2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar 2 gündür göğüs uçlarım artık acıdan yanmaya başladı.Sabah emzirirken resmen ağladım((
Kullandığınız ve memnun kaldığınız lansinoh dışında bir ürün var mı?
Geçmiş olsun.
Anne sütü var benim memnun kaldığım
Lansinoh çok yağlı olunca ona başladım ve çabuk iyileşti.

Bilmiyorum valllaaa ama cok zor valla:/ saat 1 de ancak uyudu 4 te uyandı neyse ki emip hemen uyudu,gerci uyuyacak tabiiii o kDar uykusuzluk üzerine... insallah bi an once düzene girer.
Inşşşallahhhh. Atak haftasi deyip deyip sakinlestirmeye calisiyom ama kendimi kandiriyom galliba. Bu kadar uzun atak haftasi olmaz ayı olur cunku. Simdi de oksuruyo. Allahimm hasta olmasin nolur

Deneyeyim bir o pozisyonu da canım çok sağol. Umarım fayda eder. Yoksa sütüm Yok psikolojisine giriyorum.

Deneyeyim bir o pozisyonu da canım çok sağol. Umarım fayda eder. Yoksa sütüm Yok psikolojisine giriyorum.
baris da yapiyor ayni seyi. emmek istiyor ama agliyor memeyi birakip. sut mu gelmiyor acaba diyorum ama bakiyorum sut geliyor. Gretchen Grundler dedigi gibi futbol pozisyonuna donuyoruz o zaman emiyor. sanirim istedigi akista gelmedigi icin yapiyor. sanirim :))

Arkadaşlar 2 gündür göğüs uçlarım artık acıdan yanmaya başladı.Sabah emzirirken resmen ağladım((
dogal yollarla gecmiyorsa garmastan oneririm. yalniz prospektusunu okumadan kullanma. doz asiminda meme ucunu yumusattigi icin bebek memeyi tutmakta zorlanabilir. ve mutlaka emzirme oncesi karbonatli su ile temizle.

Bence cins oldukları için yapıyorlar başka açıklaması yok

Belki bazı kanallarda süt bitiyordur farklı pozisyonda olunca farklı kanallardan geliyordur. Bir de Defne meme ucu yumusadigi zaman da öyle emiyor, ağzında sakız ettiği için de yumusuyor tabi sıklıkla

Bana doktorum evomere adlı bir bitkisel krem numunesi vermişti , lansinoh göre daha iyi geldi bana. Ama asıl iyi gelen kalkanlar dı bence, hava almadını sağlıyor ya bayağı işe yarıyor, ben öylelikle iyileştiğini düşünüyorum.

M MrsAsli
-ayva çekirdeğini susa bekletip jel haline gelince de kullanıyorlar.
=Kantaron yağı iyi geliyormuş
-Her emzirmeden sonra ılık suyka ve yıkayıp saç kurutma makinesiyle kurutanlar var yaralarının geçtiğini söyleyen

kizlar emir nefes alirken hiril hiril ses cikiyor
burnunu temizledik ama yine de ses cikiyor. bugun kontrole gidecegiz ama ilac yerine dogal yoldan ne yapabilirim??

kizlar emir nefes alirken hiril hiril ses cikiyor
burnunu temizledik ama yine de ses cikiyor. bugun kontrole gidecegiz ama ilac yerine dogal yoldan ne yapabilirim??
Ciğerlerinde değilse burnunu açık tutsan yeter, işte soğan koy başucuna serum fizyolojik ve aspiratörle burnunu temizle. Temiz hava aldır bi de. Sıkıca giydir çıkar 10-15 dk hava alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…