2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bak yine tüylerim diken diken oldu

Ayyy kıyamam:/ cok gecmis olsun... ben olsam benim de elim ayagıma dolanırdı valla
Bazen böyle kriz gecirir gibi katılarak aglıyo o zmn bile napcagımı sasırıyorum,tahmin edebiliyorum nasıl kötü oldugunu:S

Güzel anneler merhabalar nasılsınız? Minikler nasıl? Uzun süre giremedim telefonum bozuldu nedense kk ya girmiyor evde de internet yok akşamları Efe müsade ettikçe eşimin telefonundan bakıyorum ama takip etmek gün geçtikçe zorlaştı en son girdiğimden beri 600 sayfa birikmiş. sertk60 teşekkürler canım iyiyiz şükür yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz Efe çok gazlı bir bebek babası kılıklı uykuyu hiç sevmiyor ama bikaç gündür daha iyiyiz çok şükür en azından 3 saatlik deliksiz uykularımız başladı

2 -1 oldu beşiktaş önde ben de izleyemiyorum karanlık ve sakin odaya geçmek zorunda kaldım

Çok geçmiş olsun canım Allah korusun yavrularımızı insan ne yapacağını şaşırıyor böyle durumlarda

Neden boyle oldu bu bebeler ya? Benimkide zor daliyo uykuya artik. Uyutana kadar gobegim catliyo valla.

Cok cok gecmis olsun

Çiş sizdirdigina hiç denk gelmedim güzel emiyor aslında. Allah allah... bilemedim

Of o son gol çok güzeldi, Cenk bi arkadaşıma benziyor, severim
Not:Beşiktaşlı değilim, eşimle çekişmek hoşuma gidiyor
O son gol atılırken Beren i uyutmakla meşguldüm göremedim :) ben de fanatik değilim ama beşiktaşı seviyorum eşim ise beren i "yağmurlu bir günde görmüştüm seni" yle uyutuyor hesap edin fanatikliği

O son gol atılırken Beren i uyutmakla meşguldüm göremedim :) ben de fanatik değilim ama beşiktaşı seviyorum eşim ise beren i "yağmurlu bir günde görmüştüm seni" yle uyutuyor hesap edin fanatikliği
hahahaha tahmin ediyorum Bizde de benzer tablolar yaşanıyor zira

İyi olmanıza sevindim canım en son memlekette doğum yapmıştın sonra hiç girmedin
Hepimiz gaz ve uyku sıkıntısı yaşıyoruz okuyamadığın sayfaların özeti bu şekilde :) büyüdükçe kolaylaşacak diye umuyorum inşallah öyle olur yaz arada buraya da

Böyle durumlarda panik yapılır ama zaten.. yapılmalıdır da hatta bence,, ay oturup bekleyeyim diyemez hiçbir anne yani... aslına bakarsan kriz anlarında bizi yahut koruduğumuz canlıyı hayatta tutan da o panik... tabi şoka girmek donup kalmak ayrı... ama yanımızda güvendiğimiz başka biri varken hareket edemesek de yalnız olduğumuzda panik halindeyken içgüdüsel olarak verdiğimiz karar en doğru karar oluyor aslında...

oyle bisey okudum cunku kilcal damarlari cok ince oldugu icin catlama sebebiyle kanama da olabiliyormus.
Inşallah öyledir yaaa
Ya bisey rica etsem
G gunesli gunler canim sen mi paylasmistin ben telefondakileri bilgisayara aktardim bulamiyorum.Bu zeka kartlarini?
Biktin dimi sensen.
Bulamiyorum ama
Bana bi yollayabilir misiniz.cok ozur dileyerekten
Estağfirullah canım ne demek hemen paylaşayım. Mutellanin da katkısı var. Ben bir araya getirdim sadece.
https://drive.google.com/folderview?id=0B-dhhwufmkNoMTRHM1h1Q1NBakk
Sling aldım ben mi kullanamıyorum acaba içinde huzursuzlanıyor bir de hemşire 3 ay dolmadan sling bile kullanma dedi bana benim de kafama takılıyor o günden beri.
Sankinken bağla canım huysuzken bağlarsan da biraz hızlı hızlı yürü evin içinde sakinleşiyor. Doğru şekild e bağlarsan hiç bir zararı olmaz.:) Kalça çıkığı için bile kanguru tavsiye ediliyor. 3.5 kiloyu geçmiş olması.yeterli.
Çok geçmiş olsun

arch2401 canım sen gazın bittiğini nasıl anladın oğlum kendi çıkarıyor alttan az ıkınarak üstten birkaç kez sırtına vurunca çıkıyor kendi öğrendi bu sancı bitti mi demek oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…