canim erkege benzettim ben...eger ilk 2 fotoda gördüğüm nub cikintisitsa erkekEki Görüntüle 1949369 Eki Görüntüle 1949369 Eki Görüntüle 1949371 kızlar bumu telin videosundan çektim 12+3 günlükmüsüz göremedim dedi doktor cinayeti kimdi kızlardan nub teorisi olarak bakan teşekkürler
Ben de üniversitede takipliyim Can'ım para isterler mi acabaAy bunuda yazmadan edemicem ikili teste 40 TL ödedim Şaka gibi eşimle birbirimize bakıp kaldık
Teşekkür ederim cnmcanim erkege benzettim ben...eger ilk 2 fotoda gördüğüm nub cikintisitsa erkek
Saol bilgiler için canım. Bu arada kremleri de bugün duydum. O kremler de sağlıklı dimi canım?
Kızlar doktordan geldim herşey yolunda minigimin elleri ayakları yüzünü gördük ense kalınlığı iyi dedi kanı verdim bir hafta sonra sonuç kistim 2 cm mis hiçbir tehlikesi yok dedi cinsel ilişkiye engel değil.dedi vee kıza benziyor dedi :))) tam net değil.ama.
Kızlar benim tecrübe ettiğim kadarıyla göğüs pedi zararlı. Çocuğun ağzında pamukcuga sebep oluyor. Oranın sürekli nemli ve mikrop üretebilen bir yer olmasına sebep veriyor çünkü. Bana dr da kullanma bırak demişti. Onun yerine pamuklu bez parçası koy daha iyi demisti
Canım anakucagi ne ise yarıyor acaba hiç bilmiyorum.
Bu arada ebebekte tahterevalli marka besikler indirime girmiş bakabilirsiniz kızlar. Sadece bugüne özel. Ben bi tane beğendim ama emin değilim henüz.
Başta park yatak alacaktım ama vazgeçilmez geçtim. Ahşap, kurşunsuz boyalı besiklere bakıyorum. Baya fikir edindim. Sizin için de yazayım. Annelerin yorumlarını filan okudum.
*Yeri ve odası olanlar genelde ahşap besik seçiyor.
*Park yataklar gibi bunlar da kademeli oluyor. İlk kademe 8. aya kadar kullanılıyor. Hareketlenmeye başlayınca da alt kademeye indirebiliyorsunuz. Aynı park yatak mantığı.
*Bu yataklarda sevdiğim. Çocuk biraz büyüyup yatağına kendi çıkabildiğinde öndeki korkuluk çıkıp karyola olarak kullanılabiliyor. (Bi arkadaşımız montessori yataklardan bahsetmişti. Montessori eğitimine biraz göz attım. Bu şekilde çocuğun kendi çıkabileceği yükseklikte olması gerekiyormuş. Ben de montessori eğitimini çok sevdim araştırmalarım sonucunda uygulamaya karar verdim. O yüzden karyolaya dönüşecek olması önem kazandı. )
*İleride karyola olacağı için en az 70×130 ölçülerine bakarsanız iyi olur.
*Genelde anneler bebek hareketlenmeye başladığında geniş yatak olmasının daha faydalı olduğunu yazmışlar.
*Bu tarz besikleri 4-5 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz.
*Sallanma mekanizması olanlar mevcut. Daha sonra sabitleyebiliyorsunuz. Çoğu modelde tekerlek de var.
*Odayı ayırmak istediğinizde rahat rahat çocuğun kendi odasında da kullanılabiliyor.
*Gel gelelim sepet besiklere. Bunlar her ne kadar çok tatlı olsa da kimse tavsiye etmemiş. Kullanım süresi maksimum 6 ay oluyormuş. Sonra düşme tehlikesi oluyormuş.
Fiyatlar bana biraz pahalı geldi tabi 650den başlayıp 900e kadar uzanıyor. Babytech ve tahterevalli markalarını beğendim ben. Bunlar genelde içinde yatağı, yorganı, çarşafı, cibinligi vs. ile satılıyor.
