2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sling aldım ben mi kullanamıyorum acaba içinde huzursuzlanıyor bir de hemşire 3 ay dolmadan sling bile kullanma dedi bana benim de kafama takılıyor o günden beri.
Kucağında da taşıma o zaman, sling benim kolumla taşıdığımdan daha iyi tutuyor çünkü çocuğu. Zaten 3 aydan sonra wrap slingse eğer durmaz ki çocuk içinde.
Sakinleşmeden koyma slinge. Koy çocuğu omzuna evde dolan biraz sonra bir bacağını geçir, öbür omzuna koy sanki her zaman yaptığın şeymiş gibi öbür bacağını geçir. Şarkı söyle, konuş o arada dikkati dağılsın. Sonra bel kısmını da geçir. Çocuk sakinse işe yarayabilir bu ama sakin olmadığı zaman agzinla kuş tutsan yalan.

Bebegin başindaki konakmı kurulukmu anlamadim zeytinyagi tarak gecirmiyo baska çözüm varmi

Yapma ya
Okudum okudm gelmiycekler die bekledim ama

Böyle düsünceli! Anlayıslı aile büyüklerine hastayımmm !
Yok muticim yoook ben kıZıma yapmam bunu valla...

gelmeseniz nolur ki

Ay bu nedir ya valla insani cileden cikartirlar. Zaten cocuktan dolayi esinle basbasa kalamiyosun adam gibi. Bunlari dusunseler ya.

Maç var diye gittiler neyse ki...
Ben de bayılıyorum emrivakiyee

0-0 hala, Beşiktaş iyi oynuyor ama rakip de fena sayılmaz. Fabri çok güzel bir kurtarış yaptın az önce. Ve Atiba çok iyi bir şut çekti şu an ama kaleci kurtardı
Benim de eşim Beşiktaşlı
Canlı anlatım yapıyo ya
Benim de eşim baya Beşiktaşlı 3. kere yatırdım kızı az önce, kısmetse ben de izliycem ilk yarı gitti tabi İpek sağolsun.

biberon veren analar bebeniz dolaptan cikarip verdiginiz sutun hepsini icemeden uyuyakalirsa kalan sutu dokuyor musunuz?
dolaba yeniden koyuyor musunuz?

Ömrümüzden ömür gitti yarın aşı var diye doğayı yıkayalım dedik taö havluya sardım kustu burnundan ağzından nefesini toparlayamadı bikaç dakika yada saniye ama bana ömür gibi geldi anında sarıp götürdük acıle çünki zorlanıyordu nefes alırken allaha şükür bişeyi yok ciğer filmi çekildi oksijen durumunu kontrol ettiler ayağına bi alet bağlayarak doktor iyi dedi ama yarın çocuk hekimi görsün dedi kontrol amaçlı o nefes alamazken bişey yapamamak çok kötü aklını kaçırıcak gibi oluyor insan

Offf çok zor,, çok geçmiş olsun cnm ne diyeceğimi bilemedim çünkü ben de olsam en yakın acile atardım kendimi,, paniklememek imkansız... iyi yapmışsın götürmekle.. Allah bi daha yaşatmasın...

gecmis olsun canim. bu anlar bana da kucuk capli kalp krizi gecirtiyor hep.

Offf çok zor,, çok geçmiş olsun cnm ne diyeceğimi bilemedim çünkü ben de olsam en yakın acile atardım kendimi,, paniklememek imkansız... iyi yapmışsın götürmekle.. Allah bi daha yaşatmasın...

gecmis olsun canim. bu anlar bana da kucuk capli kalp krizi gecirtiyor hep.
sağolun kızlar eşim evdeydi Allahtan ben zaten başladım ağlamaya eşim de haklı olarak kızıyor tek başına olsan panik yapıcaksın olmaz böyle diye işe gidicem aklım evde kalıcak diyor uyudu şimdi ama başından ayrılamıyorum

oyy çok geçmiş olsun.

Aksi gibi Duru da emerken tuhaf tuhaf hareketler yapmaya başladı. Çözemedik derdini :)))

Bi günü bi gününü tutmuyor bunların valla,bugun sabahtan beri toplasan 2 saat ancak uyumustur
Esniyor gözleri ovusturuyor ,kıpkırmızı oldu gözler ama bir türlü dalamıyor uykuya, tam uyuyor yerine koyuyoruz gözler faltası gibi,hayır agrısı sancısı vs olsa kaldırıp iceri getirdigimizde de aglar ama yok öyle bakınıyor... bu gece uzun olacak sanırım:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…