Mac 0-0 bende emin değildim ama hemen hemen aynı zamanlar bence atak ya da atağa hazırlık aynı benimki de öyle banyo yaptirinca uyurdu uyanmazdi dalana kadar kaç kere uyandı
Sling aldım ben mi kullanamıyorum acaba içinde huzursuzlanıyor bir de hemşire 3 ay dolmadan sling bile kullanma dedi bana benim de kafama takılıyor o günden beri.
Kucağında da taşıma o zaman, sling benim kolumla taşıdığımdan daha iyi tutuyor çünkü çocuğu. Zaten 3 aydan sonra wrap slingse eğer durmaz ki çocuk içinde.
Sakinleşmeden koyma slinge. Koy çocuğu omzuna evde dolan biraz sonra bir bacağını geçir, öbür omzuna koy sanki her zaman yaptığın şeymiş gibi öbür bacağını geçir. Şarkı söyle, konuş o arada dikkati dağılsın. Sonra bel kısmını da geçir. Çocuk sakinse işe yarayabilir bu ama sakin olmadığı zaman agzinla kuş tutsan yalan.
Ay supersin
Esime yazdim tel.i yatak odasindaymis
Seviyorum fabriyi olum ona benzesin:)
Son mac igrenc oynamistik neyse iyi demek
Ay cok makbule gecti valla
Halden anlamayan insancıklar, dışarda olduğunuzu gördükleri halde gelecekler belkı evın toplu degıl , hiç sevmem dışarıdayken eve misafirle dönmeyi
ya kızlar ben çocugu ne zaman yan yatırsam o çiş çıkıyor, oyuzden sırt üstü uyuyor benım kuzucuk o kafasını kendı şekillendiriyor. Kakamız zaten tazikli olduğu için kesin çıkıyor
Yok az olsa ayakta da emmezdi, bizim çocuklar velet olduğu için yapıyorlar. Ben de düşündüm acaba az mı süt var diye ama emdiği zaman dolu dolu yuttu.
Dışarıda emzirirken ne giyiyorsun? Ben evde tişörtle emziriyorum o yüzden karnım falan hep açık. Dışarıda nasıl emziririm bilmiyorum. Gömlek giydiğimde de dar kalıp olduğu için yine göbeğime kadar açmak zorunda kalıyorum düğmeyi.
Eh ama yani, olacak iş mi zorla davet ettiriyorlar kendilerini. Belki yoruldun uyuyacaksın, belki eşinle başbaşa kutlamak istiyorsun belki evin dağınık... Ne insanlar var ya!
0-0 hala, Beşiktaş iyi oynuyor ama rakip de fena sayılmaz. Fabri çok güzel bir kurtarış yaptın az önce. Ve Atiba çok iyi bir şut çekti şu an ama kaleci kurtardı
Benim de eşim Beşiktaşlı
Ömrümüzden ömür gitti yarın aşı var diye doğayı yıkayalım dedik taö havluya sardım kustu burnundan ağzından nefesini toparlayamadı bikaç dakika yada saniye ama bana ömür gibi geldi anında sarıp götürdük acıle çünki zorlanıyordu nefes alırken allaha şükür bişeyi yok ciğer filmi çekildi oksijen durumunu kontrol ettiler ayağına bi alet bağlayarak doktor iyi dedi ama yarın çocuk hekimi görsün dedi kontrol amaçlı o nefes alamazken bişey yapamamak çok kötü aklını kaçırıcak gibi oluyor insan
Maalesef hiç kimse yok memuriyet iste. Ben zonguldaktayim. Aile bireylerimden hickimse yok burada annemler kayseride. Allahım şimdi okudum da tekrar yazdıklarımı acıların çocuğu gibiyim
Neyse ki huniyi taktım kafama çoktan
Olsun ama,, en azından dürüstüm di mi :))))) şaka bi yana kendinden beklentiyi düşük tutarsan kıytırık bi çorbayı güzel yapman bile mucize gibi karşılanıyor,, işime geliyor haliyle bu durum :))
Ömrümüzden ömür gitti yarın aşı var diye doğayı yıkayalım dedik taö havluya sardım kustu burnundan ağzından nefesini toparlayamadı bikaç dakika yada saniye ama bana ömür gibi geldi anında sarıp götürdük acıle çünki zorlanıyordu nefes alırken allaha şükür bişeyi yok ciğer filmi çekildi oksijen durumunu kontrol ettiler ayağına bi alet bağlayarak doktor iyi dedi ama yarın çocuk hekimi görsün dedi kontrol amaçlı o nefes alamazken bişey yapamamak çok kötü aklını kaçırıcak gibi oluyor insan
Offf çok zor,, çok geçmiş olsun cnm ne diyeceğimi bilemedim çünkü ben de olsam en yakın acile atardım kendimi,, paniklememek imkansız... iyi yapmışsın götürmekle.. Allah bi daha yaşatmasın...
Offf çok zor,, çok geçmiş olsun cnm ne diyeceğimi bilemedim çünkü ben de olsam en yakın acile atardım kendimi,, paniklememek imkansız... iyi yapmışsın götürmekle.. Allah bi daha yaşatmasın...
sağolun kızlar eşim evdeydi Allahtan ben zaten başladım ağlamaya eşim de haklı olarak kızıyor tek başına olsan panik yapıcaksın olmaz böyle diye işe gidicem aklım evde kalıcak diyor uyudu şimdi ama başından ayrılamıyorum
Bi günü bi gününü tutmuyor bunların valla,bugun sabahtan beri toplasan 2 saat ancak uyumustur
Esniyor gözleri ovusturuyor ,kıpkırmızı oldu gözler ama bir türlü dalamıyor uykuya, tam uyuyor yerine koyuyoruz gözler faltası gibi,hayır agrısı sancısı vs olsa kaldırıp iceri getirdigimizde de aglar ama yok öyle bakınıyor... bu gece uzun olacak sanırım:S