2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
atlet ben de istiyorum bu sefer. onu hatırlıyor musunuz nerden aldığınızı? unutmamak için ben de şimdiden alayım diyorum :)
E bebekten indirimden aldım 3 tane almıştım. Camasirdan daha çok kullandım açıkçası. Çok memnun kaldım. Şu an e bebekte gün gün indirimler var denk gelirse kaçırmayın valla. Normal bedeninin bir üstünü almıştım ben

Kizlarrr hamileliğini diyetisyen kontrolün de geçiren var mi?? Listenizi paylaşir misiniz... ben henüz beslenmemi düzene koyamadimm yaa..
Aynen katılıyorum. Bende merak ediyorum bu konuyu. Dr la konuşacağım yarın ama henüz midem duzelmediginden listelere uyacagimi şimdilik sanmıyorum. Ama şöyle sadece 5-6 kg alarak tamamlasam sahane olur benden iyisi olmaz

Ense ölçüsü iyi. Burun kemiği de oluşmuş. Usg de sorun gözükmüyor

kizlar selam, herkese iyi haftalar. telefondan girdigim icin tum mesajlari alintilamak biraz zor oluyor o yuzdeeen;
doktora giden, bebisini goren, hersey yolunda olan butun arkadaslara gozunuz aydin diyorum

Kelebekhayat burun icin bir bilgim yok ama ense kalinligi icin risk ne zaman basliyor diye sordugumda doktor 2.5 ve uzeri demisti. endiselenme canim icini ferah tut doktorun zaten soylerdi olumsuz bisey gorseydi.

aynen doktorun bana soyledigi de buydu. yarin tahlil yaptiricam ben tekrar, cikan sonucu once tiroid icin gittigim doktora gonderecegim. yine dusuk cikip ilac falan verirse kadin dogum doktoruma sorucam kullanayim mi diye.

Kizlarrr hamileliğini diyetisyen kontrolün de geçiren var mi?? Listenizi paylaşir misiniz... ben henüz beslenmemi düzene koyamadimm yaa..

ben diyetisyene gitmiyorum. ama şu ana kadar almadım. doktor da memnun durumdan... sabah peynir ve yumurta yiyorum. günde sadece 2 dilim ekmek demişti doktor, onu aşmamaya çalışıyorum. her gün mutlaka ızgara et veya tavuk yenmeli, yeşillik sınırsız dedi. mutlaka 200 cc süt (onu bu hamileliğimde hergün yapamıyorum nedense, yoğurtla telafi etmeye çalışıyorum). bir avuç badem, ceviz vb kuruyemiş ve 20 bardak su tüketilsin, pirinç yok bulgur var, un ve şekerin de kilodan başka hiçbir faydası yok dedi :) harfiyen olmasa da temelde uyuyorum. başta kilo verdim. şimdi öğrendiğimdeki kadarım. hiç almadım yani. zaten 3 ay sıfır kilo istiyoruz dedi doktor da. ilk hamileliğimde vücudumu ve haliyle psikolojimi de mahvettiğim için bunda azami dikkat ediyorum.... pasta vs oluyor evde yahut annemlerde, canım istemiyorsa hiç yemiyorum, istiyorsa da nefsimi köreltecek kadar yiyip bırakıyorum... birşey aşerir gibi olsam eşim her cinsinden alıyor, bir tane ya yiyorum ya da alınınca gözüm doyuyor bırakıyorum :) dikkat etmekte fayda var. çünkü emzirirken veriliyor olayına hç inancım kalmadı 2 sene emziren ve daha çok alan bir anne olarak :))))

Son düzenleme:

teşekkürler, ben de alayım dursun kenarda... bebeğin alışverişi başladıkça kendini unutuyor insan çünkü :)

ense 2.5 mm nin üstünde olursa sorun oluyormuş...

valla benimde aynı Allah razı olsun çok yardım ediyo ama erkek işte bizim gibi olmuyo ben hafta içi hiç yapamıyorum eşimde malesef yemeği zor yiyoruz:)
aynen kadınlarınkiyle bir olmuyor erkeğin yaptığı ama idare etcez artık saglık olsun ...offf ben akşam olmasın istiyorum 2 aydr yemek yapamıyorum çok tiksiniyorum öğürüyorum.. genel de kahvaltı, dışardan annemlerde veya kv de geçirmeye çalşıyoruz dayanmıyorum kii zaten ben yiyemiorum aksam... dün akşam mesela bi kase yoğurt yedim o kadar...

benim ikili test çıkmış
bakalim doktor ne diyecek...
yaş riski yuksek çıkmış digerlerini bilmiyorum...3 hafta sonra gidicem doktora

Eklentiler

• 20170206_150414.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 48

merhaba,ben de genelde çok tıkanıyorum bu nedenle de gece rahat uyuyamıyorum alerjik rinitim var
gebelerin de kullanabildiği okyanus suyu aldım çok kötü olursam burnuma ondan fıs fıs yapıyorum çok etki ettiğini söyleyemem ama psikolojik olarak geçiyor sanki

benim de ikinci gebeliğim ve dün ben de sağ tarafında oldukça bariz hissettim birinci gebelikten bildiğim için seyirme filan de değildi sanki bi yerini oraya dayamıştıacaba içerde kasılıyor mu bi sıkıntı mı var diye de endişe duydum hatta yakında kontrole de gitmedim
13.haftam bitmek üzere bu kadar hissetmem mümkün mü ya da Allah korusun ters giden bişi olabilir mi

Diyetisyene çok gerek yok aslında Can'ım normal beslenmene devam etsen yetiyor sadece süt süt ürünleri her gün almaya çalış kalsiyum için öğün atlama ve meyveyi ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…