Halden anlamayan insancıklar, dışarda olduğunuzu gördükleri halde gelecekler belkı evın toplu degıl , hiç sevmem dışarıdayken eve misafirle dönmeyiEy oğlan anaları, ey kız anaları, ey analar! Bu sözüm ben dahil hepimize! İlerde yavrucuklarınız yıldönümlerini kutlarken, ya bizim de size gelesimiz vardı demeyelim! Tam da eve gireceklerini bildiğimiz saatte hele.
Eşimin teyzesi, annesi gibidir. Yaşı küçük, 40 larında.Arabamızı vermiştik bu hafta onlarda olacaktı. Evimizin yanında büyük bi balık restoranı var oraya gitmiştik, çıktık ki aradı. E ben sizin yemeğe gideceğinizi bilsem almazdım arabayı üzüldüm dedi. Yok dedi eşim sitenin yanındaki yere gittik bebek arabasıyla, üşümedik falan derken bizim de size gelesimiz vardı da evde olmadığınızı düşündük (fotoğraf koymuştum sosyal medyaya). Eşim de eve gidiyoruz şimdi dedi, İpek uyudu ama şimdi dedi. Sen işten çıkınca gel haftasonu gel falan dedi ama mırın kırın ediyor sesi geliyor. Gelin isterseniz demek zorunda kaldı en son. Geliyorlar.
ya kızlar ben çocugu ne zaman yan yatırsam o çiş çıkıyor, oyuzden sırt üstü uyuyor benım kuzucuk o kafasını kendı şekillendiriyor. Kakamız zaten tazikli olduğu için kesin çıkıyorYa bu prima çişi de geçiriyor olabilir mi? Gecen gece actım kızımın altını bezin sol üst tarafı ıslaktı resmen.baska nereden ıslanmıs olabilir ki? Giydirirken fln hep kontrol ederek giydiririm kuruydu yani.
Sinir oldum,korktum da hasta olcak cocuk diye.
Evet file olan biraz iz yapıyor ama bizim kızda kızarıklık yapmadı. Belki yeni geçtin bu pakete diye kızarıklık olmuştur birkaç seferde geçer. Bir iki gün kullan bence çok kizarmadi ve iz yapmadiysa, alışır teni.Yeni aldığım 3 numara pampers premium care sarı cırt cırtlı, file gibi dokusu var hem iz yaptı hem de azıcık kızardı. Canım çok sıkıldı koca bir koli aldım bi de.
oyle bisey okudum cunku kilcal damarlari cok ince oldugu icin catlama sebebiyle kanama da olabiliyormus.Sag ol. Her zamanki kadar zorlanmıştır ya sanirim fazla degil yani
:)Ay alemsin korkuttum mu:)ofelyam beklenen tarihte mi doğdu bebeğin ona göre atak planlaması yapacağım beklenene göre bizim 3 4 günümüz var ama sizin gibiyiz 2 gündür o yüzden tirsiyorum
pes!Ey oğlan anaları, ey kız anaları, ey analar! Bu sözüm ben dahil hepimize! İlerde yavrucuklarınız yıldönümlerini kutlarken, ya bizim de size gelesimiz vardı demeyelim! Tam da eve gireceklerini bildiğimiz saatte hele.
Eşimin teyzesi, annesi gibidir. Yaşı küçük, 40 larında.Arabamızı vermiştik bu hafta onlarda olacaktı. Evimizin yanında büyük bi balık restoranı var oraya gitmiştik, çıktık ki aradı. E ben sizin yemeğe gideceğinizi bilsem almazdım arabayı üzüldüm dedi. Yok dedi eşim sitenin yanındaki yere gittik bebek arabasıyla, üşümedik falan derken bizim de size gelesimiz vardı da evde olmadığınızı düşündük (fotoğraf koymuştum sosyal medyaya). Eşim de eve gidiyoruz şimdi dedi, İpek uyudu ama şimdi dedi. Sen işten çıkınca gel haftasonu gel falan dedi ama mırın kırın ediyor sesi geliyor. Gelin isterseniz demek zorunda kaldı en son. Geliyorlar.
