Ben de arkadasimdan biliyorum o ilk donemde hic ped kullanmadi cunku memesi catlamisti ve ped tahris ediyordu kalkan sayesinde memesi iyilesti sanirim 8. Aydan sonra disari cikarken ped kullaniyordu. Bebis 1 yasinda hala ek gidanin yanisira emziriyor maasallahTeşekkür ederim Can'ım peki önce göğüs kalkanı sonra ped mi tavsiye edersin yoksa bu Kaş'ım hep kullanılır mı tek kullanımlık değil sanırım yıkayıp tekrar mı kullanıyoruz , etrafımda hiç tecrübeli kimse olmadığı için çok cahilim bu konularda
Teşekkür ederim arkadasim. Dr a götürdüm kulak iltihabı olmuş malesef. İlk goturdugum dr anlasayfi su an çocuğum daha iyiydiBen herzaman evde bulundururum. Oğlum içinde çok kullandım. Toz zencefil toz zerdeçal ve bal karıştır. Eğer faranjit laranjit değilse kaşığına bi kaç damlada limon sıkıp karıştır. Sabah akşam tatlı kaşığıyla verebilirsin. Ben çok faydasını gördüm. Umarım işe yarar. Çok geçmiş olsun
Saol bilgi için canım, alıcaz o zaman biz de :) Alışırım herhalde :)
Çok geçmiş olsun canım,üst üste geldi kuzunun rahatsızlıkları,bunu da atlatır inşallah, teşhis önemli,nazar mı değdi acaba?Teşekkür ederim arkadasim. Dr a götürdüm kulak iltihabı olmuş malesef. İlk goturdugum dr anlasayfi su an çocuğum daha iyiydi
Merhaba, göğüs pedi mutlaka almak lazım; hem emzirirken göğüs uçları çok belli oluyor, hem akma oluyor hem de kullandığımız lansinoh gibi kremler, yağ vs kıyafetlerde leke bırakıyor... yalnız ben çok fazla almıştım sonradan başkalarına verdim hep.. abartmamak lazım :) az alın bence, ihtiyaç doğdukça tekrar alırsınız... bir de zeytinyağı kullanırken dikkat edin; önce ısıtıp asidini yok etmek gerekiyor.. bebek için zararlı..
Ay ben söylemez dedim ama söyledi kıza benziyor dedjYüzde 70-80bişeyler söyler Can'ım doktor 12hafta civarında kesin olmamakla birlikte merak ediyor işte insan
Merhaba, göğüs pedi mutlaka almak lazım; hem emzirirken göğüs uçları çok belli oluyor, hem akma oluyor hem de kullandığımız lansinoh gibi kremler, yağ vs kıyafetlerde leke bırakıyor... yalnız ben çok fazla almıştım sonradan başkalarına verdim hep.. abartmamak lazım :) az alın bence, ihtiyaç doğdukça tekrar alırsınız... bir de zeytinyağı kullanırken dikkat edin; önce ısıtıp asidini yok etmek gerekiyor.. bebek için zararlı..
Kızlar benim tecrübe ettiğim kadarıyla göğüs pedi zararlı. Çocuğun ağzında pamukcuga sebep oluyor. Oranın sürekli nemli ve mikrop üretebilen bir yer olmasına sebep veriyor çünkü. Bana dr da kullanma bırak demişti. Onun yerine pamuklu bez parçası koy daha iyi demistiYa kızlar bilmediğim için soruyorum. Ben de bu ürünü görüyorum da pek anlam verememiştim. Göğsümüzde sürekli bununla mı dolaşıcaz? Yani tuhaf bir his olmaz mı? Kullanan oldu mu bu tarz ürünleri? :)
Canm olabilir. Çünkü her zaman nasılsa düzenimiz öyle gitti. Birkaç defa misafirlikler oldu sanırım ondan aldı çocuk. Maşallah yaşına göre uzun sacli tam bir kız çocuğu dgibi bir kizim var. Gelen geçen Biraz dikkatli bakıyor. Esimde dışarı çıkardın ondan oldu desede ben daha soğuk larda cikarmistim. Ki hep korumalı giydiririm. Ama olacağı vardı belkide canm. Bendeki halsizlik olmasa daha kolay olacaktı ama bende perişanm . Ev aldı başını gidiyor. Bur tabak yemek kızıma getiren olsa benden iyisi olmayacakÇok geçmiş olsun canım,üst üste geldi kuzunun rahatsızlıkları,bunu da atlatır inşallah, teşhis önemli,nazar mı değdi acaba?
