum silme süpürme yok...pazara kaliyor...yatmadan yemek camasirla geciyo vakit...evden gergedan sürüsü geçmiş gibi her gün...

Çalışırken bende oyleydim çok normal hafta içi her iş kalır di hatta çamaşır makinasında çamaşırı bile asmayi unuturdum Allah kolaylık versin sizlere

ben öğlen çıkıyorum ama evim çok uzak gene eve ulaşmam 4 oluyo al bendende okadar gergedan sürüsü az gelir kaç haftalık ütülenecek çamaşır var bilmiyorum sabah sepetten taşmış yerlerdeydi hepsi kendime söylenerek çıktım evden evimi daha önceleri hiç öyle görmemştim alışamıyorum.birde bizim pazar günü kaynanalara gitme durumumuz var her pazar ben zaten hiçbişeyi yetiştiremiyorum dinlenmek artık umrumda değil o derece birde oraya git gel zaten saatler sürüyor aynı dağınıklık pazartesiden devam bu dönemler bitsin lütfen

Çalışırken bende oyleydim çok normal hafta içi her iş kalır di hatta çamaşır makinasında çamaşırı bile asmayi unuturdum Allah kolaylık versin sizlere

valla sabah çamaşırlarla kavga ettim desem yeridir canım ütülencekler sepetten taşmış yerlerdeydi askıdakiler toplanmadı sabah gelirken gene makinayı açtım yıkansın dursun kim ascak kim ütülüycek allah bilir:)

Ev islerini hiç sormayın kızlar berbat durumda ev. Bazı işleri eşime yıktım. O da haliyle çok iyi yapamıyor ama idare ediyoruz artık bi kadınla anlaştık bakalım haftada 1 gün gelicek. Olduğu kadarıyla idare ediyoruz şimdilik

Teşekkürler :)) ama ben de sizin işinizi yapamazdım asla maneviyatı çok ağır gerçekten, son dönemde icraya çıkmamanız iyi olmuş, hep öyle devam eder inşallah..

günaydın hanımlar,, ben hem bugün hem yarın çalışıyorum bu hafta; sadece cumartesi çalışanlara moral olsun babası kızıma sinema ve park sözü verdi yarın için, haliyle işler bana kalıyor :) gerçi kızın peşinden koşturmak bedenen daha yorucu... bir de bu haftalar bebeklerin anne sesini duymaya başladığı haftalar,, hatırlatayım dedim :) bebişlerle iletişime başlayabilirsiniz yani :) iyi haftasonları herkese!

Senin gibi anneleri görmek ne güzel. Senin gibi annelerden öğreneceğimiz çok şey var valla :)

ay çok saolun ya,, benim çenem düşüktür bu çocuk büyütme mevzularında biraz... bir de yeni taşındığım sitede çok garip kadınlarla tanıştım bir iki yıldır... 3-4 yaşlarındaki kızları bırakıyorlar ortalığa, kendileri sürekli çardakta laklakta yahut gün yapma derdinde... kızlar otoparka iniyor kayboluyor falan.. babalar gelmeye yakın akıllarına gelip de aramaya başlıyorlar...bakın yapmayın tesisatçısından misafirine kadar dünya kadar tanımadığımız insan giriyor siteye diyorum. bırakın şu laklakları çocuğunuzla kaliteli zaman geçirin diyorum, güvenlik var sitede diyorlar... yahu güvenlik bir tane... adam girişteki kulubede duruyor, arada bir de siteyi kontrol ediyor... neye yarar? üstelik otoparkta deprem vs için yapılan ve kameranın görmediği sığınaklar var! kamera olsa nolur zaten,,, çocuğun başına birşey geldikten, travmatik olaylar yaşadıktan sonra ne kıymeti var? böyle konuşunca paranoyak oluyorsun işte... halbuki bu ülkede en güvenilir denen sitelerden birinde bile çocuk kaybolmadı mı? günlerce arayıp da ölüsünü bulmadılar mı... söz konusu çocuksa bazı konularda paranoyak olmak hayat kurtarabilir, unutmamak lazım... ve dünya güllük gülistanlık değil; realist olmak da lazım :) bunlardan birininki habire hastanelik olur, (annesinin çantasından ilaç alıp içmişliği mide yıkatmışlığı dahi var), sürekli kaybolur, onun bunun evinden çıkar vs...birininki daha 4-5 yaşında erkeklere karşı aşırı ilgi,, erkek görünce bacaklarını ayırarak oturmalar vs... kendi kendine tuhaf hareketler.... detaylara girsem inanamazsınız yani biz burada daha hamileyken başlıyoruz bu tasalara ya hani, sanıyoruz ki cehalet sadece belli bölgelerde kaldı, herkesi kendimiz gibi sanıyoruz falan.. yok öyle bir şey; şehrin göbeğinde bile hiçbir şeyden zerre haberi olmayan, çocuğa karşı tek görevinin doğurmak ve beslemek olduğunu sanan dünya kadar anne var malesef... ve onları gördükçe çocuğuma karşı daha da sorumlu hissediyorum kendimi inşallah daha güçlü, daha erdemli, daha başarılı ve daha ahlaklı nesiller yetiştirebiliriz.... bazen bir çocuğu değiştirmek bile bütün dünyayı değiştirebilir, zira dünya defalarca tek bir adam tarafından değiştirildi.... Allah yardımcımız olsun :)

birde yeni doganlar gelince iyice çöp eve dönecek evim galiba ger yer her yerde...temizlik yapmayi o kadar cok istiyorumki...bi vaktim olsa bir gunu bana verseler...
pazar günü bir program olubca dedigin gibi ipin ucu kaçıyor artik...
şu sessiz calisan supurgelerden alabilirsem aksam bile temizlik yaparim...

Kızlar ayda 1 de olsa agir temizlik için bir kadın tutmak gerek ama esas sorun kadinların haftada 1 gün düzenli gittikleri evler var ve öyle ayda 1 gün icin kadin bulmak cok zor. Iki haftada 1 e bile yanasmiyorlar. Enazindan istanbulda boyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…