Hayır psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum :) bizim de 05.08 di ama aynı şeyleri yaşayan başkaları da olunca insana yalnız değilim duygusunun gelmesi bile iyi oluyor sana da sanki hep böyle devam edecekmis gibi geldi 2 3 gündür değil mi:)Ay alemsin korkuttum mu:)
Sezaryendi canim beklenen 03.08di 24.07 de dogdu.bu hesaba gore daha var aslinda bizim ataga
Allah yardımcın olsun nasıl bisiler sipariş ettinYarın sabah doğayı aşıya Kardeleni dişçiye götürücem sonra mevlüt için sipariş ettiğim süsleri alıcam eve gelip üstten bir süpürme silme toz alma yapıcam tabi doğa durursa akşam üstüde kardeleni kursa götürücem allahım bu aşı huysuzluğu ateş bizi teyet geçsin nolur nolur nolur
Ağzından bal damlıyo :)) inşallah cnm :) dediğin gibi en azından uzun süre oyalanmış oluyor,, hatta bazen dönüş yolunda uyuyor,, o çok rahatlatıyor beni çünkü uykusunu alınca akşamı keyifli geçiriyor.. bir de Ayşe'yi 2013'lülerle aldılar ocak doğumlu olduğu için,, direk anaokuluna başladı yani.. ingilizce ispanyolca scamper satranç bale şu bu bir sürü ders alıyorlar,, gördüğüm kadarıyla epey de verimli ilerliyorlar... öyle olunca da çocuk tatmin oluyor.. çünkü benimkini sadece oyunla orada tutabilmelerinin imkanı yok :) Duru da aynen dediğin gibi ikinci olmanın neticesi olarak şimdiden biraz fazla kendi halinde büyüyor ve sanırım böylesi kendisi için de daha iyi olucak. bir eve bir nazlı prenses yeter; birinin daha güçlü olması şart :))))Evet kesinlikle bunu ins.basarabilirsem daha serbest birakmaya calisicam zaten herhalde ikinciler ister istemez ole olucak gibi
Benim kiz da cok fenaydi canim yuzumden yukari surekli beraber oynayalim ole yapalim bole yapalim diodu.Kresin yararlarindan biri bu bence.Yine istio tabi birlikte oynamak ama hem enerjisini atmis oluo hem de bireyselliginin daha cok farkina vardigi icin senden eskisi kadar israrci talepkar olmuyo.Sen de farkedersin yakinda
Ya evet ins.ataktir ya cok emin olamadim bu seferHayır psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum :) bizim de 05.08 di ama aynı şeyleri yaşayan başkaları da olunca insana yalnız değilim duygusunun gelmesi bile iyi oluyor sana da sanki hep böyle devam edecekmis gibi geldi 2 3 gündür değil mi
Yok az olsa ayakta da emmezdi, bizim çocuklar velet olduğu için yapıyorlar. Ben de düşündüm acaba az mı süt var diye ama emdiği zaman dolu dolu yuttu.Bu kadar olur
Bizim de modamız bu son iki gündür
Oturtmuyor
Meme ağzında ama dolanıyoruz yoksa ağlamalar ağlamalar
Ya o zaman da acaba süt mü az diyorum
Kafayı sıyırtacak bu çocuk bana
Dışarıda emzirirken ne giyiyorsun? Ben evde tişörtle emziriyorum o yüzden karnım falan hep açık. Dışarıda nasıl emziririm bilmiyorum. Gömlek giydiğimde de dar kalıp olduğu için yine göbeğime kadar açmak zorunda kalıyorum düğmeyi.oy fenaymis. ben de bugun disarda yemekte emziriyorum. birakti memeyi ortuyu inceliyor. hadi oglum ye su yemegini ben de yiyeyim dedim ama anlamadi
Eh ama yani, olacak iş mi zorla davet ettiriyorlar kendilerini. Belki yoruldun uyuyacaksın, belki eşinle başbaşa kutlamak istiyorsun belki evin dağınık... Ne insanlar var ya!Ey oğlan anaları, ey kız anaları, ey analar! Bu sözüm ben dahil hepimize! İlerde yavrucuklarınız yıldönümlerini kutlarken, ya bizim de size gelesimiz vardı demeyelim! Tam da eve gireceklerini bildiğimiz saatte hele.