Baya bi araştırma yaptım nette.
Umarım faydalı olur sizin için de bu bilgiler.
Sağol canım evet 16.haftada daha kesin oluyor geneldehayırlı olsun :) rahatlamışsınızdır bebeği görünce :) biz de bugün gidiyoruz. 16. hafta olduğu için net söylerim cinsiyeti demişti... :)
Güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm.hayırlı olsun :) rahatlamışsınızdır bebeği görünce :) biz de bugün gidiyoruz. 16. hafta olduğu için net söylerim cinsiyeti demişti... :)
benimkinde bir kere bile olmadı öyle bir sorun. çıkardıktan sonra siliyordum ama hep... acaba markasından da mı farkediyor? çünkü bez vs koyunca belli oluyor çamaşırın altından. pedler çok biçimli, cuk diye oturuyor :)
Ben ölçülerden anlamadığım için bu konu da yorum yapamayacağım canım, ama normaldir aksi olsaydı eğer dr mutlaka söylerdi.kızlar nasılsıniz doktordan geliyorum ikili testi yaptık doktor tamamdır dedi kan verdim ölçüleri yazayım bide siz söyleyin bana ense 1.7 burun 1.8 yazıyordu kağıtta buna göre bişey gelmemesi lazım sonuçlara göre dedi doktor sizce nasıl?
Canm bilemiyorum ki hangi marka kullandigimi unuttum inan bir hafta kullanmadım yani. Ben emzirme çamaşırı ve atleti kullandım. Çok sorun yasamamistim. Cok ta sutum yoktu zaten
Eşimden Allah razı olsun elim ayağım o.supuruyo ben siliyorm hafta sonları ama h.ici camasri bırakıyorm bu akşam çamaşır atıyorum adıyorum bı akşam ucundan süpürge tutuytm bi akşam erkenden yatiyorm :)) misal dün akşambirikince altından kalkamıyorum bı akşam da ütü yapyrm.wc Lavabolari da bu haftada iki ancak gücüm kalmiyr
Güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm.
birde yeni doganlar gelince iyice çöp eve dönecek evim galiba ger yer her yerde...temizlik yapmayi o kadar cok istiyorumki...bi vaktim olsa bir gunu bana verseler...
pazar günü bir program olubca dedigin gibi ipin ucu kaçıyor artik...
şu sessiz calisan supurgelerden alabilirsem aksam bile temizlik yaparim...
Saol cnm oda doğru da ne bileyim ya sinirimi bozuyor bu doktor artık konuşmuyor ağzından kerpetenle laf alıyoruz resmen kızım da iken böyle değildi. Değişmekte istemiyorum doktorumu ama böyle giderse mecbur görünüyor.Ben ölçülerden anlamadığım için bu konu da yorum yapamayacağım canım, ama normaldir aksi olsaydı eğer dr mutlaka söylerdi.
ben hamilelikten once yuksek oldugu icin hap kullaniyordum. hamilelikten sonra 0.01 altina dustu tsh. tiroidi takip eden doktorum yukselmezse ilac veririm dedi. 2li testi yapan perinatologa sordum bebege bi sakincasi olmaz hamilelik sebebiyle dengeler bozuluyor hipertiroidi demek degil bu 18. haftadan sonra genelde kendiliginden duzeliyor dedi.
senin hamilelik oncesi bir sikayetin var miydi ki ya da ilac falan kullaniyor muydun?
haklısın canm,dr yorum yapmayınca panikliyoruz, bazı dr lar maalesef böyle,sormadan bişey söylemiyorlar,değiştirmeyi düşünüyorsan çok ilerlemeden karar wer derimSaol cnm oda doğru da ne bileyim ya sinirimi bozuyor bu doktor artık konuşmuyor ağzından kerpetenle laf alıyoruz resmen kızım da iken böyle değildi. Değişmekte istemiyorum doktorumu ama böyle giderse mecbur görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?