2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bi konuda yardımlarınızı rica edicem lütfen. Tsh tiroid düşüklüğü yaşayanlar veya bununla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar. Tedavisi nasıldır nasıl olunur???
Var canim mesela bendeniz hic bisey olmaz sadece ilac kullanirsin ben 50 mg aliyorum hergun almazsan bebekte zeka geriligi oluyormus diyor doktorlar

Günaydın bu sefer depreme uyandım Ayvacık'ta olan depremleri duymuşsunuzdur ben Çanakkale'nin ilçesinde oturuyorum ve burdada fazlaca hissediyoruz dün sabah yediden bu yana hiç durmadı Allah'ım sen hepimizi koru
geçmiş olsun cnm , kendni korkutma Rbbim korusun bol bol dua hayrlı sabahlar:)

günaydın kızlarrbende 67 kg olmuşum 3 kg almışım, dün akşam iş dönüşü yürüyelim dedik ama belim çok ağrıdı,hamlamışım resmen,bütün gün oturup direk yürümek yorucu oldu,ama dewam edersem alışır sanırım vücut,üşenmezsem tabi

Canım selam. Her şey iyidir umarım. Neden progestan kullanıyorsun?
Yordum kendimi, evimizi taşıdık, bu arada ağrım oldu doktora gittim, tabi ray dan şüphelendim ben giderken, doktor da içim rahat etsin diye verdi sanırım. Ah bir dinlenebilsem iyi gelecek de ben hala hamile olmadığım günlerdeki gibi koşturmaya çalışıyorum. Etrafımdakiler sağolsun frenlemese daha kötü olurdum. Şimdi yerleştik çok şükür, dikkat edeceğim kendime.

Aynen güzelim. Başlamak lazım ufaktan yürüyüşe. Ben dr düşünüyorum. Daha sonra hamile pilatesi ile ilgili Videolar var ya da tel uygulamaları. Onlarla pilates de yaparım diyorum. Bel fıtığı beni zorluyor biraz güçlendirmem Laz'ım bel kaslarımı.

bende yemek yapamıyorum bizde hep kahvaltı ama ben onuda yiyemiyorum ben bu aralar hiç bişey yiyemiyorum nedense ya çok değişik oldum aslında artık geçmesi lazım değilmi bu işin geçsede yesek kendimize gelsek ben başkasındada yiyemiyorum işin garip tarafı hazır yemekte midemi bulandırıyo doktor sonuna gelmişsin dedi ama hiç öyle durmuyo:)

ewet canım benim düzenli yapabilirsek çok güzel olur, ama benim ufak çocuğum olduğu için düzen tutturamayabilirim,yürüyüş en faydalısı,pilates yapabilirsen de çok iyi olur, bel fıtığın varsa dr danışarak yaparsan daha iyi olur sanki, sıkıntı yaratmasın pilates canm

Günaydın kızlar. Dün gittik kontrole herşey yokunda çok şükür tam 12 haftalığız artık. Veeeeeee kızım geliyor bir oğlum vardı bir de kızım oluyor. Çook mutluyum. Çok güzeldi uzun uzun izledik minik kelebeğimi. Hemen nick değiştirdim artık herşey mavili pembeli dr dan çıktık miniğime ilk hediyesinide aldık. Şimdiye kadar hiç bukadar heyecanlanıp mutlu olmamıştım hemen doğsa da sarılıp koklasam cennet kokulumu

bazı gebeliklerde 5 ay bazılarında da 9 ay sürebiliyor bu durumlar canım, inşallah bu durumu yaşayan herkesin 2.trimester ile son bulur mide sorunları

gözünaydın canım ne güzel öğrenmişsin,herşeyin yolunda olmasına da sevindim kızlar genelde daha geç gösteriyorlar diye biliyorum ama dr da önemli cihazlar da, tekrar hayırlı olsun kızın

Ben bir ay oldu gitmeyeli en son kalp atışı için gitmiştim cinsiyet için erken değil mi ben nedense bu haftalarda ogrenebilicegimi sanmıyorum
Ben oğlumu da 10haftalıkken öğrenmiştim. Geçen gittiğimdede 10haftalıktı dr gördü ama emin olalım bir dahaki gelişine söyleriz dedi. Bu konuda gerçekten üstüne kimseyi tanımam hem çok bilgili hemde kullandığı ultrasonlar çok gelişmiş. Bu arada öğrendik biz canım kızım olacak

aynen cnm akşam yemekleri yüzünden eşişmle tartışırolduk bebek içi ye aç kalmasn diye baskı yapıyor ama içim almıyor ... özellikle akşamları yemek görmek istemiyorm.. o tavuklu etli soslu şeyler reklmanı bile görünce midem kalkıyor. canm bişey istemyr tuzlu çubuk kraker ve vişne suyu akşamları genelde napiyim peynr zeytn bile yiyemediğim oluyor. ya muz ya yoğurta ya da tuzlu çubuk işte 2 hafta önce kontrlde 3,5 kilo vermiştm .. 14.haftayı doldurulmalı diye okludum bi yerde tamamen geçmesi için

gözün aydın canm çok sevndm kızlar ayrı bir favorım heleki oğlandan sonra .. haftaya çarşmba gtcektık 13+2 olacağım ozamn hem ikili tarama hem cinsyet için ..en son 15 gün önce gttik eşim perşembe gidelim dedi haftaya çok var daha dedi kafm karştı gtsek mi beklesek mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…