Ben dışarıya sağdığımı götürüyorum artık cnm,, başedemiyorum örtüyle kavga etmesiyle :)oy fenaymis. ben de bugun disarda yemekte emziriyorum. birakti memeyi ortuyu inceliyor. hadi oglum ye su yemegini ben de yiyeyim dedim ama anlamadi
Daha da iyi olucak canim kesinlikleAğzından bal damlıyo :)) inşallah cnm :) dediğin gibi en azından uzun süre oyalanmış oluyor,, hatta bazen dönüş yolunda uyuyor,, o çok rahatlatıyor beni çünkü uykusunu alınca akşamı keyifli geçiriyor.. bir de Ayşe'yi 2013'lülerle aldılar ocak doğumlu olduğu için,, direk anaokuluna başladı yani.. ingilizce ispanyolca scamper satranç bale şu bu bir sürü ders alıyorlar,, gördüğüm kadarıyla epey de verimli ilerliyorlar... öyle olunca da çocuk tatmin oluyor.. çünkü benimkini sadece oyunla orada tutabilmelerinin imkanı yok :) Duru da aynen dediğin gibi ikinci olmanın neticesi olarak şimdiden biraz fazla kendi halinde büyüyor ve sanırım böylesi kendisi için de daha iyi olucak. bir eve bir nazlı prenses yeter; birinin daha güçlü olması şart :))))
Mac 0-0 bende emin değildim ama hemen hemen aynı zamanlar bence atak ya da atağa hazırlık aynı benimki de öyle banyo yaptirinca uyurdu uyanmazdi dalana kadar kaç kere uyandıYa evet ins.ataktir ya cok emin olamadim bu sefer
Misal su an 1.5 saattir karanlikta emziriyorum 5 dk once besiktasimin macini seyretmek uzere kostura kostura once bi wcye gidiyim die yerine koydum kendinden gecmis halde uyuyodu wcden ciktim bi ses bi gittim gozler faltasi.oturdum tekrar emziriyorum
Mac kac kac acaba aklim icerde
Aksi gibi Duru da emerken tuhaf tuhaf hareketler yapmaya başladı. Çözemedik derdini :)))Dönersiniz dönersiniz insallah,sıkma canını cnm
Maalesef hiç kimse yok memuriyet iste. Ben zonguldaktayim. Aile bireylerimden hickimse yok burada annemler kayseride. Allahım şimdi okudum da tekrar yazdıklarımı acıların çocuğu gibiyimallahim kolaylik verdin canim.
yasadigin sehirde kimse yok mu,var da sen mi yardim istemiyosun?
0-0 hala, Beşiktaş iyi oynuyor ama rakip de fena sayılmaz. Fabri çok güzel bir kurtarış yaptın az önce. Ve Atiba çok iyi bir şut çekti şu an ama kaleci kurtardıYa evet ins.ataktir ya cok emin olamadim bu sefer
Misal su an 1.5 saattir karanlikta emziriyorum 5 dk once besiktasimin macini seyretmek uzere kostura kostura once bi wcye gidiyim die yerine koydum kendinden gecmis halde uyuyodu wcden ciktim bi ses bi gittim gozler faltasi.oturdum tekrar emziriyorum
Mac kac kac acaba aklim icerde
Sling aldım ben mi kullanamıyorum acaba içinde huzursuzlanıyor bir de hemşire 3 ay dolmadan sling bile kullanma dedi bana benim de kafama takılıyor o günden beri.Sling ya da kanguru öneriyorum. Annem 20. gün gitti. O günden beri işimi hep sling takip yapıyorum hem de içinde uyuyor. Yoksa ben de senin gibiyim. Bi dakika ayrılmıyor.
Ay supersin0-0 hala, Beşiktaş iyi oynuyor ama rakip de fena sayılmaz. Fabri çok güzel bir kurtarış yaptınız önce. Ve Atiba çok iyi bir şut çekti şu an ama kaleci kurtardı
Benim de eşim Beşiktaşlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?