2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Halden anlamayan insancıklar, dışarda olduğunuzu gördükleri halde gelecekler belkı evın toplu degıl , hiç sevmem dışarıdayken eve misafirle dönmeyi
ya kızlar ben çocugu ne zaman yan yatırsam o çiş çıkıyor, oyuzden sırt üstü uyuyor benım kuzucuk o kafasını kendı şekillendiriyor. Kakamız zaten tazikli olduğu için kesin çıkıyor

Yeni aldığım 3 numara pampers premium care sarı cırt cırtlı, file gibi dokusu var hem iz yaptı hem de azıcık kızardı. Canım çok sıkıldı koca bir koli aldım bi de.
Evet file olan biraz iz yapıyor ama bizim kızda kızarıklık yapmadı. Belki yeni geçtin bu pakete diye kızarıklık olmuştur birkaç seferde geçer. Bir iki gün kullan bence çok kizarmadi ve iz yapmadiysa, alışır teni.

ofelyam beklenen tarihte mi doğdu bebeğin ona göre atak planlaması yapacağım beklenene göre bizim 3 4 günümüz var ama sizin gibiyiz 2 gündür o yüzden tirsiyorum
:)Ay alemsin korkuttum mu:)
Sezaryendi canim beklenen 03.08di 24.07 de dogdu.bu hesaba gore daha var aslinda bizim ataga

pes!

Ya bisey rica etsem
@garipkedi canim sen mi paylasmistin ben telefondakileri bilgisayara aktardim bulamiyorum.Bu zeka kartlarini?
Biktin dimi sensen.
Bulamiyorum ama
Bana bi yollayabilir misiniz.cok ozur dileyerekten

:)Ay alemsin korkuttum mu:)
Sezaryendi canim beklenen 03.08di 24.07 de dogdu.bu hesaba gore daha var aslinda bizim ataga
Hayır psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum :) bizim de 05.08 di ama aynı şeyleri yaşayan başkaları da olunca insana yalnız değilim duygusunun gelmesi bile iyi oluyor sana da sanki hep böyle devam edecekmis gibi geldi 2 3 gündür değil mi

Allah yardımcın olsun nasıl bisiler sipariş ettin

Ağzından bal damlıyo :)) inşallah cnm :) dediğin gibi en azından uzun süre oyalanmış oluyor,, hatta bazen dönüş yolunda uyuyor,, o çok rahatlatıyor beni çünkü uykusunu alınca akşamı keyifli geçiriyor.. bir de Ayşe'yi 2013'lülerle aldılar ocak doğumlu olduğu için,, direk anaokuluna başladı yani.. ingilizce ispanyolca scamper satranç bale şu bu bir sürü ders alıyorlar,, gördüğüm kadarıyla epey de verimli ilerliyorlar... öyle olunca da çocuk tatmin oluyor.. çünkü benimkini sadece oyunla orada tutabilmelerinin imkanı yok :) Duru da aynen dediğin gibi ikinci olmanın neticesi olarak şimdiden biraz fazla kendi halinde büyüyor ve sanırım böylesi kendisi için de daha iyi olucak. bir eve bir nazlı prenses yeter; birinin daha güçlü olması şart :))))

Ya evet ins.ataktir ya cok emin olamadim bu sefer
Misal su an 1.5 saattir karanlikta emziriyorum 5 dk once besiktasimin macini seyretmek uzere kostura kostura once bi wcye gidiyim die yerine koydum kendinden gecmis halde uyuyodu wcden ciktim bi ses bi gittim gozler faltasi.oturdum tekrar emziriyorum
Mac kac kac acaba aklim icerde

Bu kadar olur
Bizim de modamız bu son iki gündür
Oturtmuyor
Meme ağzında ama dolanıyoruz yoksa ağlamalar ağlamalar
Ya o zaman da acaba süt mü az diyorum
Kafayı sıyırtacak bu çocuk bana
Yok az olsa ayakta da emmezdi, bizim çocuklar velet olduğu için yapıyorlar. Ben de düşündüm acaba az mı süt var diye ama emdiği zaman dolu dolu yuttu.

oy fenaymis. ben de bugun disarda yemekte emziriyorum. birakti memeyi ortuyu inceliyor. hadi oglum ye su yemegini ben de yiyeyim dedim ama anlamadi
Dışarıda emzirirken ne giyiyorsun? Ben evde tişörtle emziriyorum o yüzden karnım falan hep açık. Dışarıda nasıl emziririm bilmiyorum. Gömlek giydiğimde de dar kalıp olduğu için yine göbeğime kadar açmak zorunda kalıyorum düğmeyi.

Eh ama yani, olacak iş mi zorla davet ettiriyorlar kendilerini. Belki yoruldun uyuyacaksın, belki eşinle başbaşa kutlamak istiyorsun belki evin dağınık... Ne insanlar var ya!

Daha da iyi olucak canim kesinlikle
Nasi nazli prenses yetistirmisiz dimi ilkleri valla:)ikinciyi salivercem

Mac 0-0 bende emin değildim ama hemen hemen aynı zamanlar bence atak ya da atağa hazırlık aynı benimki de öyle banyo yaptirinca uyurdu uyanmazdi dalana kadar kaç kere uyandı

allahim kolaylik verdin canim.
yasadigin sehirde kimse yok mu,var da sen mi yardim istemiyosun?
Maalesef hiç kimse yok memuriyet iste. Ben zonguldaktayim. Aile bireylerimden hickimse yok burada annemler kayseride. Allahım şimdi okudum da tekrar yazdıklarımı acıların çocuğu gibiyim
Neyse ki huniyi taktım kafama çoktan

0-0 hala, Beşiktaş iyi oynuyor ama rakip de fena sayılmaz. Fabri çok güzel bir kurtarış yaptın az önce. Ve Atiba çok iyi bir şut çekti şu an ama kaleci kurtardı
Benim de eşim Beşiktaşlı

Sling ya da kanguru öneriyorum. Annem 20. gün gitti. O günden beri işimi hep sling takip yapıyorum hem de içinde uyuyor. Yoksa ben de senin gibiyim. Bi dakika ayrılmıyor.
Sling aldım ben mi kullanamıyorum acaba içinde huzursuzlanıyor bir de hemşire 3 ay dolmadan sling bile kullanma dedi bana benim de kafama takılıyor o günden beri.

0-0 hala, Beşiktaş iyi oynuyor ama rakip de fena sayılmaz. Fabri çok güzel bir kurtarış yaptınız önce. Ve Atiba çok iyi bir şut çekti şu an ama kaleci kurtardı
Benim de eşim Beşiktaşlı
Ay supersin
Esime yazdim tel.i yatak odasindaymis
Seviyorum fabriyi olum ona benzesin:)
Son mac igrenc oynamistik neyse iyi demek
Ay cok makbule gecti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…