2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol bilgiler için canım. Bu arada kremleri de bugün duydum. O kremler de sağlıklı dimi canım?

rica ederim. evet, lansinohun hiçbir zararı yok... esas olarak lanolindir kendisi, yani yün yağı.. rahatlıkla kullanabilirsiniz... ilk hamileliklerde emzirme daha sorunlu, doğumdan önce başlamanızı tavsiye ederim, göğüs uçlarınızı hiç kurutmayın... doğumdan sonra da emzirdikten sonra göğüs ucunu sıkıp çıkan sütle silersiniz, en kolay öyle atlatılıyor :)

hayırlı olsun :) rahatlamışsınızdır bebeği görünce :) biz de bugün gidiyoruz. 16. hafta olduğu için net söylerim cinsiyeti demişti... :)

benimkinde bir kere bile olmadı öyle bir sorun. çıkardıktan sonra siliyordum ama hep... acaba markasından da mı farkediyor? çünkü bez vs koyunca belli oluyor çamaşırın altından. pedler çok biçimli, cuk diye oturuyor :)

anakucağı özellikle de yatınca ağlayan çocuklar için etrafı görecek şekilde durduğundan çok rahatlatıcı... titreyenleri sallananları vs var... diyelim ki mutfakta işiniz var oraya taşıyın, wc'ye gidecekseniz wc ye... sevmiyorlar yatakta yatmayı çünkü... yatsalar bile yatağın olduğu odaya mahkum kalıyorsunuz siz de... ikide bir git kontrol et falan... çok sıkıntılı... ben öyle basit birşey almıştım, hafif titreşimi de vardı.. ona rağmen çok rahat ettik... bir yaşına kadar da kullandık... buna biraz daha iyi ve yüksek olanını almak istiyorum, bebeği koyması kaldırması da rahat olsun, hem de göz seviyeme yaklaşsın diye.. favorim 4moms ve mima ama onlar çok pahalı, muadillerine bakıyorum o yüzden

Canm bilemiyorum ki hangi marka kullandigimi unuttum inan bir hafta kullanmadım yani. Ben emzirme çamaşırı ve atleti kullandım. Çok sorun yasamamistim. Cok ta sutum yoktu zaten

kızlar nasılsıniz doktordan geliyorum ikili testi yaptık doktor tamamdır dedi kan verdim ölçüleri yazayım bide siz söyleyin bana ense 1.7 burun 1.8 yazıyordu kağıtta buna göre bişey gelmemesi lazım sonuçlara göre dedi doktor sizce nasıl?

Ben ölçülerden anlamadığım için bu konu da yorum yapamayacağım canım, ama normaldir aksi olsaydı eğer dr mutlaka söylerdi.

Canm bilemiyorum ki hangi marka kullandigimi unuttum inan bir hafta kullanmadım yani. Ben emzirme çamaşırı ve atleti kullandım. Çok sorun yasamamistim. Cok ta sutum yoktu zaten

atlet ben de istiyorum bu sefer. onu hatırlıyor musunuz nerden aldığınızı? unutmamak için ben de şimdiden alayım diyorum :)

valla benimde aynı Allah razı olsun çok yardım ediyo ama erkek işte bizim gibi olmuyo ben hafta içi hiç yapamıyorum eşimde malesef yemeği zor yiyoruz:)

Kizlarrr hamileliğini diyetisyen kontrolün de geçiren var mi?? Listenizi paylaşir misiniz... ben henüz beslenmemi düzene koyamadimm yaa..

valla artık psikolojimiz nolucak merak ediyorum. bizde o progrmalar hiç bitmiyo evde oturmayı özlüyorum artık.

Ben ölçülerden anlamadığım için bu konu da yorum yapamayacağım canım, ama normaldir aksi olsaydı eğer dr mutlaka söylerdi.
Saol cnm oda doğru da ne bileyim ya sinirimi bozuyor bu doktor artık konuşmuyor ağzından kerpetenle laf alıyoruz resmen kızım da iken böyle değildi. Değişmekte istemiyorum doktorumu ama böyle giderse mecbur görünüyor.

Yok hayır yoktu normal çıkmıştı zaten araştırdığımda ilaç kullanmadan yükselenler olmuş. ben de o şekilde okudum hani üçe aya kadar düşme olabiliyomus üç aydan sonra da yükselme oluyormus

haklısın canm,dr yorum yapmayınca panikliyoruz, bazı dr lar maalesef böyle,sormadan bişey söylemiyorlar,değiştirmeyi düşünüyorsan çok ilerlemeden karar wer derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…