2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
teşekkürler, ben de alayım dursun kenarda... bebeğin alışverişi başladıkça kendini unutuyor insan çünkü :)
Haklısın Can'ım e Bebek İ her gün takip etmek şazım asşında bana daha erken gibi geliypr alışveriş için hiç bakmıyorum 5.aydan sobra başlarım diye düşünüyorum ama bakalım denk gelir inşallah

Slm kizlar epeydir giremiyodum kontrole gittim bugun sukur yolunda hersey ikili test icin kan verdim 15gun sonra cikacak. Cinsiyet icinde ben ekranda gorurmez kiz bu dedim dr guldu 1 ay sonra belli olur ama erkege benzer yani yok dedi :) 6.5 cm olmus boyuda

Hayırlı olsun canımmmm

Hayırlı olsun cnm inşallah kan da iyi çıkıcaktır, ne güzel dr ile hemfikir olmanız tahmin konusunda

Aynen ya benimde midem yeni yeni düzeldi benm de çok fazla almamam gerekiyor 4 ay bitene kadar 2 kilodan fazla almasam iyi olacak...

Diyetisyene çok gerek yok aslında Can'ım normal beslenmene devam etsen yetiyor sadece süt süt ürünleri her gün almaya çalış kalsiyum için öğün atlama ve meyveyi ihmal etme
Normal belenmem de doğru düzgün değil ki o yüzden acaba liste olsa uyar yermiyim diyorum..

Bende süt tuketemiyorum... hamur işine bu aralar pek bi düşkün oldum.. tatlı yemiyorum fazla.. çok canımı sıkıyor bu durum meyve yi çoğu gün unutuyorum yemiyorum süt içemiyorum yumurtayi yeni yeni yemeye başladım ekmeği azalttim bende.. artık her gün düzenli meyve süt peynir yoğurt bunları duzenli yemem gerekiyor ama unutuyorum

Canim bende alerjik astım var öyle tıkanma olmamasına rağmen doktorum alerjin ve hırıltın geçmemiş dedi ve bebek için oksijen çok önemli onun çok fazla alması gerekir dedi bayan di hamileliklerimde bende kullandım diye bir ilaç yazdı doğuma kadar kullan dedi baktım c kategorisinde kadın doğum uzmanima sordum o da eğer atak gecirmiyorsan kullanma c sınıfı dedi anlayacağın ne yapacağımı bilmiyorum ama mutlaka git bu nefessizlik çok ama çok onemliymis

Benimkinin resmide bu kizlarr tahmin lutfeennn

Eklentiler

• 1486394945365-702234974.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 74
benim ikili test çıkmış
bakalim doktor ne diyecek...
yaş riski yuksek çıkmış digerlerini bilmiyorum...3 hafta sonra gidicem doktora
Cut off degerin altinda demis trizomi icin yani temiz...down u goremedim yaş a bakma o standart deger zaten onemli olan serumdaki oran...

66 ile hamile kaldim 69.50 olmusum 4 nala gidiyorum valla Allah sonumu hayir etsin. Gunde 8 km yuruyordum mecbur biraktim ondan oldu...

66 ile hamile kaldim 69.50 olmusum 4 nala gidiyorum valla Allah sonumu hayir etsin. Gunde 8 km yuruyordum mecbur biraktim ondan oldu...
Canm hareketsizliktendir. Senin durumun özel sonuçta. Sağlık olsun da aşırı karbonhidrat yağ alma gerisi verilir insallah. Bende 64.7 ile başladım 63.5 çıkıyorum. Bende düzgün beslenemiykrun. Midemi bastirsin diye yediğim biskuviler biraz peynir ekmekler az kg vermeme neden oldu. Yoksa bu kadar az yemeye daha çok gitmeliydi. Bende birde basur yüzde yüz onunda zararı var bana

Doktorum doçent onu aradım dayanamayıp.bebek oksijensiz kalır mı diye o da hiç alakası yok ama sen ilaç kullanablrsn dedi. Ve oksijen söyledi bu hafta göğüsçüye gidicem bi görün dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…