Ay hadi hayırlı uğurlu olsun. Tabi degisebilirde ama bir ihtimali bile duymak çok güzel bence. Bende yarın gidicdm ama söylemez umudum yokAy ben söylemez dedim ama söyledi kıza benziyor dedj
Allah yardımcın olsun canım,maşallah kızına daCanm olabilir. Çünkü her zaman nasılsa düzenimiz öyle gitti. Birkaç defa misafirlikler oldu sanırım ondan aldı çocuk. Maşallah yaşına göre uzun sacli tam bir kız çocuğu dgibi bir kizim var. Gelen geçen Biraz dikkatli bakıyor. Esimde dışarı çıkardın ondan oldu desede ben daha soğuk larda cikarmistim. Ki hep korumalı giydiririm. Ama olacağı vardı belkide canm. Bendeki halsizlik olmasa daha kolay olacaktı ama bende perişanm . Ev aldı başını gidiyor. Bur tabak yemek kızıma getiren olsa benden iyisi olmayacak
hayırlı olsun canm,Allah gönlünüze göre sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar doktordan geldim herşey yolunda minigimin elleri ayakları yüzünü gördük ense kalınlığı iyi dedi kanı verdim bir hafta sonra sonuç kistim 2 cm mis hiçbir tehlikesi yok dedi cinsel ilişkiye engel değil.dedi vee kıza benziyor dedi :))) tam net değil.ama.
çok teşekkürler... buldum birkaç tane.. birebir aynı değil ama fiyatları 400 ile max 650 arası... anneme de söyledim hemen sürpriz falan yapıp almaya kalkma daha ucuza buldum diye.. iyiki söyledin diyor :)))) bazıları daha bile güzel; hiçbir şey olmasa aradaki farka daha iyi bir anakucağı alırımm... hanımlar bu arada anakucağı almayı unutmayın. ilk hamileliğim benim için büyük ders oldu bu konuda. çünkü en ufak ayrıntıya kadar herşeyi alıp sadece onu düşünememişiz. anakucağı olmadan geçirdiğim o 15-20 günü hatırladıkça titreme geliyor :) bu sefer listenin en başına koydum o yüzden :))))
Hadi ya canım. Bir araştırayım bakayım. Bilmediğimiz daha neler çıkacak acaba :)Kızlar benim tecrübe ettiğim kadarıyla göğüs pedi zararlı. Çocuğun ağzında pamukcuga sebep oluyor. Oranın sürekli nemli ve mikrop üretebilen bir yer olmasına sebep veriyor çünkü. Bana dr da kullanma bırak demişti. Onun yerine pamuklu bez parçası koy daha iyi demisti
Çok sagol canm. Aynen ya ne dinlenmesi bazen eşimle iki muhabbet edemiyoruz. Gunler çok kosturmacali yorucu oluyor. Ben hep diyorum ilk hamilelik prenseslikmis diyeAllah yardımcın olsun canım,maşallah kızına daewet olucağı varmış diyoruz ne kadar dikkat etsekte geliyor hastalıklar,Allah dermansız dert vermesin atlatıcak yavru bunu da,hamileyken küçük çocuk bakımı gerçekten zor oluyormuş,benim evin durumu da çok kötü zaman kalmıyor iş yapmaya,hele dinlenmeye hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?