2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar 2 gündür göğüs uçlarım artık acıdan yanmaya başladı.Sabah emzirirken resmen ağladım((
Kullandığınız ve memnun kaldığınız lansinoh dışında bir ürün var mı?
Garmastan iyi geliyor lansinohun hicbir ise yaramadığını gördüm. Bir de bepanten ile madecassol kremi karıştırıp sürdüğünde de beni çok rahatlatmıştı. Emzirmeden önce de karbonatlı suyla krem kalıntılarını silip temizlersin

Arkadaşlar ecenin kulaklarının arkası kabuk baglamis. Bugün emzirirken farkettim dokuntu gibi. Neden olmuş olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam birkaç kişide de aynı problem vardı ne yaptınız acaba geçmesi icin

Ya evimiz toplu bile olsa artık bebekler var mesela şu an oturma odamda yerde oyun halısı koltuğun birinde de kızı rahatça koyabilmek için örtüsü serili düşmesin diye yastıkları kaldırılmış halde :) bunları da mı istemez merak ettim :)

Yok haklisin aslında içim içimi yiyor öyle bırakınca

Yine uyumadi1.5tan 5.30a kadar emzir terine koy aglasin al emzir koy bu bole gitti 5.30da yataga aldim yatarken emziriyim die 6da bade geldi tepis tepis uyutmadi 6.45te bi dellendim kovdum esimle Badeyi Bade dio noldu noldu nie orda yatmioruz. Annenin cok uykusu var kizim .off sonra vicdan azabi. Cikip gitmisler duymadim1

Arkadaşlar 2 gündür göğüs uçlarım artık acıdan yanmaya başladı.Sabah emzirirken resmen ağladım((
Kullandığınız ve memnun kaldığınız lansinoh dışında bir ürün var mı?
garmastan sürüp kalkan tak Can'ım acı hissi geçiyor .

Canım komşum aşure getirmiş, yedim gitti
Komşuyu da tanımıyorum ha
afiyet olsun annem dün aşure yaptı bende yedim gitti nasıl olsa uyumama gününde benim velet :)

Canım ilk bebemde de 4 numarA kadar premıum care kullanmıştım hep taşırdı sonra prima aktif bebek e geçtim çok memnun kaldım yeşil ve yeşil cırt lı olan 2.5 yaşa kadar da kullandım şimdi ikinci bebede de 2 noya kadar premium care kullandım şimdi aktif bebeğe geçtim geçen gün de hıggius 2 no denedim bezin dokusu çok hoşuma gitti bel kısmıda lastikli idi bele taşma da olmaz huggies 3 noyu bir deneyeceğim bende

Müsait olanlar TRT diyaneti izleyin kızlar emzirmekle alakalı konuşuyorlar

Hayir canim ole dusunme memede sut bitmez cektikce gelir biraz ugrasmasi lazim zaten surekli memede diodun dimi e mutlaka cekiodur cektikce geliodur asil bole dusunursen azalir ama
Yine de icin rahat etmiycekse benim etmio cunku cemen ce isirgan otu iciorum ben.bi de gunde 3 kere 1 tatli kasigi pakmayayi aZ pekmezle karistirip yiyorum.
Bi de face in varsa orda bi grup var emzirme sanati ve cozumleri die.Ordaki adminler de emzirme egitimi almislar .Yazabilirsin ben yazmistim cok guzel yardimci oluyolar

biberon veren analar bebeniz dolaptan cikarip verdiginiz sutun hepsini icemeden uyuyakalirsa kalan sutu dokuyor musunuz?
dolaba yeniden koyuyor musunuz?
Canım dışarı çıkardığımda 3 saat içinde içtiği kadar içiyor sonra döküyorum tekrar dolaba koyulmaz canım

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir sorun yoktur büyük badire atlatmışsın çok iyi anlıyorum seni

Inşşşallahhhh. Atak haftasi deyip deyip sakinlestirmeye calisiyom ama kendimi kandiriyom galliba. Bu kadar uzun atak haftasi olmaz ayı olur cunku. Simdi de oksuruyo. Allahimm hasta olmasin nolur

Yanii bende diorum ne atak haftasıymışşşşş!
Ya öksürük ve hapsurma bizde de oluyor bende telaslanmıstım amadr bakmıstı hiçbir sorun yok iyi demişti
Yani her öksürügü hapsurmayı hastalıga yormayalım,iyi düsünelim iyi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…