2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Karnım nasıl acıktı yahu
Damla kilo almıyor diye son bir haftadır sütüm yarasın amacı ile yedim de yedim.
Şimdi de iştahım açıldı Kilo almışım.
Bari bebe de kilo alsa.
Ayy bnmki de memede suan,o alttan pırtlarıyor benim karnım gurul gurul ,her gece böyleyim valla ,usenmesem kalkıp yemek hazırlcam hee

esin titiz mi canim?

Gretchen Grundler ben dışarda genellikle emzirme önlüğüyle emziriyorum yazın daha zordu işim ama şimdi havalar serinledi daha kolay tişörtlerin altına askılı esnek body giyiyorum tişörtü yukarı kaldırsamda sorun olmuyor yada üzerimde hırkam oluyor yine sırtım gözükmüyor ön tarafı olduğu gibi önlük kapatıyor zaten

cantana termos koysan canim. bir tane de kupa. hemen isitiverirsin. ben oyle yapiyorum.

esin titiz mi canim?
Evet canım onun evi toplu olacak hersey yerli yerinde olacak..Ev Toplu olsun da bana yemek yapma istedin yere git gez dolaş der genel de topludur evim zaten eğer dağınıksa kendisi toplar yani.bizim çat kapı misafirimiz çok olur ki en sevmedigim şeydir ondan dolayı hep düzen için de adamcağız

Huysuzlandığı zaman bir de futbol topu pozisyonunda emzirneyi dene. Defne de süt olduğu halde bazen ağlıyor almak istemiyor, bana buradan biri demişti ve işine yaradı. Emzirme yastığıyla yapabilirsin kolaylıkla.

Bizim uyku biraz sorunlu da nr kadar uyusam kar diyorum... Altını açtım mi bi daha asla uyumaz zaten. Bi saat uyumuş uyandı şimdi açtım mesela artık uyumaz hiç
Evet uykusuzluk olunca insan her şeye razi geliyor, haklısın sustum

Ne çok beşiktaşlı var
Bizimki de Beşiktaş marşlarıyla oynatıyor,uyutuyor hep
Her defasında pazarlık yapıyor bugün mac var uslu dur erken yat diye ama kızı inadına maç günleri coşuyoR
Kız da maçı izlemek istiyor demek ki, babası üzülmesin sevindim belki de yeni bir Beşiktaşlı geliyordur

Evet içe bir şey giymek mantıklı teşekkürler :)

cantana termos koysan canim. bir tane de kupa. hemen isitiverirsin. ben oyle yapiyorum.
Termos hiç aklıma gelmemişti bit termosla sorun çözülebilir. Süt termosun içinde biberonuyla dursa uzun süre sıcak olduğu için bozulur değil mi? Isıtacağım zaman termosun içine atayım gerekirse.

Bu gece dışarıda çocuk beslenmesi için çok verimli bir gece oldu süper anneler, teşekkürler

Gunaydinn canlar emzirme için gultenebe var instagramda kendisi çok iyi bir ebedir konuş istersen ücretsiz destek veriyor

Cnm Ayşe'de tiksindiğim halde önceki akşam Vefa bozacısına yolladım eşimi. Ben de azaldığını hissettim çünkü gripten dolayı. Çok çok iyi geldi. Tavsiye ederim.

ben uzun zamandir sagmiyorum ya. emzirirken sikinti yok ama is sagmaya gelince sanki sut cikmayacakmis hissi var cunku duzenli olarak sag sol sirayla ve tek meme emzirmeye basladigimdan beri memeler kendini salmis vaziyette :))
Ben de birini emzirip diğerini sağıyorum cnm. Özelllikle sabah çok rahat oluyor en son bir taneyi emip uyuduğu ve diğeri dolu olduğu için.

Aslında onlar bizden daha çok istiyor düZenleri olmasını ama çok fazla iç ve dış etkene maruz kalıyorlar cnm mesela Duru saat gibi her sabah tam yedide kaka yapıyor. Hiç ama hiç oynamadı uzun zamandır. Uykusu da çok güzel düzene girmişti ama bir hastalık evin ve haliyle onun da bütün düzenini altüst etmeye yetti

Arkadaşlar 2 gündür göğüs uçlarım artık acıdan yanmaya başladı.Sabah emzirirken resmen ağladım((
Kullandığınız ve memnun kaldığınız lansinoh dışında bir ürün var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…