2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
allah kolaylik versin canim. uykusuzluk zor,insanin sabri azaliyor bazen.

@AysheDuru ve S sakyuz a katiliyorum ben de. emzirme sonrasi biberonla verince tamamiyle doyup uyuyor. biberona karsi degilsen tabi.
Aynen valla kasmaya hiç gerek yok sadece emzirme ile saatlerce emip 2 saat sonra uyanan bebe artı biberonla beslenince en az 4 saat enfazka 7 saat uyuyor kasmaya hiç gerek yok ikinci kez anne olanlar bizi daha iyi anlat maşum evde ilgi bekleyen 3 yaş bebesi var yani uykusuz kalmamam lazım

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce ayşe kuzusu ve sende toparlarsın

Canım benim yöntem tuttu vallahi doğduğundan beri bu yöntemle uyutuyorum bizimkinin de kendi uhku düzenş oldu akşam 19 da uyku diye çıldırıyor en geç 20 de uyuyor sabah ta 7-7:30 arası güne başlıyoruz tavsiye ederim

gomlek kolay gibi geliyor dugmeli diye ama ben cok zorlandim. dedigin gibi gobege kadar acmak gerekiyor. hele bi de citcit degil dugme ise cocuk kiyameti koparirken ortu altinda tek tek dugme acmak eziyet oluyor :)) tisort altina emzirme atleti giyiyorum ben. sutyene gerek kalmiyor. belim falan da acilmiyor. ben o sekilde rahat ettim. ama ciddi kiyafet sikintim var bu konuda :))

sadece memeyle 2 saat uyudugu bir kac kere olmustur. onun disinda yarim saat falan anca. e oyle olunca da hem bebekler uykusuz kaliyor,hem de biz. memeyi unutmadigi surece sorun yok bence. biz de uykusuzluktan bitap dusersek,bebelere kim bakar.

Olmayacak bir gol attı Monaco, dakika 30 Beşiktaş 1-0 geride.

ofelyam üzülme 1-1 oldu Cenk attı
Yaa canli yayin yapti resmen cok tatlisin izledim izledim bizim golleri
ofelyam ayy fabri ye bende bitiyorum yaaa Oglum olmadı damadım olsun berii
Bu arada sayılmayan ilk gol ofsayt deildi bence hıh!!
Fabriye benzese dedim ama bizim oglan tam bi sarisin babel cok benzetiorum sivri kafa

İyi düşünelim iyi olsun:)
İzleyebiliyor musun bari maçı? :)
Izledim valla yarisini
2 -1 oldu beşiktaş önde ben de izleyemiyorum karanlık ve sakin odaya geçmek zorunda kaldım

Of o son gol çok güzeldi, Cenk bi arkadaşıma benziyor, severim
Not:Beşiktaşlı değilim, eşimle çekişmek hoşuma gidiyor

Ay guzel oynadik sukur biz evcek ve anne tarafi sulalecek besiktasliyiz baba tarafi trabzonspor tabi

Yaaaa cok tesekkur ederimmmm Mutella sana da

Ben dışarıya sağdığımı götürüyorum artık cnm,, başedemiyorum örtüyle kavga etmesiyle :)
ben uzun zamandir sagmiyorum ya. emzirirken sikinti yok ama is sagmaya gelince sanki sut cikmayacakmis hissi var cunku duzenli olarak sag sol sirayla ve tek meme emzirmeye basladigimdan beri memeler kendini salmis vaziyette :))

oy cok gecmis olsun ya insanin gercekten omrunden omur gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…