2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doktorum doçent onu aradım dayanamayıp.bebek oksijensiz kalır mı diye o da hiç alakası yok ama sen ilaç kullanablrsn dedi. Ve oksijen söyledi bu hafta göğüsçüye gidicem bi görün dedi
Canim benim doktor oksijensiz kalır demedi alması gerekenden daha az oksijen gidebilir bu da ileride okul başarısını bile etkiler dedi bebek ne kadar cok oksijen alirsa o kadsr beyni acik olur dedi tabi benim ki astim durumumuz farklidirvtelaslandirmak istemedim seni bende ne yapacağımı bilmiyorum sadece fikir vermek istedim doktorun öyle dedikçe ne güzel sen tabi ki onun önerisini dinle

Kızlar ağzimdaki tattan artık usandım. Üstüne bende grip oluyorum. Hiç birşey yiyesim yok. Yatağın içinden çıkmak istemiyorum. Ama bu mümkün değil. Dualarinizi bekliyorum artık normale dönmek istiyorum bende

Yaa doğrudur ama ben de etkilenebileceğini düşünüyorum. Hangi ilacı verdi peki kullanmadın mı sen? Soğuk buharı ilaçsız kullanmayı denicem suyla

Sağol Canım... çok haklısın bende öyle telkinlerle daha rahat ediyorum... Kuranı kerim gerçekten çok rahatlatıyor... bende 28. haftalarımda istanbula annemlere gideceğim.. burada çok yalnızım kimsemiz yok. eşim çok yoğun öyle karar aldık orada daha rahat edeceğim.. oturduğum yerden de çok sıkıldım kapıya çıkıyorsun ve terkedilmiş gibi taşınacağız da inşallah..

Yaa doğrudur ama ben de etkilenebileceğini düşünüyorum. Hangi ilacı verdi peki kullanmadın mı sen? Soğuk buharı ilaçsız kullanmayı denicem suyla
Symbicort diye bir ilaç 1 gün kullandım üzüldüm hatta baya sonra kadın dogumcuya sorunca vazgeçtim kullanmaktan artık ne yapacağım bakalım bilmiyorum

Kızlar Ramazan'da yaklaşık 6 aylık olmuş olucaz oruç tutabilir miyiz sizce kazaya mı kalır hepsi Nasıl olur

İnşallah canım güzel düşünmşsün. Allah yardımcımız olsun. Ben de hatim yapmaya çalşyorum hamilelikte gerçekten çok rahatlatyor hem de bebek için çok iyi. Allah nasip ederse doğduğunda kulağına ezan okunurken hatimim indirilsin istiyorum

Sıcaklarda oruç zor olur gibi tansiyon düşüklüğü susuzluğa bağlı halsizlik fazla olur ki ben normal zamanda tutarken bile kafamı kaldıramıyorum özellikle ikinci ucuncu bebeğini bekleyenler için daha zor diğer çocuklarda ilgi bekliyor cunki

selam kızlar ikili test yaptırdım 45 dk sürdü kanuni devlet hastanesinde dr. sıkıntı yok dedi kan testleride iyi çıktı ama bana ultasron resmi falan vermedi yada cd devletler hep öylemi

İlk aylar olsa tutardık belki ama son aylarda zor olur sanırım. Sonra nasıl tutucaz bilmiyorum ama
Susuzluk falan Bebek için sıkıntı olabilir diye düşündüm ben de ama tecrübeli birileri varsa sırayım dedim o aylarda insan Nasıl oluyor diye

Ben de tutamam diye düşündüm. Sonuçta hem yetersiz beslenme hem de susuzluk erken doğuma neden olabilir diye düşünüyorum.

Ben oglumda tutmustum ama 4 aylık falanda simdi daha büyük oluyor denicem tutabilersem tutarım yoksa kaza y kalcak ama insan tutmak istiyor o maneviyat baska oluyor

kizlar ya ultrason fotosu atacagm ama atamiyrm foto boyutu buyuk diyor. kameradan cekiyrm gene ayni diyor ne yapayim sizce ya.

kizlar sonunda resim ekleyebildim bebisimin gec oldu biraz ama tahminlerinizi bekliyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…