2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de arkadasimdan biliyorum o ilk donemde hic ped kullanmadi cunku memesi catlamisti ve ped tahris ediyordu kalkan sayesinde memesi iyilesti sanirim 8. Aydan sonra disari cikarken ped kullaniyordu. Bebis 1 yasinda hala ek gidanin yanisira emziriyor maasallah

Teşekkür ederim arkadasim. Dr a götürdüm kulak iltihabı olmuş malesef. İlk goturdugum dr anlasayfi su an çocuğum daha iyiydi

Saol bilgi için canım, alıcaz o zaman biz de :) Alışırım herhalde :)

Merhaba, göğüs pedi mutlaka almak lazım; hem emzirirken göğüs uçları çok belli oluyor, hem akma oluyor hem de kullandığımız lansinoh gibi kremler, yağ vs kıyafetlerde leke bırakıyor... yalnız ben çok fazla almıştım sonradan başkalarına verdim hep.. abartmamak lazım :) az alın bence, ihtiyaç doğdukça tekrar alırsınız... bir de zeytinyağı kullanırken dikkat edin; önce ısıtıp asidini yok etmek gerekiyor.. bebek için zararlı..

Saol bilgiler için canım. Bu arada kremleri de bugün duydum. O kremler de sağlıklı dimi canım?

Saol bilgiler için canım. Bu arada kremleri de bugün duydum. O kremler de sağlıklı dimi canım?

Kızlar benim tecrübe ettiğim kadarıyla göğüs pedi zararlı. Çocuğun ağzında pamukcuga sebep oluyor. Oranın sürekli nemli ve mikrop üretebilen bir yer olmasına sebep veriyor çünkü. Bana dr da kullanma bırak demişti. Onun yerine pamuklu bez parçası koy daha iyi demisti

Çok geçmiş olsun canım,üst üste geldi kuzunun rahatsızlıkları,bunu da atlatır inşallah, teşhis önemli,nazar mı değdi acaba?
Canm olabilir. Çünkü her zaman nasılsa düzenimiz öyle gitti. Birkaç defa misafirlikler oldu sanırım ondan aldı çocuk. Maşallah yaşına göre uzun sacli tam bir kız çocuğu dgibi bir kizim var. Gelen geçen Biraz dikkatli bakıyor. Esimde dışarı çıkardın ondan oldu desede ben daha soğuk larda cikarmistim. Ki hep korumalı giydiririm. Ama olacağı vardı belkide canm. Bendeki halsizlik olmasa daha kolay olacaktı ama bende perişanm . Ev aldı başını gidiyor. Bur tabak yemek kızıma getiren olsa benden iyisi olmayacak

Günaydın kızlar nasılsıniz doktordan geliyorum ikili testi yaptık doktor tamamdır dedi kan verdim ölçüleri yazayım bide siz söyleyin bana ense 1.7 burun 1.8 yazıyordu kağıtta buna göre bişey gelmemesi lazım sonuçlara göre dedi doktor

Allah yardımcın olsun canım,maşallah kızına da ewet olucağı varmış diyoruz ne kadar dikkat etsekte geliyor hastalıklar,Allah dermansız dert vermesin atlatıcak yavru bunu da,hamileyken küçük çocuk bakımı gerçekten zor oluyormuş,benim evin durumu da çok kötü zaman kalmıyor iş yapmaya,hele dinlenmeye hiç

hayırlı olsun canm,Allah gönlünüze göre sağlıkla nasip etsin inşallah

Canım anakucagi ne ise yarıyor acaba hiç bilmiyorum.

Bu arada ebebekte tahterevalli marka besikler indirime girmiş bakabilirsiniz kızlar. Sadece bugüne özel. Ben bi tane beğendim ama emin değilim henüz.

Başta park yatak alacaktım ama vazgeçilmez geçtim. Ahşap, kurşunsuz boyalı besiklere bakıyorum. Baya fikir edindim. Sizin için de yazayım. Annelerin yorumlarını filan okudum.

*Yeri ve odası olanlar genelde ahşap besik seçiyor.
*Park yataklar gibi bunlar da kademeli oluyor. İlk kademe 8. aya kadar kullanılıyor. Hareketlenmeye başlayınca da alt kademeye indirebiliyorsunuz. Aynı park yatak mantığı.
*Bu yataklarda sevdiğim. Çocuk biraz büyüyup yatağına kendi çıkabildiğinde öndeki korkuluk çıkıp karyola olarak kullanılabiliyor. (Bi arkadaşımız montessori yataklardan bahsetmişti. Montessori eğitimine biraz göz attım. Bu şekilde çocuğun kendi çıkabileceği yükseklikte olması gerekiyormuş. Ben de montessori eğitimini çok sevdim araştırmalarım sonucunda uygulamaya karar verdim. O yüzden karyolaya dönüşecek olması önem kazandı. )
*İleride karyola olacağı için en az 70×130 ölçülerine bakarsanız iyi olur.
*Genelde anneler bebek hareketlenmeye başladığında geniş yatak olmasının daha faydalı olduğunu yazmışlar.
*Bu tarz besikleri 4-5 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz.
*Sallanma mekanizması olanlar mevcut. Daha sonra sabitleyebiliyorsunuz. Çoğu modelde tekerlek de var.
*Odayı ayırmak istediğinizde rahat rahat çocuğun kendi odasında da kullanılabiliyor.
*Gel gelelim sepet besiklere. Bunlar her ne kadar çok tatlı olsa da kimse tavsiye etmemiş. Kullanım süresi maksimum 6 ay oluyormuş. Sonra düşme tehlikesi oluyormuş.

Fiyatlar bana biraz pahalı geldi tabi 650den başlayıp 900e kadar uzanıyor. Babytech ve tahterevalli markalarını beğendim ben. Bunlar genelde içinde yatağı, yorganı, çarşafı, cibinligi vs. ile satılıyor.

Baya bi araştırma yaptım nette.
Umarım faydalı olur sizin için de bu bilgiler.

Hadi ya canım. Bir araştırayım bakayım. Bilmediğimiz daha neler çıkacak acaba :)

Çok sagol canm. Aynen ya ne dinlenmesi bazen eşimle iki muhabbet edemiyoruz. Gunler çok kosturmacali yorucu oluyor. Ben hep diyorum ilk hamilelik prenseslikmis diye

kızlar bumu telin videosundan çektim 12+3 günlükmüsüz göremedim dedi doktor cinayeti kimdi kızlardan nub teorisi olarak bakan teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…