2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evde bebekle yemek yapabilen var mi
O konu da eşim saolsun hiç mutfağa sokmaz beni gunduzleri yapamazsam kahvaltımi bile eve gönderiyo akşamları da ya getiriyo ya da yapıyo yeter ki evim toplu olsun sen hiç yemek yapmasan da olur diyo ben de yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum

Aksam dünya kadar alıntı yaptım bir kısmına cevap da yazdım ana uyku bastırınca kalkınca yazarım dedim ve hepsi kaybolmuş. Cevaplamadığım kişilerden Özür diliyorum, bir tek BeyazBulut aklımda, cok geçmiş olsun büyük badire atlatmışsınız.

İyi bari sorun yaşayan tek ben değilim. Evet emzirme atleti kolaylik o emzirme sutyenine verdiğim para da ziyan resmen, rezil bir şey. Ben V yaka ve esnek kumaşlı tişörtlerde rahatlık yaşadım yukarıdan indirip emzirebildim (Esnek kumaşın adının ne olduğunu hatırlayamadım bu saatte ) ama emzirirken yakalarini açarsam o kıyafetlerle uzun süre dışarıda gezemem salar kendini. Nedir bunun çözümü biri bana desin
Biberondaki süt dışarıda buz gibi oluyor çocuğa soğuk soğuk veremiyorum ısıtmam gerekir.

Bu arada Beşiktaşlı eşlerin hanımları, maçın kazanilmasinda benim kızımın payı yüksek çünkü baş ucunda siyah beyaz çubuklu zıbınla uyudu bu sevinçleri Defne'ye de borçlular Beşiktaşlılar bir yerde

niye bu bebe gece memede altina doldurup sonrasinda alti acilirken gunduzden daha neseli oluyor ve gulucukler saciyor acaba. konusup oyun oynayamayacagimiz icin inadina muhabbet istiyor velet
E çok basit, çünkü o bir Barış

Gece pas verme hiç, ben gece sadece anne ellerini yıkayıp gelecek diyorum bez değiştirdikten sonra bir de hapşurduysa çok yaşa, başka da cit çıkartmıyorum. Bazen çok çapkın gülüp gönlümü çeliyor o zamanlarda bir minik gülümseme atıyorum engel olamadan ama. Hiç konuşmayıp loş ışıkta durunca açılsa da çabuk toplanıyor uykusu.

ahaha
vallahi dayanamadim konustum, o guldukce ben de guldum burnunu temizlemem gerekiyordu zaten. tek tek ne yapacagimi anlattim. acimayacak dedim aglama sakin dedim. rahat nefes alabilmen icin bunu yapmam lazim dedim. 5 dk kadar muhabbet ettik. o da tamam annecim dedi saka bi yana aglamadi ki hep aglar aspirasyon isleminde. yapmadan once yapacagin seyi anlattiginda sakin kalmasi icin,her zaman olmasa da, ise yaradigini dusunuyorum :) asidan once de konusmustum iceri girmeden anlamis gibi gulumsedi. sonra iceri girdik asi yapildi giki cikmadi kuzumun :)

ay evet emzirme sutyeni rezil bisey yaz bile olsa alttan acinca her yerin aciliyor mecburen. ustten emzirdigin zaman da tisortler yamuluyor. hakikaten cozum bulursan benimle de paylas litfen :)

Gereksiz sagim desteklenmiyor cunku memede tazyik ve on sut artisina yol aciyor. Gereken yerde destek oluyorlar. Hatta daha sık sag diyorlar. Ama gerekmeden sagarsan memeler iki kisilik sut uretiyor. Bebek on sutu icip doyuyor kilo alamiyor

Karnım nasıl acıktı yahu
Damla kilo almıyor diye son bir haftadır sütüm yarasın amacı ile yedim de yedim.
Şimdi de iştahım açıldı Kilo almışım.
Bari bebe de kilo alsa.

Karnı çok mu toktu , (tok karınla banyoya sokmayın diyorlar ya )acaba o yüzden mi oldu ki. Çok geçmiş olsun.

Ben de her şeyi konuşarak anlatmaktan yanayım. Aşıdan önce aklıma gelmedi ama ben de sonrasında ağlarken neden aşı yaptırdığımızı anlattım eğer gerekli olmasa onun canının yanmasına asla izin vermeyeceğimden bahsettim ve gerçekten ise yaradı o an, sustu. Her şeyi daha doğduğundan beri açıklayıp izin istiyorum ondan ya da haber veriyorum önceden.

Huu huuu, gece nöbet tutmayı sizlerin sayesinde seviyorum
Ben de ben de.
Burası olmasa gece emzirmelerinde uyuyup kalacağım.

Selamlar gece nöbetinden:)
Kız nerdeyse 40 dkdir emiyor da emiyor. Hava durumu da kakali
Anne direniyordu, anne altını değişmiyordu...
Kakalıyken yatırmasan mı acaba, rahatsız etmesin cildini. Ben korkuyorum öyle bırakmaya.

Hayır ben zaten sen kesin uyudun mu diye bıraktıktan sonra da 3 kez emzirmeyi denemişim, reddetmiş hatta görmemişsin bile. O zaman neden yatağına koyunca uyanıp aranıyorsun ve herhangi bir pışpış seni sakinleştirmeye yetmiyor. Bana bunu açıkla Defne, geri kalan her şeyi de ben sana aciklayacagim.

Selamlar gece nöbetinden:)
Kız nerdeyse 40 dkdir emiyor da emiyor. Hava durumu da kakali
Anne direniyordu, anne altını değişmiyordu...
Neden direniyorsun annesi, temizle gitsin yahuu. Şaka bir yana kız çocuklarında idrar yoku enfeksiyonu çok daha özen istiyor, biz böyle bir sorun atlattığımız için ben hemen temizliyorum şimdi bulaşmaması için,bilgin olsun.

Yapacağım artık yumurta makarna köfte falan, hazır kolay yemeklerden.
Canım benim meme ile ilgili bilgi almak istedim de heralde emzirme danışmanına gitsem iyi olur diye düşündüm. Ama senin doktorun yeri de uzakmış
Süt arttırma yolları bakıyorum bu sıralar. Sanki azaldı sütüm, daha doğrusu yetmiyor ve bitince de memede huysuzlanıyor çekiştiriyor bağırıyor çocuk
Anlaşılıyor yanı süt bitmiş diye

Bizim uyku biraz sorunlu da nr kadar uyusam kar diyorum... Altını açtım mi bi daha asla uyumaz zaten. Bi saat uyumuş uyandı şimdi açtım mesela artık uyumaz hiç

O son gol atılırken Beren i uyutmakla meşguldüm göremedim :) ben de fanatik değilim ama beşiktaşı seviyorum eşim ise beren i "yağmurlu bir günde görmüştüm seni" yle uyutuyor hesap edin fanatikliği
Ne çok beşiktaşlı var
Bizimki de Beşiktaş marşlarıyla oynatıyor,uyutuyor hep
Her defasında pazarlık yapıyor bugün mac var uslu dur erken yat diye ama kızı inadına maç günleri coşuyoR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…