ben diyetisyene gitmiyorum. ama şu ana kadar almadım. doktor da memnun durumdan... sabah peynir ve yumurta yiyorum. günde sadece 2 dilim ekmek demişti doktor, onu aşmamaya çalışıyorum. her gün mutlaka ızgara et veya tavuk yenmeli, yeşillik sınırsız dedi. mutlaka 200 cc süt (onu bu hamileliğimde hergün yapamıyorum nedense, yoğurtla telafi etmeye çalışıyorum). bir avuç badem, ceviz vb kuruyemiş ve 20 bardak su tüketilsin, pirinç yok bulgur var, un ve şekerin de kilodan başka hiçbir faydası yok dedi :) harfiyen olmasa da temelde uyuyorum. başta kilo verdim. şimdi öğrendiğimdeki kadarım. hiç almadım yani. zaten 3 ay sıfır kilo istiyoruz dedi doktor da. ilk hamileliğimde vücudumu ve haliyle psikolojimi de mahvettiğim için bunda azami dikkat ediyorum.... pasta vs oluyor evde yahut annemlerde, canım istemiyorsa hiç yemiyorum, istiyorsa da nefsimi köreltecek kadar yiyip bırakıyorum... birşey aşerir gibi olsam eşim her cinsinden alıyor, bir tane ya yiyorum ya da alınınca gözüm doyuyor bırakıyorum :) dikkat etmekte fayda var. çünkü emzirirken veriliyor olayına hç inancım kalmadı 2 sene emziren ve daha çok alan bir anne olarak :))))