- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
E bebekten indirimden aldım 3 tane almıştım. Camasirdan daha çok kullandım açıkçası. Çok memnun kaldım. Şu an e bebekte gün gün indirimler var denk gelirse kaçırmayın valla. Normal bedeninin bir üstünü almıştım benatlet ben de istiyorum bu sefer. onu hatırlıyor musunuz nerden aldığınızı? unutmamak için ben de şimdiden alayım diyorum :)
Aynen katılıyorum. Bende merak ediyorum bu konuyu. Dr la konuşacağım yarın ama henüz midem duzelmediginden listelere uyacagimi şimdilik sanmıyorum. Ama şöyle sadece 5-6 kg alarak tamamlasam sahane olur benden iyisi olmazKizlarrr hamileliğini diyetisyen kontrolün de geçiren var mi?? Listenizi paylaşir misiniz... ben henüz beslenmemi düzene koyamadimm yaa..
Kıza benzettim canım..Eki Görüntüle 1949369 Eki Görüntüle 1949369 Eki Görüntüle 1949371 kızlar bumu telin videosundan çektim 12+3 günlükmüsüz göremedim dedi doktor cinayeti kimdi kızlardan nub teorisi olarak bakan teşekkürler
Ense ölçüsü iyi. Burun kemiği de oluşmuş. Usg de sorun gözükmüyorkızlar nasılsıniz doktordan geliyorum ikili testi yaptık doktor tamamdır dedi kan verdim ölçüleri yazayım bide siz söyleyin bana ense 1.7 burun 1.8 yazıyordu kağıtta buna göre bişey gelmemesi lazım sonuçlara göre dedi doktor sizce nasıl?
Yok hayır yoktu normal çıkmıştı zaten araştırdığımda ilaç kullanmadan yükselenler olmuş. ben de o şekilde okudum hani üçe aya kadar düşme olabiliyomus üç aydan sonra da yükselme oluyormus
Kizlarrr hamileliğini diyetisyen kontrolün de geçiren var mi?? Listenizi paylaşir misiniz... ben henüz beslenmemi düzene koyamadimm yaa..
E bebekten indirimden aldım 3 tane almıştım. Camasirdan daha çok kullandım açıkçası. Çok memnun kaldım. Şu an e bebekte gün gün indirimler var denk gelirse kaçırmayın valla. Normal bedeninin bir üstünü almıştım ben
Aynen eşimde sinir oldu bugün bakalım gidişat onu gösteriyorhaklısın canm,dr yorum yapmayınca panikliyoruz, bazı dr lar maalesef böyle,sormadan bişey söylemiyorlar,değiştirmeyi düşünüyorsan çok ilerlemeden karar wer derim
Teşekkür ederim canımKıza benzettim canım..
Canım benim çok sağolEnse ölçüsü iyi. Burun kemiği de oluşmuş. Usg de sorun gözükmüyor
kizlar selam, herkese iyi haftalar. telefondan girdigim icin tum mesajlari alintilamak biraz zor oluyor o yuzdeeen;
doktora giden, bebisini goren, hersey yolunda olan butun arkadaslara gozunuz aydin diyorum
Kelebekhayat burun icin bir bilgim yok ama ense kalinligi icin risk ne zaman basliyor diye sordugumda doktor 2.5 ve uzeri demisti. endiselenme canim icini ferah tut doktorun zaten soylerdi olumsuz bisey gorseydi.
Âmin canım teşekkür ederim
ense 2.5 mm nin üstünde olursa sorun oluyormuş...kızlar nasılsıniz doktordan geliyorum ikili testi yaptık doktor tamamdır dedi kan verdim ölçüleri yazayım bide siz söyleyin bana ense 1.7 burun 1.8 yazıyordu kağıtta buna göre bişey gelmemesi lazım sonuçlara göre dedi doktor sizce nasıl?
Anladım cnm inşallah herşey yolundadır tabi benimle birlikte insallah herkesin öyledir kan tahlilde 1 hafta sonra çıkarmış bakalımense 2.5 mm nin üstünde olursa sorun oluyormuş...
aynen kadınlarınkiyle bir olmuyor erkeğin yaptığı ama idare etcez artıkvalla benimde aynı Allah razı olsun çok yardım ediyo ama erkek işte bizim gibi olmuyo ben hafta içi hiç yapamıyorum eşimde malesef yemeği zor yiyoruz:)
Eki Görüntüle 1949369 Eki Görüntüle 1949369 Eki Görüntüle 1949371 kızlar bumu telin videosundan çektim 12+3 günlükmüsüz göremedim dedi doktor cinayeti kimdi kızlardan nub teorisi olarak bakan teşekkürler
Kızlar benim gibi tıkanan var mı ya ölücem sanki nefessizlikten. Kaburgam ciğerim ağrıyor artık derin solumaktan. Normalde yazın alerjiden böyle olurum yani ara ara nefes problemi yaşıyorum.şimdi hormonlardan olur dedi doktor.şimdi böyleyim yazı düşünemiyorum.hem ağırlaşmış hem alerjili yazın ne yapcam bimiyorum. Bu hafta göğüscüye gidicem bi. İlaç kullanmamak için direniyorum ama mecbur gibi
Merhaba kızlar. Yarın 11 haftalık olucam 2 gündür sağ tarafımda hissediyorum bebeğimin hareketleri hep aynı yerde uzandığım zaman orada seğrime oluyor. 2. Gebeliğim olduğu için erken hissederim diye tahmin ediyordum ama çok erken değil mi sizde hisseden var mı benim gibi?
Diyetisyene çok gerek yok aslında Can'ım normal beslenmene devam etsen yetiyor sadece süt süt ürünleri her gün almaya çalış kalsiyum için öğün atlama ve meyveyi ihmal etmeKizlarrr hamileliğini diyetisyen kontrolün de geçiren var mi?? Listenizi paylaşir misiniz... ben henüz beslenmemi düzene koyamadimm yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?